Şimdi Ara

BARFİKSİN FAYDALARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle şeylere takilacaginiza bir fikrinizin olup olmadığını söyleseniz bir hata bir kusur aramasaniz adam olsanız sizi abisi bir büyüğü olarak gorupte size fikrinizi size soru soran benimgibi kardeslerinize dalga gecmek yerine yardımcı olsanız siz bizden daha çok bilgi sahibi olmaz nizi ezmeniz gerektirmez bu yazdıklarımı okuyan zaten akıllı bir insansa anlar dalga gecilir ama geçilecek yer vardır gecilmeyecek yer vardir doğru düzgün cevap verenlere teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDixon

quote:

Orijinalden alıntı: arda_hann

quote:

lisede kızlar kaslı erkeklere veriyomuş

Ayrica asmada tesekur ediyorum sizin gibi yollularin fikrini öğrenmek iyi oldu adresini verde arkadaşları gonderryim ınan çok bayilirsin ülkemizin sizingibi yollulara ihtiyacı var.

sen ne diyon lan degisik

Bize engin tecrubelerini actigin icin tesekur ederim kisacasi

• Boyunu uzatmak istiyorsan ters barfiks yapman daha iyi olur yani ayaklarından asılman. Barfiksle kollar uzar ve gelişir.
  • BUYURUN BARFIKSIN PUF NOKTALARI:

Benim kollar ayiptir soylemesi bugs buny gibiydi. Sıktigim zaman yer cekimi etkisiyle daha da yere duserdi. 1 ayda barfiksle kollarim kendine geldi. Kasli hale geldi demiyorum, kendine geldi buraya dikkat. Kisa zamanda çok is yapar barfiks. 2, 3 ay da sismeye başlar kol. Şimdi nasıl yapacaginizi anlatacağım.

Kollar omuzlarda biraz daha açık bir şekilde, avuclar karşıya bakacak şekilde cekeceksiniz. En önemli kisima geliyorum. Kendinizi "en az" çene hizasına kadar çekip birakacaksiniz. Burası çok onemli. Birakmak dedigim kendinizi asagi salmak değil. Kendinizi cektiginiz gibi yavas yavas indireceksiniz ve kollar kesinlikle dumduz olacak. Yani tamamen ineceksiniz. Bu nedenle barfiks çubuğunu boyunuzdan daha yüksek bir şekilde yerleştirin. Kafaniza göre 10 kere cekmek yerine verimli 2 kere çekmek çok daha iyidir. Ilk baslarda zorlanacaksiniz belki hic çekemeyebilirsiniz bile fakat üzülmeyin. Zamanla olacak.

Nacizhane tecrübelerimdir bunlar, yanlışım elbet olabilir.

• Ibretlik benim güzel abilerim hepinize tesekur ederim

• 2000 mi arkadas bana cok garip geliyor. alismam lazim

• Lisede en az ortalama 20 cm falan büyürsün.
    Edit: En az ortalama ne ya. Ortalama işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi readyant -- 13 Haziran 2014; 22:49:42 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

lisede kızlar kaslı erkeklere veriyomuş

Ayrica asmada tesekur ediyorum sizin gibi yollularin fikrini öğrenmek iyi oldu adresini verde arkadaşları gonderryim ınan çok bayilirsin ülkemizin sizingibi yollulara ihtiyacı var.

sen ne diyon lan degisik

Bize engin tecrubelerini actigin icin tesekur ederim kisacasi

rica ederim kardesim ne demek

• boşver kardeşim kafaya takma bunları lise döneminde boy atarsın zaten

• 13 yaşımdayım hergün barfiks şınav mekik çekiyorum boyum 1.70 boyun rahat uzar detaylı bilgi istersen pm gel

Edit:Çok ciddiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ayda 7 santim v-plus

• barfiks, şınav bunlarla 1cm anca uzarsın, bence hiç. Isınma, esneme hareketleri, koşu ve zıplama genetiğine bağlı olarak boyunun uzamasına takviye olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTINDAG

MERHABA BEYLER BEN 14 YAŞINDAYIM BOYUM 1.58 KİLOM : 50

28 EYLÜL 2000 DE DOĞDUM VE BİRAZ BOYUMUN UZAMASINI İSTİYORUM HEMDE BİRAZ KAS YAPMAK İSTİYORUM

BARFİKS BOY UZATIR MI ?

MEKİK ŞINAV VS. BOYUMUZUN UZAMAMASINA SEBEP OLUR MU ?

BUNLARI MERAK EDİYORUM ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

2000liyim boy 1.77 kilo 67 :D
  • quote:

Böyle şeylere takilacaginiza bir fikrinizin olup olmadığını söyleseniz bir hata bir kusur aramasaniz adam olsanız sizi abisi bir büyüğü olarak gorupte size fikrinizi size soru soran benimgibi kardeslerinize dalga gecmek yerine yardımcı olsanız siz bizden daha çok bilgi sahibi olmaz nizi ezmeniz gerektirmez bu yazdıklarımı okuyan zaten akıllı bir insansa anlar dalga gecilir ama geçilecek yer vardır gecilmeyecek yer vardir doğru düzgün cevap verenlere teşekkür ederim

bak diyorum ki gel takıl buralarda sorular sor felan eyvallah ama yok ben sizden üstünüm yok efendim buralar hep ukalalarla dolmuş dersen bu saygısızlık olur. bu da zaten senin beden yaşınla zihin yaşının aynı olduğunu gösterirki ben bunu eleştirmiyorum. burda senden başka 13-14 yaşlarında çocuklar var onlar tepki çekmiyor ama sen tepki çekiyorsun. sadece sakin ol ve yaşını kabullen emin ol her yaşın bir güzelliği var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Commander Logar

Donanım Haber'in ne günahı vardı Tanrım ?

• Bir yanlışlık olmuş heralde ben sizden üstünüm demedim sadece birşey sorduğumda üstünlük taslamalar dalga gecmelerden şikayetçiyim

• Ben yasimdan sikayetci değilim kimseyide kucumsemedim kucumsemem ama bizi kucumsuyorlar ben sadece 20 yaşındaki adamın bizi kucumsemesinden bebek gibi davranıp adam akıllı cevap vermemesinden sikayetciyim

• Kimsinizde cocugun yasi, boyu ile dalga geciyorsunuz allahin asosyal trolleri.

Adam bir seyler sormus cevap beklemiş, sizin yaptiklariniza bak. Varsa bir öneriniz anlatin yoksa insanlarin ozellikleriyle dalga gecmeyin.

Adim gibi eminim dalga gecelerin cogu iki kelimeyi bir araya getiremeyen, yuzu sivilceli ergenlerdir

• Kardeşlerimizden forum adına özür diliyorum. Öğrenme çabanızdan vazgeçmeyin.
  • 14 mü

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.