Şimdi Ara

Bard / Cleric

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bard Cleric ve Warlock Wizard hakkındaki düşüncelerinizi söylermisiniz

• Bard/cleric = pt charı..Pt savaşlarında çok iyi bir yardımcı.. unique ve pvp için efsane ötesi bi pvp ci olmadğn sürece birisinden el alman imkansız.(Normal itemler için diyorum) kasacak ptin varsa arkadaşlarınla 7/24 kalabilirsin.uniquede pek etkili değil ancak düşük lvl uniquerelri offering ile alabilirsin

wizard/warlock: kasarken çok ölüyor. pvp de setin iyiyse iyi pvp yapabilir.clericlere karşı anca stun skillin var stun geçene kadar ne yapacağn sana kalmş.Fantezi charı ayrıca değişik lezzetler denemek için birebir.muazzam damageler vurabilirsin ama pvp dede chineseler cold wall açında pek işe yarayacğnı zannetmiorm yine tek build wizard kalır elinde.

ikisine de kötü buildler demedim sonuçta kullanıcının tecrübesi ve zevkiyle alakalı ama bunları da ön planda tutmanda yarar var. benim görüşüm bunlar.build olarak bunlara yakın tavsiye istersen ben ikisini karıştır derim warlock/cleric olurdu tercihim ama yinede sen bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smuzy -- 12 Mayıs 2010; 21:19:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sucksexfool

Bard/cleric = pt charı..Pt savaşlarında çok iyi bir yardımcı.. unique ve pvp için efsane ötesi bi pvp ci olmadğn sürece birisinden el alman imkansız.(Normal itemler için diyorum) kasacak ptin varsa arkadaşlarınla 7/24 kalabilirsin.uniquede pek etkili değil ancak düşük lvl uniquerelri offering ile alabilirsin

wizard/warlock: kasarken çok ölüyor. pvp de setin iyiyse iyi pvp yapabilir.clericlere karşı anca stun skillin var stun geçene kadar ne yapacağn sana kalmş.Fantezi charı ayrıca değişik lezzetler denemek için birebir.muazzam damageler vurabilirsin ama pvp dede chineseler cold wall açında pek işe yarayacğnı zannetmiorm yine tek build wizard kalır elinde.

ikisine de kötü buildler demedim sonuçta kullanıcının tecrübesi ve zevkiyle alakalı ama bunları da ön planda tutmanda yarar var. benim görüşüm bunlar.build olarak bunlara yakın tavsiye istersen ben ikisini karıştır derim warlock/cleric olurdu tercihim ama yinede sen bilirsin

• yanlışlıkla 2. mesajı attım değiştir yerine alıntı yaptım kusura bakma
  • 1o3 level Bard-Cleric çarım var gayette memnunum , arkadaşında dediği gibi tam bir Party karakteridir . . Unique konusuna gelince hiç peşlerinden koşmadım ama Isu'yu keserim sanırım . . PWP olayına gelince eğer gerçekten oynayabilirsen ve itemin sağlam , FB ise kendi levelindeki bi Warior'u bile devirebilirsin ( ki ben bunu yapabiliom )
  • Bard / Cleric PVP'de Nova setide olsa tek şansı offeringtir
    Warlock / Wizard bence greksiz bir buidlde bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: __EFENDİ__

Bard / Cleric PVP'de Nova setide olsa tek şansı offeringtir
    Warlock / Wizard bence greksiz bir buidlde bu

Warior devirdim diom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bard-cleric:

(bence)hem seri kasar, hem bedavaya kasar, defans bolca vardır.ve en önemlisi eğlenceli bir builddir . fakat sağlam bir skill point farm zorunludur.

Ekleme:ayrıca GoldFarmer olarak tanınır ve ileride işine yarayabilecek bir karakterdir.Cüzzi miktarda Gold kasabilirsin taxiler ile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoDManiaC -- 24 Mayıs 2010; 23:04:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoDManiaC

bard-cleric:

(bence)hem seri kasar, hem bedavaya kasar, defans bolca vardır.ve en önemlisi eğlenceli bir builddir . fakat sağlam bir skill point farm zorunludur.

Ekleme:ayrıca GoldFarmer olarak tanınır ve ileride işine yarayabilecek bir karakterdir.Cüzzi miktarda Gold kasabilirsin taxiler ile :)

Elindeki silah min +5 değilse seri filan kasamaz(kendi levelinde). Sp farmsız kasılacak build değil zaten. Ama pota para harcamazsın ordan büyük bir avantajın olur. 70 75 e kadar taxide sonrasıda pt lerde seri kasılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

Orijinalden alıntı: CoDManiaC

bard-cleric:

Elindeki silah min +5 değilse seri filan kasamaz(kendi levelinde). Sp farmsız kasılacak build değil zaten. Ama pota para harcamazsın ordan büyük bir avantajın olur. 70 75 e kadar taxide sonrasıda pt lerde seri kasılabilir.

Xreleave,yanlışımı düzelttiğin için teşekkür ederim :)

gerekli gereksiz bütün skilleri açtığında 3.8m sp istiyor..gerekliler ise 2.2m sp istiyor..kasılırkende set iyi olsun weapon güzel olsun senin olsun kardeşim:)

• Önceden açtığım konu ordada yorum yapmışlardı bir göz at istersen;

http://forum.donanimhaber.com/m_37242568/tm.htm#37242568
  • quote:

Orijinalden alıntı: She Is Of Ren

Önceden açtığım konu ordada yorum yapmışlardı bir göz at istersen;

her ne kadar Bard-Cleric buildine cevap veremesede Warlock Wizard hakkında bilgilendirebilir. Teşekkürler paylaşım için :)

quote:

Orijinalden alıntı: tevez

chari ne icin yapiyosun ? once kendine bu soruyu sor.

wizard pvpde basarili bir char değilken powerlevelda en üstün char konumunda.ayrıca unique de keser.
    warlock ise sadece pvp e dayalı bir builddir. ne unique kesebilir ned e powerlevel yapar. karar senin.

Edit: Nova Set o kadarda büyütülecek bir set değil değeri ''+7'', SoM set daha iyi nova setten :) ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoDManiaC -- 26 Mayıs 2010; 22:38:12 >

• Orijinalden alıntı: CoDManiaC

Orijinalden alıntı: She Is Of Ren

Önceden açtığım konu ordada yorum yapmışlardı bir göz at istersen;

her ne kadar Bard-Cleric buildine cevap veremesede Warlock Wizard hakkında bilgilendirebilir. Teşekkürler paylaşım için :)

Konu sahibi ilk mesajda wizard-warlock sormuş bir bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi She Is Of Ren -- 27 Mayıs 2010; 18:00:56 >

• Zaten mesajımda da belirttim hocam Wizard Warlock hakkında bilgilendirebilir diye :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.