Beyler bard kasmak istiyorum kasan yada kasılmışı gören varmı .? Skiller nasıl iyi vuruyormu.
bi video izlemisdim fw ile alakalı bi bard resmen herkesi ezip geciyordu heveslenmisidm ama urasamam diye kasmamısdım ama izlenilesi video link olsaydı verirdm
Şu blader bitsin bard/cleric kasıcam bir tane yanımda bir tane bard kasıo çok güzel vuruo ayrıca bufflarıda cabası...
60 a kadar eziyet tek başına elle klasman lazım çok çabuk yatıyorsun. ilk skillin tek atmadığından yanına basit atağını ekledinmi yetiyor zaten o 2 vurş wizardın her skillinden seri. o 2 vurşla giant çıktımı 4 5 lvl altı olsada yatarsın. bayrak savaşına girdim 16 ticket yaptım. inan bana intciler senden kaçar. incinin vurduğunu gördüğümde ona tıklayıp skill basmam va ölmesi o bana o skilli vurmasından daha erken oluyor kalabalık ortamda çok iş yapıyor. teke tekde uğraşman gerekiyor str chara karşı sürekli vur kaç yapıcaksın ki karşındakini yerinde tutma skill i var. uzaktan vuryorsa işin çok zor tek şansın cleric defans buffu vede 16 sn can pasan skill. atak skill bence daha fazla vurmalıydı ezmişler biraz. 2. skill kullanışsız kendi etrafındakine vuryor vede yazdığı gibi %368 değerinde vurmuyor ki öle vursa kendi lvl indeki moba tek atardı. 32 lvlde bile tek atamıyor. 60 a kadar gerçekten eziyet plvl yapman lazım.
ama 60 olunca 2 adet %184lük skill oluyor vede bunlar 3 sn lik dolum süresine sahip çok seri ard arda vurabiliyorsun. şu varki bu char elle kasarken bile zevklidir. guard tombur bastığında silinmesini tram kavrayamadım ama öyle her dmgde kaybolmuyor.
55 LvL a kadar kasdım ama sıkıcı biraz 2 skill oldugu için 60 dan sonra zevkleniyor ama gerçekden cok güsel char sabretmesinibilene ama
lvl 60 a kadar cok ezıyetlı lvl 60 dan sonra cok zevklı
sos dusurme ihtimali seri kestikce artıyorsa bardın sos dusurme ihtimali dıger carlardan daha yuksektir..dememiz ne derece doğru olur.. (32lvle kadar botla bard kastım 5 sos dustu. simdiye kadar toplamda 5 car kastım bu lvle kadar en fazla 2 sos dusmustu bardla 5....)
quote:
Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT
60 a kadar eziyet tek başına elle klasman lazım çok çabuk yatıyorsun. ilk skillin tek atmadığından yanına basit atağını ekledinmi yetiyor zaten o 2 vurş wizardın her skillinden seri. o 2 vurşla giant çıktımı 4 5 lvl altı olsada yatarsın. bayrak savaşına girdim 16 ticket yaptım. inan bana intciler senden kaçar. incinin vurduğunu gördüğümde ona tıklayıp skill basmam va ölmesi o bana o skilli vurmasından daha erken oluyor kalabalık ortamda çok iş yapıyor. teke tekde uğraşman gerekiyor str chara karşı sürekli vur kaç yapıcaksın ki karşındakini yerinde tutma skill i var. uzaktan vuryorsa işin çok zor tek şansın cleric defans buffu vede 16 sn can pasan skill. atak skill bence daha fazla vurmalıydı ezmişler biraz. 2. skill kullanışsız kendi etrafındakine vuryor vede yazdığı gibi %368 değerinde vurmuyor ki öle vursa kendi lvl indeki moba tek atardı. 32 lvlde bile tek atamıyor. 60 a kadar gerçekten eziyet plvl yapman lazım.
ama 60 olunca 2 adet %184lük skill oluyor vede bunlar 3 sn lik dolum süresine sahip çok seri ard arda vurabiliyorsun. şu varki bu char elle kasarken bile zevklidir. guard tombur bastığında silinmesini tram kavrayamadım ama öyle her dmgde kaybolmuyor.
Guard Tambur'un silinmesinin nedeni karaktere gelen damage'dir..herhangi bir alinan damage buff'un silinmesine neden oluyor..bu test edilmistir..
fakat size katiliyorum suan 90 lvl wizard+cleric karakter sahibiyim.. bastan bard+cleric aciyorum..o derece hoş ve keyifli bir build..tavsiye ederim sizede.. iyi forumlar , iyi oyunlar.
Kasma konusunda, 8li party ile kasma imkanın olduğu sürece bir sorun yok.Genelde 60 a kadar Mana heal ve dance için yer alırsın, 60 dan sonra DPS + Mana heal + dance olarak yer alırsın. Açıkcası youtubedeki videolardanda fazla etkilenme çünkü genelde 8li party içersindeler Cleric buff + cleric heal + war buff vs. vs. Solo olarak 60- de çok az skill var bu yani gerçekten sıkıcı. Ama bir nuker nukesini atasaya ben 2 nukeyi rahatlıkla atıp diğer moba geçiyorum. Wizz de ise birkaç saniyelik bir farkla daha seri. Ama dediğim gibi grup olmadığı sürece pek zevkili olmuyor bu yapılandırma.
eğer ingilizcen iyi ise pluto serverında tatjana diye biri var benim bildiğim serverda tek bard +cleric adam da galiba som var pvp fazla yapmaz genelde job yapar...
bence güzel bi char olablir boş zamanında keyifle kasabileceğin bi char olur..
ama gene bence wizard-bard kas wizardla kaslır bard keyfini çıkarırsın
vesselam
bard en seri skill kullanan build sanırım skilleri çok kısa sürede yapıyo ayrıca buffları clerici unutturacak kadar iyi defans vern attack veren damage veren bufflar yani iyi kasmak istiyosan bence pişman olmazsın
Peki kafama yattı en kısa zamanda power level olaraktan kasmaya başlıyorum
Bard İyidir Lag Varsa Bulaşma :) 60- Sabır Atack Skill Az Seridir
Birisi buffları iyi demiş, evet gerçekten çok iyi; ama partide 2 tane bard olması gerekiyor bazı bufflar için. (Yanlış hatırlamıyorsam)
dancing ve tambolur için
ben başladım onglarda farma. yalnız kafama yatmayan birşey var... bu build 1vs1de nasıl? kale savaşına falan baktım cidden adam döktürmüş ama dw önündeki pvplerde?
bende gördüm onglarda char kasıodu kaç lv olduğunu bilmiorum ama baya seri kasıodu