Şimdi Ara

Baraj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=ZVILsORZqWQ

Az önce başka konuda da bu örneği vermiştim.Bu videodaki freekick 40m,sneijderin attığı 35m.Bazı takımlar hiç baraj bile kurmuyor bu uzaklıklardan.Artı olarak topun nasıl yön değiştirdiği ortada,kalecinin işi çok zor.Maçtan sonra %100 futbolu izleseydiniz orada da barajın gereksiz olduğu ve kalecinin görüşünü kısıtladığı söylenmişti.Katılıyorum o yoruma.

Yani kısacası adam iki gol attı,ikisi de hakkıyla.Eğer ts nin maç vermek gibi bi amacı olsaydı selçuğun kullandığı topta barajı saçma bir şekilde kurarlardı,35m'den vurulan topta değil.Geçiniz.

• Şimdide bu bahane ediliyorsa insanlar kötü niyetli düşünmek için zorluyor derim...
  • bahane ile alakası yok
    eleştiri kendimize, böyle baraj nerde kurulur
    bildiğim kadarı ile halısahada
    birde fenerliler görürse yanlış anlayacaklar
  • son zamanlarda çamur atmak moda oldu.Kimse kanıtlama peşinde degil malesef.Dünkü maçta gs 4 pozisyon buldu onuda attı,biz ise 4-5 pozisyon bulduk ama kalite farkı ortaya çıkması sebebiyle atamadık.Bu sadece bu maçta olan bir olay degil.Biz sivasspora 4 atarken sivas Beşiktaşa 3 atıyor.Herkesin oyunu ve gücü takımlara göre degişiklik verebiliyor.
  • 35 metre mesafeye 5li baraj mı kuracaktı adam . Oraya konan 2li barajın amacı kaleyi korumak değildir. Adam orta açarsa uzaklaştırılan topu o barajdaki elemanlar alsın çabuk kontraya çıkalım mantığıdır. Yoksa çok nadirdir yani bir topun 1-2 kişilik barajdan geri döndüğü
  • velev ki şike olsun bu baraj...zaten şike suç değil bu ülkede..hadi buyrun dava açın ceza verin..nasıl olsa kişilerin yaptığını kulüplere mal edilemiyor..
  • Herseyden once artık eskı trabzonspordan eser yok fatih tekke yattara felan ne topcular vardı.Eskide 4 buyuk derdık ama sımdı 3 buyuk dıyoruz.Baska yonetım olmak uzere takım kadrosu komple degısmelı.Galatasaray macını ızledımde trabzonspor bu mu dedım.Trabzonspor kendı evınde mac kaybetmezdı benim bildiğim trabzonspor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.