Şimdi Ara

Bard'mı Cleric'mi ? ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Barmı Clericmi Tam olarak karar weremyrm suan ben 60 wizz ksyrum clerıc yptım ve pısman gıbıyım :D clerıcte coğu şey war

• Eger ilerde char kasmayı duşunuyorsan ong farmdı powerlv'dı şuydu buydu bard daha avantajlı ama yok ben 110a gıdıp charı FF lıcem dıyorsan emın ol cleric daha iyidirr
  • ya da ben unique kescem diyorsan bard ben kendimi kasıyım sonra hallederiz diyorsan cleric

benim tercihim clericdir.Yaşamak hızdan daha önemli olduğunu düşünüyorum(tabii bardın tüm skillerini acmıcaksan)hız istiyorsan %100 'lük potlar var
  • bard koşturur... cleric çoşturur!!!! arkadaşımm unutma felsefe bu olsun hep
  • Wizard ın yanına cleric iyi gelmiyor bana. Ben her zaman bard açarım. ama zevk meselesi. sen bilirsin yine de.
  • Bencede bard.Sadece hızlı koşma olarak düşünme noise sikili kasmana yardımcı oluyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizlili_yamuk

Bencede bard.Sadece hızlı koşma olarak düşünme noise sikili kasmana yardımcı oluyor zaten.

yanında bir Champion Party yada Giant çıkarsa görürüm ben noise'yi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wizard Clericten asla şaşma ;)
  • Cleric...Bard İşine yaramaz...Hız scrolu NPC'den alabilirsin...
  • Partylerde kasılma olayını da düşün bir de. Her ikisi de partylerde tutulan build...
  • bardsız wize wizz demem
  • cleric. bardla ptde ii kasılablirsin ama solo çok zor kasarsın setinn fazla güzel olması lazım. clericle kendi levelinde rahatça kasarsın. speed drugları var.
  • Clericsiz ölür be
    Ama Wizard/Bard ın taxisine girmek süper oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.