Şimdi Ara

Fayans üzerine fayans, astarsız olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, tamamı fayans olan bir tuvaletin fayanslarını üzerine yeni bir fayans yaptırdım. Ancak son fayanslar takılırken fark ettim ki usta mevcut fayans üzerine dönüşüm astarı atamadan doğrudan kalekim uygulayıp yeni fayansları döşüyor.

Neden atmadın astar diye sorunca da senin seramiklerin yüzeyi düz değil o yüzden gerek yok dedi.

Hakikatten eski seramiklerin yüzeyi sanki dalgalı gibi hafifi girintili çıkıntılı. Ama yine de içime bir kurt düştü. Bu gibi bir durumda gerçekten astarsız uygulama yapılabilir mi?

Astarsız bu tip bir uygulama uygun değilse ne kadar süre sorun yaşamadan dayanır?

Üzerine çalışılan dokulu fayans fotoğrafı:
    Fayans üzerine fayans, astarsız olur mu?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüzeyde tutunma fazla ise fayans yapıştırıcın tutunabiliyorsa yüzeye sorun olmaz ama genede ustaya söyle 100 lirasını seni riske attığıniçin kes :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben banyo fayanslarını daha yeni değiştirdim, astar attırdım. Demek ki yüzeyden yüzeye değişiyor fakat çok pahalı bir şey değil hocam. Keşke alıp attırmış olsaydınız aklınız kalmazdı.

Banyoyu bende baştan aşağı yeniledim, fayansını, klozetini, duşunu vs. kaliteli olsun iyi olsun diye çok fazla insanla görüşüp konuştum.

Bu işlerde en önemli mevzu usta, o sizi yanlış yönlendirirse en kaliteli malzemede olsa mahvoluyor. Kimisi lafta iyi kimisi icraatı iyi, birinin 2 lira dediğine biri 5 lira diyor :) Kimisi işi 4 güne yaparım diyor kimisi 1 haftaya :)

O yüzden iyi araştırıp birden fazla kişiye danışmak lazım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 24 Ekim 2019; 15:20:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.