Şimdi Ara

Barcelonaya oyuncu tavsıyesı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar barcelonayla oynuyorum oyuncu sıkıntım yok gercı pek fazla ve takım 35m ek butce verdi bende 2 transfer yapmısdım senenın basında Arsenalden Kieran Gibbs ve Manu dan Rafael yası onemlı deıl ama kucuk olursa daha ıyı olur 19 20 gıbı ama sız her yasta soyleyın gene bakarım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi My_TrapP_77 -- 30 Haziran 2009; 20:02:25 >

• Marquinhos(Palmeiras),Asenjo(Vallodolid),Fazio(Sevilla) en az ikisini al derim.
  • Marquinhos ~ Keirrison ~ Buonanotte ~ Toni Kroos ~ Laurito ~ Asenjo şimdilik aklıma gelenler bunlar hepsi körpe yıldızlar 2013 yılındayım ben. profilleri harika
  • Marquinhos,Keirrison,Asenjo,Buonanotte
    Not:Aklıma geldikçe yazarım hocam
  • Arkadaşların yazdıkları dışında , John Fleck.
    Geleceğin wonderkidi.
    Ayrıca alt yapında Thiago Alcantara var kesinlikle satma , geliştir onu oda wonderkid.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 30 Haziran 2009; 23:21:31 >
  • Henri Saivet
  • Tamam arkadaslar ben bakacam bunlara almaya calıscam cogunu genclerı alıp kıraya verecem oynatmasam bile sız gene yazın aklınıza gelırsenız yetmesse ek butce ısterım gene
  • Barca isen ekşına gerek yok bence. Altyapı sağlam oluyor.
  • Valdez'i satıp iyi bir kaleci alabilirsin. Ayrıca tüm milli takımların Under-21 ine göz at
  • tamam bakacam 21 yas altlarına denk getırırım ıns saglam adamlar
  • hocam aklıma yeni adamlar geldi
    Breno
    welbeck(yanlış yazmış olabilirim Manuda oynuyor)
  • tamam bakıcam yok yok dogru yazıo welbeck
  • John Fleck evet, 3. sezonda şahane bir şey oluyor. Zamanında almadım şimdi 28 milyon verip almak zorunda kaldık.

Bir de N'koulou var defans. 20 yaşında şahane oluyor. Onu da Roma'dan 35 milyon euro verip aldım, erkenden 8 milyon civarına alınabiliyor. Ya da daha ucuza da alınabilir belki, Roma o kadara almış bende.

Juan Manuel Mata da kaçmaz. AML'de çok iyi performans veriyor, asıl yeri yanlış hatırlamıyorsam AMC idi ama ben denemedim bilmiyorum. FC'de Agüero'yu kesecek kadar da başarılı ayrıca.

Vagner Love, Goran Pandev, Dario Srna, Palombo, Akinfeev, Lloris (İlk sezondan sonra 20 küsür milyona alınabiliyor, ilk sezon çok zor), Moutinho, Zhirkov, Laurito, Aquilani, Veloso, Adrien, Marquinhos ve Vela da oynatıldığında çok rahat dünya seviyesinde oyuncu olabilen futbolcular. Bunları aldığın fiyatın 3-4 katına satabilirsin. Biraz bekleyip 26-27 yaşına kadar sabredersen (Ve morallerini yüksek tutabilirsen) 60-70-80 milyon eurodan da satabilirsin saydığım oyunculardan genç olanlarını. Srna, Palombo, Pandev, Zhirkov gibi oyuncular 45-50'den rahat gidiyor. Oynatmak ve ünlerini yükseltmek çok önemli.

Ben paragöz biri olduğum için bunları yazdım. Onun dışında Fazio-Pique güzel bir ikili oluyor. Azpilicueta diye bir adam var, özellikleri güzel. Valencia'nın sol kanat oyuncusu vardı, o da Worldwide üne sahip oluyor. Oluyor da oluyor.

Edik: Sol kanat değil sol bek. Ben son transfer patchini kullanıyorum belki olmayabilir sizde. Fransızdı galiba. Ama futbola o kadar Fransız değil (Espri yaptım, gülmenizi bekliyorum hadi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 1 Temmuz 2009; 21:02:07 >

• Frasızdı galıba ama futbola deil :D:D saolasın kardes bakacam bunlara bu oyuncuları ucuza alıp oynatıp sonra pahalı satacam bende genc yetıstırmek ıstıom kucuk yasta alıp ıyı para edınce satmak ıcın kıraya falan verecem oynatmasam bıle suan gıbbs le rafael var 2 tane gence gıbbs baya ıyı oynuo performansı ıyı rafaelde oyle
  • Son patch ile dikkat çeken en büyük değişimlerden biri maç öncesi ekranın hızlı yüklenmesi ise diğeri de oyuncuların oynatılmadığında etkilenmesi. Oynatmayacağınız oyuncuyu almayın, aldığınız oyuncuyu iyi fiyata satacaksanız kiralayın. Boş duran oyuncular problem yarattığı gibi değeri de düşüyor, bir Robinho'yu 25 milyona satamıyorsunuz sonra. Ben 21 milyona aldım, başlattım oynatmaya (26 yaşında) şöyle 28 yaşına doğru 40-50 milyona satmayı düşünüyorum. Takımda Benzema, Agüero, Balotelli, Bojan (Oyunun en iyi forveti oldu daha 20 yaşında), G. Rossi (Adını hatırlamadığım için kısalttım, Villarreal'de oynayan), Vela, Hulk gibi üst düzey forvetler var ama Robinho'yu satacağım için zoraki oynatıyorum. Oynatmadan oyuncu satmak çok zor. İstediğin fiyata satmak ise imkânsız diyebilirim.

Bir de oyun bazen saçmalıyor. Real Madrid ile ikinci sezonumun sonunda, Inter ile üçüncü sezonumun sonunda şöyle bir durumla karşılaştım; bazen bir takım bütün oyuncularını kolayca elden çıkartmaya başlayabiliyor. Real Madrid ile oynarken Barcelona Xavi, Messi, Bojan, Pique gibi oyuncularını teker teker sattı. Messi ve Bojan'ı ben aldım, diğerlerini başka takımlar galiba. Oynamayalı çok oluyor onu. Inter ile oynarken ise Arsenal'den Nordveit, Nasri, van Persie, Clichy ve Fabregas'ı aldım. Birden satmaya başladılar ne teklif etsem kabul ediyorlardı. Belki paraları kalmamıştır bilemiyorum. Keza Palombo, Ibrahimovic ve Mirko Vucinic için toplamda 100 milyon euroyu geçen bir para aldım onlardan. Adebayor'u da alacaktım ama yabancı sınırından dolayı alamadım. Nasri'yi 15.25'e, van Persie'yi 10'a, Clichy'i 14.5'e, Fabregas'ı da 39 milyona aldım. İlginç.

Yine Inter'de bir sezon sonra Getafe tüm oyuncularını satmaya başladı. Niye böyle oluyor anlamış değilim.

• Ama bu oyuncuları alıp gelıstırmek ıcın kıraya versek gene artmazmı degerı sonra ya kendımde oynatırım fazlalarıda satarım ıyı fıyattan
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_TrapP_77

Ama bu oyuncuları alıp gelıstırmek ıcın kıraya versek gene artmazmı degerı sonra ya kendımde oynatırım fazlalarıda satarım ıyı fıyattan

ben dediğini yapıyorum.. kiraya veriyorum.. fiyatı artıyor öyle satıyorum..
  • Tamam kardes bende yapacagım oyle ıse yarıyor madem saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.