Barmı Clericmi Tam olarak karar weremyrm suan ben 60 wizz ksyrum clerıc yptım ve pısman gıbıyım :D clerıcte coğu şey war
Eger ilerde char kasmayı duşunuyorsan ong farmdı powerlv'dı şuydu buydu bard daha avantajlı ama yok ben 110a gıdıp charı FF lıcem dıyorsan emın ol cleric daha iyidirr
ya da ben unique kescem diyorsan bard ben kendimi kasıyım sonra hallederiz diyorsan cleric
benim tercihim clericdir.Yaşamak hızdan daha önemli olduğunu düşünüyorum(tabii bardın tüm skillerini acmıcaksan)hız istiyorsan %100 'lük potlar var
bard koşturur... cleric çoşturur!!!! arkadaşımm unutma felsefe bu olsun hep
Wizard ın yanına cleric iyi gelmiyor bana. Ben her zaman bard açarım. ama zevk meselesi. sen bilirsin yine de.
Bencede bard.Sadece hızlı koşma olarak düşünme noise sikili kasmana yardımcı oluyor zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: denizlili_yamuk
Bencede bard.Sadece hızlı koşma olarak düşünme noise sikili kasmana yardımcı oluyor zaten.
yanında bir Champion Party yada Giant çıkarsa görürüm ben noise'yi
Partylerde kasılma olayını da düşün bir de. Her ikisi de partylerde tutulan build...
bardsız wize wizz demem
cleric. bardla ptde ii kasılablirsin ama solo çok zor kasarsın setinn fazla güzel olması lazım. clericle kendi levelinde rahatça kasarsın. speed drugları var.
Clericsiz ölür be Ama Wizard/Bard ın taxisine girmek süper oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme