Şimdi Ara

Bard Hakkında bir soru...Gerçekten önemli lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bard bufferı tambour falan actıgında ve eger bu buffer yynı zamanda attackda yapıyorsa yani bard attackları acıksa ve mobdan damage yerse bard buffları kapanıyor mu arkadasım oyle bişiler dedi de size de sormak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theagentzero -- 11 Şubat 2010; 14:53:09 >

• ewt belirli bi damage sonra kapanıo
  • Ayrıca silah değiştirirsen de kapanır. Zaten bard kasmak için de pek uygun bir char değildir. 1attack skilli 1 de alan skilli vardır.
  • kapanmas süresi bitene kadar duruyo öle biliyom
  • Çok salakça olmus bu durum ya....Bi arkadaşımla birlikte bard cleric açalım diyorduk.2 tane bard cleric olursa iş görür diyordum.Hem attack yapar hemde dance acarız fazla vururuz diye tahmin ediyordum böylece partyde attacker a da ihtiyaç kalma demiştim...Pffff kötü oldu bak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaşgarlı_tost

kapanmas süresi bitene kadar duruyo öle biliyom

hayır kapanır. mpde harcar.. o nedenle oturmanda gerekebilir.
  • hayallerim yıkıldı
    Pff ben o zaman hala charımı ne yapacagıma karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theagentzero -- 10 Şubat 2010; 20:33:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bard cleric yaparsanız solo kasamazsınız. Bard cleric party charından başka işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Bard cleric yaparsanız solo kasamazsınız. Bard cleric party charından başka işe yaramaz.

eğer damage aldıgında tambourlar kapanmasa partylerde ve kale savaşlarında mükemmel olur.Mesela şöyle düşünelim...Bir 8li partymiz var ve bard bufferlarımızda attack yapabiliyorlar ve dance de açık oldugu için damageleri hiçde fena değil...elimizde 2 tane attacker 2 tane buffer oldu sadece 2 charla...1 tane wizard 1 tane warrior 1 tane clericle partyde açık kalmaz...isteğe göre bi warlock alınabilir ve 8li party 5 yada 6charla rahatlıkla kendisini idare eder diye düşünüyordum...keza FW ler de de işe yarayabilirdi ama bunlar hayalmiş ve bunu farkettim şu anda

• quote:

Orijinalden alıntı: theagentzero

quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Bard cleric yaparsanız solo kasamazsınız. Bard cleric party charından başka işe yaramaz.

eğer damage aldıgında tambourlar kapanmasa partylerde ve kale savaşlarında mükemmel olur.Mesela şöyle düşünelim...Bir 8li partymiz var ve bard bufferlarımızda attack yapabiliyorlar ve dance de açık oldugu için damageleri hiçde fena değil...elimizde 2 tane attacker 2 tane buffer oldu sadece 2 charla...1 tane wizard 1 tane warrior 1 tane clericle partyde açık kalmaz...isteğe göre bi warlock alınabilir ve 8li party 5 yada 6charla rahatlıkla kendisini idare eder diye düşünüyordum...keza FW ler de de işe yarayabilirdi ama bunlar hayalmiş ve bunu farkettim şu anda

Kaldı ki bardın alan skilli hariç adam gibi vuran 1 skilli var yani toplam 2 skill Clericle vurmaya kalksan onun da 3skilli var. 1'si %95 hp götürüyor. Diğeri karşıdan hp çalıp kendine yüklüyor(Uzun zaman alır), diğeri de ismini unuttuğum kullanılabilecek bir skill

Bard cleric her zaman party charıdır. Solo olarak kasmaya çalıştım. Baya zorlanmıştım.

• Adını şimdi hatırlayamadığım bir pasif skilli uplayarak tambour'ların dayanıklılığını arttırabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sano

Adını şimdi hatırlayamadığım bir pasif skilli uplayarak tambour'ların dayanıklılığını arttırabilirsin

• yhne de solo kashlamaz
  • bard'lara taxide kıl oluyorum slotu hemen kapıveriyolar. çok hızlı
  • quote:

Adını şimdi hatırlayamadığım bir pasif skilli uplayarak tambour'ların dayanıklılığını arttırabilirsin

Peki bu pasif skillin ne kadar damageye kadar dayandıgını biliyormusun.ve en önemli soru ise mesela damage 10k ya kadar dayanabiliyosa bi kerede 10k ya mi dayaniyor yoksa totalde mi 10k ya kadar dayanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theagentzero

quote:

Peki bu pasif skillin ne kadar damageye kadar dayandıgını biliyormusun.ve en önemli soru ise mesela damage 10k ya kadar dayanabiliyosa bi kerede 10k ya mi dayaniyor yoksa totalde mi 10k ya kadar dayanıyor?

Bu sorunun cevabı önemli o yüzden up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.