Şimdi Ara

Banyodan soğudum!(Böcek içerebilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 3 günde 1-2 saat küvette banyo yaparım.Bugün banyo yaparken banyo peteğin arkasında 10-15 cmlik böcek gördüm ayakları inceydi ve ayakları 10-20 gibi birşeydi.Çığlık atarak üzerine hemen su döktüm, devrilmedi.Alaturkaya doğru yürüdü.Sonra da suyu üzerine döktüm gitti.5 dakika banyo yaptım ve çıktım.Benim merak ettiğim, o böceğin adı neydi ve tehlikeli miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 6 Mayıs 2012; 14:06:58 >

• Benim yeğende yıkanırken küvette uyuya kalmıştı. bu böceklerden binlercesi kulağına girmiş. Çocuk önce felç oldu sonra da toprağa verdik
  • Dikkat etmelisin yaşadığın yer amazon ormanları ve o böceğin ısırığı ile hastahaneye kaldırılmadan küvetin içinde ölebilirsin.
    Bilirsin ki ülkemizde banyoda yaşayan böcekler çok zararlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: listen

Benim yeğende yıkanırken küvette uyuya kalmıştı. bu böceklerden binlercesi kulağına girmiş. Çocuk önce felç oldu sonra da toprağa verdik

• yok adını unuttum ama yazları çıkarlar genelde ortaya zararlı değiller bildiğim kadarıyla.
  • o benim en büyük düşmanım büyük kıskaçlı joe.hemen öldür onu
  • Geçmiş olsun dostum öncelikle.Banyodaki böcekler çok tehlikelidir ve hiç aklına gelmeyecek bir yere yuva yaparlar.Yuvalarından çıktıklarını çok nadir görürsün.Yeterli popülasyona ulaştıklarında dışarı yemek bulmaya çıkarlar.Böylece istila başlamış olur.Yani sizinkiler yemek bulma aşamasında geçmiş olsun.Onlara etek altı kıllarınla ziyafet çektirebilirsin.Ama bunu tavsiye etmem çünkü alışkanlık yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kedim çok tüy döküyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kalorifer böceği o bende görüyorm bazen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 6 Mayıs 2012; 14:13:04 >
  • Kırkayak
  • Dünyada 1,5 milyara yakın böcek türü varken ve fotoğraf bile olmadan tür tespiti yapmak imkansız.
  •  Banyodan soğudum!(Böcek içerebilir)

Bu muydu
  • KAKALAK galiba al bi Raid sık oralara böyle veya detan al sık oralara olmadı ilaçlamacı çağır. Aman şakası olmaz böyle işlerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

Kırkayak

Aynen
     Banyodan soğudum!(Böcek içerebilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaerk

Ben 3 günde 1-2 saat küvette banyo yaparım.Bugün banyo yaparken banyo peteğin arkasında 10-15 cmlik böcek gördüm ayakları inceydi ve ayakları 10-20 gibi birşeydi.Çığlık atarak üzerine hemen su döktüm, devrilmedi.Alaturkaya doğru yürüdü.Sonra da suyu üzerine döktüm gitti.5 dakika banyo yaptım ve çıktım.Benim merak ettiğim, o böceğin adı neydi ve tehlikeli miydi?
    Sorması ayıptır cinsiyet ne?.Ayrıca böcek bulmuşsun daha ne istiyorsun eskiden bende bulurdum ve deneylerimde(işkence) kullanırdım fakat o günden sonra daha görülmediler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.