Şimdi Ara

BARFİKSİN FAYDALARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    daha 14 yaşındasın öncelikle göbeksiz bir olmaya dikkat et bu çok önemli

2cisi ise senin muhtemelen kemiklerindeki epiphyseal plaklar daha kemikleşmemiştir yani büyüme hormonu salgılattığın sürece büyürsün.

Nasıl salgılattırılır
    -sağlam spor yapman lazım ama halısağa basketbol gibi bacakları yoran sporlar olmalı
    -sağlıklı yemen lazım büyüme hormonu salgılanması için yeterli esansiyel yağları almalısın omega 3-6

Salgılattırdın nasıl kullanılır?

-her gece 11.30da yatıp alarmsız uyanacak kadar uyuman lazım uyku kalitesi önemli sessiz ve karanlık ortam şart
    -uyku düzenin iyi olursa büyüme hormonundan daha çok yararlanırsın.
  • Şunu merak ediyorum doğum tarihini sorduklarında hadi biz 96 lıyım 98 liyim felan diyoruzda sen 00 lıyım abi diyebiliyor musun
  • İNSANLARLA DALGA GEÇMENİZDE Kİ AMAÇ NEDİR ? BEN 24 YAŞINDAYKEN 14 YAŞINDA Bİ ÇOCUĞA ADAM AKILLI CEVAP VEREBİLİYORSAM SİZ DE BUNU YAPABİLİRSİNİZ AYIP AYIP !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepestSea -- 13 Haziran 2014; 17:52:28 >
  • Kardeşim ben 2 senedir barfiks çekiyorum Kesinlikle Çek Ama mesela benim boyum baya uzun şu 2 sene içinde öyle çok uzamadı ama
    Demirde asılı kalırsan Her gün yatmadan önce onun dışındada barfiks çekersen Boyun uzar Kesinlikle.Barfiksin Faydaları çoktur.Vücudunu şekle sokar tüm kaslar çalışır
    Ama Doğru çekmeyi ögren internetten.
  • DeepestSea kullanıcısına yanıt
    İŞTE ABİ HERKES SENİN GİBİ OLABİLSE BEN İNSAN GİBİ BİR SORU SORDUM O KADAR TAMAM KÜÇÜK OLABİLİRİM AMA ONLARDAN ZİHİNSEL OLARAK ÜSTÜNÜM :)
  • Boy uzaması ırsi olur diye düşünüyorum. Onca basket oynamışlığım onca barfiks çekmişliğim var. Boy 1.70
  • Barfiks boya elbette etki eder. Hatta 15 saniye boyunca 10 set sadece asılı kalıp bu süre içerisin de vücudunu bir sağa bir sola çevirmek sureti ile daha iyi sonuç alırsın.
  • donanım haber ailem size birkaç sorum olacak cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.

1-) 13 yaşındayım tek seferde 3-4-5 barfiks çekebiliyorum inip biradaha çıkıyorum en az 10 kere bu normalmidir ?
    2-) barfiks hangi bölgelerimizde kas yapar " avuç içi yüzüme bakarken"
    3-) barfiks sayısını yükseltmelimiyim ?
    4-) kaç gün arayla çalışmalıyım ve hızlı kas yapmak için ne tür besinler tüketmeliyim?
    Biraz fazla oldu özür dilerim

Resmini koyduğum yerde tavana kadar başımı deydirebiliyorum
    Boyum:1.53cm
    Komple duvar yüksekliği:268cm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 yaşında
  • Birde 32 kiloyum taekwando ya gidiyorum 3ay ara verdim yani böyle şeyler yapmaya idman yapmaya alışığım

• Barfiks yapacaksan sırtına dikkat et. Omurilik problemleri yaşamamanı umut ediyorum.

Ayrıca Trapez kaslarının da hacmini göz önünde bulundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee yani 13 yaşında derken ?

• Teşekkür ediyorum ama rahat çekebiliyorum barfiks'i kendimi zorlamıyorum yani.

• Konuyu okudum belki mantıklı cevaplar yardımcı olmaya çalışanlar çıkar dedim ama daha dakika bir gol bir o eski donanımhaber kalmamış hep ukalalar basmış mahvetmiş güzel forumu.

• [size=6]
    Neyse yorum yapan ve yapacaklara teşekkür ediyor abi ve ablalarıma saygı ve sevgi duyuyorum.

• Fake.
  • Ben o yaşta mekik bile çekemiyordum ayrıca...

2001'li
  • 13 yaşındaki çocuk eski dh kalmamış diyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamesboy54

13 yaşındaki çocuk eski dh kalmamış diyo

Ne zaman dedin kanka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamesboy54

13 yaşındaki çocuk eski dh kalmamış diyo

13 yasında olabilirim ama 5 senedir bu forumdayım ben önceden ne yazdıklarımıda okur geçmişime bakarım eskidende pek çok konuda bulundum çokça sayıda abimin yardımını aldım ayrıca 14 den gün aldım 13 veya 14 yaşında olmam ne değiştirir en azından beden yaşım büyük zeka yaşım küçük değil elhemdürillah
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.