Şimdi Ara

Bardakta mısır için sos önerisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
28.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konserve olan mısırdan aldım. Sos olarak ne yapmalıyım, örneğin mayonez, ketçap,tuz, kırmızı biber katayım diyorum. başka ne eklenebilir ?



  • karabiber
  • tuzot

    sarımsak iyi gidiyor ama nasıl toz haline getirirsin bilmiyorum.

    KFClerde vardı acılı sarımsak sos. Eğer bulabiliyorsan süper olur diye düşünüyorum.
  • karabiber denemedim olabilir aslında sarmısak hiç duymamıştım ilginç, toz haline getirmem mümkün değil ama bir çaresine bakabilirim. avm den almıştm mısır berbat birşeydi şeker ekliyorlar. böyle birşey olabilir mi ya milletin nasıl damak tadı var. başka bir önerisi olan ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mertayd

    karabiber denemedim olabilir aslında sarmısak hiç duymamıştım ilginç, toz haline getirmem mümkün değil ama bir çaresine bakabilirim. avm den almıştm mısır berbat birşeydi şeker ekliyorlar. böyle birşey olabilir mi ya milletin nasıl damak tadı var. başka bir önerisi olan ?

    tuzot diyoruz ya en başta. marketlerde vardır denemeni öneririm
  • kenyack sağolasın bakacağım tuzota
  • Karabiber + pul acı biber + az tuz + varsa sarmısak tozu ya da barbekü sos + çok az ketçap mayonez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • köri sos
  • bütün söylenenleri atarsan mide fesatı geçirirsin Benimki daha garip genelde makarna yapar sossuz makarnaya atarım suyu alınmış konserveyi benim hoşuma gidiyo bilmiyorum.
  • FearFactor sosu
  • Nasıl yapıyosunuz bunu sadece mısırı ısıtıyomusunuz ? margarin fln lazmmı ?
  • hakkaten deneyen varmı hıc bunu?
  • tuz margarin parmesan ve barbekü sosu.
  • tavada tereyagiyla bir iki dakika kavur sonra toz seker serp
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Saralondé

    tuz margarin parmesan ve barbekü sosu.


    Hırsız
  • Ben mısırcıdan parmesan soslu almıştım süper oluyor denemelisin !
  • Bak önce Tereyağını Yakıyorsun bir tavada
    O eriyor cozurdamaya başlayınca Acılı Salça Koyuyorsun
    Tuz ve Karabiber ekip onlarıda yakarken Bi anda mısırları boca ediyorsun karıştırıyorsun

    Daha demin yedim Nefisti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonArtikBuİsim -- 26 Mart 2009; 16:42:54 >
  • Ketçap mayonez yakışmaz ona, tereyağı,tuz ve pul biber koyup bolca limonluycaksın.Başka bir şeye gerek yok.
  • Bu mısır hangi mısır? Biri ss koysa.Cidden ne demek istediğinizi anlamadım.Hani sarı sarı konservede oluyor küçük?Ondan bahsediyorsunuz değil mi?
    Eğer doğru anladıysam ilk defa böyle tarifler duydum :S
  • bal extra ama güzel oluyor ayrıca nar ekşisiyle (eğer ekşiyi seviyorsan) çok güzel oluyor onun dışında nane acı biber mutlaka denemelisin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.