Technics denilen adam bu mesajı hangi gücü arkasına alarak yazıyor bana açıklamanızı rica ediyorum. Aylardır yöneticilerinizi yerden yere vurup herkese posta koyan bu adamlara hala neden cezai işlem uygulamıyorsunuz. Kimdir bu adamlarda bu kadar korkutmuş sindirmiş herkesi. Artık bıçak kemiğe dayandı. Bu kendini Ali kıran baş kesen sanan adamlara dur deyin. Adamlar en ufak ceza bile almıyorlar. Aynı muameleyi ben yapsam 40 kere sınırsızı yemiştim. Susuyorsak o bizim kendimize olan saygımızdan.
Ne demek yöneticileri biz seçiyoruz. Ne demek biz istersek gelir biz istersek giderler. (yönetici için diyor) Ne demek biz istiyoruz diye sen buraya yazıyorsun. (yöneticiye söylüyor)
Cevap verirseniz sevinirim.
Saygılar.
quote:
DH Spor bölümünde ilk günümden beri bir denge oldu,
madem karşılıklı yazışıyoruz, biz nasıl okuyorsak sizin mesajınızı, sizde beğenmediğiniz mesajı traşlamadan okuyun. öncelikle ben sizinle aliyle veliyle konuşur gibi konuşmam, siz de benimle konuşurken aliyle veliyle konuşur gibi konuşamazsınız.
bilmediğiniz her mesajınızdan belli oluyor ama, siz yine de bu denge nasıl sağlanıyor okuyun öğrenin;
öyle yönetim yetkisini eline alıp, o mesajı bu mesajı silerek olmuyor bunlar.. Spor forumu açıldığı zamanlarda, bizlerin katılımları ve bizlerin yönlendirmeleri ile oluşturuldu bu 3 ana spor başlığı bunu biliyormuydunuz?
hani diğer bölümler deki DH KARTALLARI' nı ben açtım öyle gitsin değil bu başlık,
Bu oluşumun hem fikir hemde isim babalarıyız biz..
ben ve diğerleri istediğimiz için açıldı burası, Ben ve diğerleri istediğimiz için o listedesiniz siz..
burada herkes eşittir kimse kimseyi şöyle yapamaz böyle yapamaz edebiyatını geçin.. Yıllardan beri Beşiktaş bölümünün dengesiyiz bizler, bugün o beğenmediğiniz Electra'lar, Blackeaglelar, Commeniaslar, Coloususlar, Taotoular, EagleEagle'lar, Slayerlar, Karanlık sokaklar, daha ismini yazamadığım niceleri..
Bizler sayesinde BEŞİKTAŞ bölümünde bir kişi bir kişiye laf söylemedi.. Büyükler küçüklerini sevdi, küçükler büyüklerini saydı..
Bizler eskisi kadar aktif değiliz forumun haline bakın.. Bu kadar kolaydı demi birbirinize düşmek.
Yöneticilerimizi bile bizler seçtik. O Yüzden dedim amadeus'a seni biz getirdik bizler götürürüz diye zamanında. Oradan aldım o gücü. Aliden Mehmetten değil.. Dün geldiniz buraya, her şeyden bir habersiniz, (bir atasözü söyliycem size şimdi ama mesajı silmenize bahane yaratmak istemiyorum.) Denge sağlamaya çalışıyorsunuz kendinizce, neymiş efendim birileri istedi diye diğerleri gitmezmiş, nereye gitmiyor arkadaşım, siz kime ayar çekiyorsunuz.
Ben istedim diye oldunuz siz farkındamısın ey senceru? o sayede burada yazıştınız yıllarca arkadaşlarınla. Sizlerin sayesinde bu insanlar burada bugün bana pm atabiliyorlar siz kimsiniz herkes bizimle artık diye..
eğer durum gerektirir ise, o sözlerini söyleyip söyleyip tutamayanlar gibi yapmam çekerim giderim ama bu başlıkla ve verdiğim tüm emeklerle birlikte.
Herkes yapması gerekeni yapsın,
yöneticimisin, yönet arkadaşım, benim işime karışma. Kural dışı davranıyorsam bas cezayı bak gör Technics senden önce mi kapatıyor hesabını sen haklıysan eğer.
Mesajın içindeki 2.alıntı mesajı Technics e aitmiş. İlgilenirseniz iyi olur ben yarın dönüyorum,görüşmek üzere. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme