Tam aşk aylarımda istiklalde bi gece barda tüm sıkı dostlarla coşuyoruz. Boş kadehler masada dolup taşıyor.Onu gördüm karşımda bir edepsiz merhaba dedi ve geldi inadına oturdu yanımıza.Bir off çekip allah dedim.Böylesini ben hiç görmedim.Diğerleri sadece sevebilir ama bense uğruna ölebilirim.Bir off çekip dünya dedim bu gece bana dar mı?Gözlerime baksa inanacak
şiki şiki bi durum valla
Bar başında duran kız Tirilay tirilay lombaley Bir bana bakarmısınız Tirilay tirilay lombaley
quote:
Orijinalden alıntı: EnemyTerritory
şiki şiki bi durum valla
sonra uyandın,donunda bir ıslaklık
rakı rakı rakı rakı büyüüüük
quote:
Orijinalden alıntı: _CrAzY_
rakı rakı rakı rakı büyüüüük
Normal yazı gibi okurken birden kulağımda ritmi belirdi ;Allah Allah dedim beğer özgünün dinlediğim o şarkısıymış
quote:
Orijinalden alıntı: Metin*
Normal yazı gibi okurken birden kulağımda ritmi belirdi ;Allah Allah dedim beğer özgünün dinlediğim o şarkısıymış
Alıntıları Göster
@1
Edwird Olma Çaban Gözlerimi Doldurdu Ağlıcam Læ.
quote:
Orijinalden alıntı: Céltics
@1
Edwird Olma Çaban Gözlerimi Doldurdu Ağlıcam Læ.
Alıntıları Göster
Merhaba, No SS No güven. Napak inanak mı kanka. Cool story bro. Serin hikaye birader. İyi geceler.
quote:
Orijinalden alıntı: XRacer
Merhaba, No SS No güven. Napak inanak mı kanka. Cool story bro. Serin hikaye birader. İyi geceler.
Alıntıları Göster
inanmak lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: ZeD02
inanmak lazım.
Alıntıları Göster
dedi dünya bana dar mı dedim sen bu dötle uzaya sığmazsın
quote:
Orijinalden alıntı: mr.caner
Bar başında duran kız Tirilay tirilay lombaley Bir bana bakarmısınız Tirilay tirilay lombaley
quote:
Orijinalden alıntı: ZeD02
inanmak lazım.
Alıntıları Göster
Şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp
ben ateş sen barut Hmmmm öptüm seni şap şup
şap şup şap şup şap şup
ha şap Ha şup
şaka değil işte şurup krizlere girme beni unutup
grup olalım grup ben hudut sen haydut gizli gizli gelme her derde deva şifasın şifa çok çektim cefa vitamini havuz ben küfte sen tuz aahh buz gibiyim buz buz ohhhh muz gibiyim muz muz
çikita muz çikta muz çikta çikta çikta çik çik çik çikita çikita muz
fidanı muz sensiz kalbim buz buz hiçbirşey isteme benden ahhh yoksa bu aşk tuz buz ohhh yoksa bu aşk göz göz dudak dudak ten ten
daha fazla diretme üstüme fazla gelme inan ilacın benim ahh ok gibiyim ok ok ohh yok gibiyim yok yok
çikita muz çikta çikta çikta çik çik çiki ta çikita muz
quote:
Orijinalden alıntı: crywolf34
Şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp
ben ateş sen barut Hmmmm öptüm seni şap şup
şap şup şap şup şap şup
ha şap Ha şup
şaka değil işte şurup krizlere girme beni unutup
grup olalım grup ben hudut sen haydut gizli gizli gelme her derde deva şifasın şifa çok çektim cefa vitamini havuz ben küfte sen tuz aahh buz gibiyim buz buz ohhhh muz gibiyim muz muz
çikita muz çikta muz çikta çikta çikta çik çik çik çikita çikita muz
fidanı muz sensiz kalbim buz buz hiçbirşey isteme benden ahhh yoksa bu aşk tuz buz ohhh yoksa bu aşk göz göz dudak dudak ten ten
daha fazla diretme üstüme fazla gelme inan ilacın benim ahh ok gibiyim ok ok ohh yok gibiyim yok yok
çikita muz çikta çikta çikta çik çik çiki ta çikita muz
Alıntıları Göster
Profilinde kız ismi yazıyor Bardaki de erkek değil kız YOKSA.... Aman Allah'ım nasıl olur bu
quote:
Orijinalden alıntı: T N T
Profilinde kız ismi yazıyor Bardaki de erkek değil kız YOKSA.... Aman Allah'ım nasıl olur bu
Bu forum sadece erkeklere özel olmadığı için gayet normal bir durum forumda kız olmasının
quote:
quote:
Bu forum sadece erkeklere özel olmadığı için gayet normal bir durum forumda kız olmasının
Alıntıları Göster
lan bırakın hem inanak mı kanka hemde abazaergenalarm.gif diyorum
quote:
quote:
Yanlış anladın be yoksa sen de mi kızsın? iki tarafta kız yani hoşlandığı kişi de kız kendisi de
@crywolf34
İmzan yanlış, doğrusu bu;
quote:
quote:
quote:
Yanlış anladın be yoksa sen de mi kızsın? iki tarafta kız yani hoşlandığı kişi de kız kendisi de
1)Ben kız değilim
2)Bence bardaki kız kendisi
quote:
Orijinalden alıntı: Highér
@crywolf34
İmzan yanlış, doğrusu bu;
Bence gün gelecek açmadığım her orta için küfür edeceksiniz
quote:
quote:
quote:
quote: