Şimdi Ara

Barbarmı Goblinmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kararsiz kaliyorum beyler goblin hizli seri ganimet kopariyor ama dikkatimi çeken kimse goblin kullanmiyor sadece barbar kullanan bile var barbarda 4 lvl goblinde hangisine level bassam ?

• Benim barbar 3 , goblinler 4... Goblinler çok daha iyi , hızlı ve seri damage atıyor ... Kapıları kır , goblinleri sal ... Miss

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • devler hariç diğerleri toplara karşı dayanamıyor malesef (düşük lwl için)
  • Bir karakterden 50-60 tane gonderenler %40 hasara gelemedi benim köyde. Benim tercihim hepsini birbirine yakın sayıda yollamak. Suan 10 dev 14okcu 16barbar 15goblin 5duvar yıkıcı 4 sihirbaz bir tanede melek yolluyorum önce hava savunmasına yolluyorum devleri devler onu yikinca barbarlari yolluyorum arkasından melegide çıkarınca devler olmuyor nerdeyse goblin okçu vs ile de yikiyorum koyu rahatça

Barbarmı Goblinmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Authorized -- 3 Mart 2014; 20:11:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Benim barbar 3 , goblinler 4... Goblinler çok daha iyi , hızlı ve seri damage atıyor ... Kapıları kır , goblinleri sal ... Miss

Çogunlukla öyle yapiyorum hocam duvarlari kiriyorum 6 lvl devleri saliyorum ardindan goblinleri okculari şifacilari en sinir oldugum okcular bir yerde toplaniyorlar havan mermi atiyor hepsi ölüyor sinir oluyorum okcum 5 lvl dagitincada tek tek ölüyorlar

• vay anasını adamlarda 4 seviye 5 seviye asker var ben de daha devi 3 seviye yapayım diye çırpınıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

vay anasını adamlarda 4 seviye 5 seviye asker var ben de daha devi 3 seviye yapayım diye çırpınıyım

Devim 6 level ama hala azimle digerlerini yükseltmeye çalişiyorum isim çok zor senin işin basit hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    18 yıl önce açıldı
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Originals

quote:

Benim barbar 3 , goblinler 4... Goblinler çok daha iyi , hızlı ve seri damage atıyor ... Kapıları kır , goblinleri sal ... Miss

Çogunlukla öyle yapiyorum hocam duvarlari kiriyorum 6 lvl devleri saliyorum ardindan goblinleri okculari şifacilari en sinir oldugum okcular bir yerde toplaniyorlar havan mermi atiyor hepsi ölüyor sinir oluyorum okcum 5 lvl dagitincada tek tek ölüyorlar

bende buna gıcık olduğumdan barbar salıyorum 15-20 tanesini bırakınca havan vurmadan yıkıp grçiyor havan tekrar ateş edene kadar diğer binayı yıkıyor devamlı hareketli olunca daha zor vuruyor. ama okçu daha küçük hareketler yapıyor, mesela aynı yerde dönüp başka birime saldırıyor bu seferde havan topu teoelerine iniyor tek seferde 15-20 okçu gidiyor
    ek: ayrıca ilk birimi yıktıkttan sonra barbarlar 2 ye 3 e bölünüyor başka yerlere saldırıyorlar ya havan yesede tamamı gitmemiş oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 4 Mart 2014; 0:25:22 >

• quote:

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.