Şimdi Ara

Ytong Üstüne Direk Mantolama Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..Şuanda evimin kaba inşaatı bitti..Ytong Üstüne Direk Mantolama Olur mu? Olursa ilerde problem çıkartırmı?
    Masrafları en aza indirmem gerekiyor..Seneye yaza düğün yapmayı düşünüyorum

• bir kat sıva çekilip yapılırsa daha iyi olur. sebepse malzememnin çalışmaması açısından. ama yeni binalarda tuğla olsun ytong olsun bun adikkat etmiyorlar.
  • Bence de gazbeton üstüne sıva olursa daha iyi olur...
  • bence saglıklı olmaz.Ytong sert bir malzeme degil.Üstüne düzgün 2 kat sıva atarsanız idare eder ama şöyle bir Tavsiyede bulunayım.İçi Taşyünü dolu Tuglalarla Duvar örerseniz izolasyonda yapmış olursunuz yada 2 sıra arası mantolama malzemesi koyun tam olsun.
  • Tesekkürler arkadaslar düsüncelerinz için.. Evet bnde 1 kat serpme siva yaptirmayi düsünüyorum..Amacim birazda olsa maliyetten kaçmakty ama olsun sonuçta birkere yapylan seyler:) Zaten serpme syva m2 fiyaty çok olmasa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zach_gkn -- 4 Temmuz 2013; 18:22:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zach_gkn

Tesekkürler arkadaslar düsüncelerinz için.. Evet bnde 1 kat serpme siva yaptirmayi düsünüyorum..Amacim birazda olsa maliyetten kaçmakty ama olsun sonuçta birkere yapylan seyler:) Zaten serpme syva m2 fiyaty çok olmasa gerek.

bir şey değilde. siz siz olun düzgün sıva yapınderim . serpme sıva nerdir bilmiyorum rakamı kalitesini felanda çok anlamam. ama loko arkadaş durumu anlatmış sağlamlık önemli. belki ytong için özel dübeller vs olabilir araştırın birkaç yıl sonra şişme yapmasın yazık günah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zemin katta rutubet olur mu
    5 yıl önce açıldı
    Yerden Isıtma mı Petek mi?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.