Şimdi Ara

BARFİKSİN FAYDALARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fungsclup

quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

daha 14 yaşındasın öncelikle göbeksiz bir olmaya dikkat et bu çok önemli

2cisi ise senin muhtemelen kemiklerindeki epiphyseal plaklar daha kemikleşmemiştir yani büyüme hormonu salgılattığın sürece büyürsün.

Nasıl salgılattırılır
    -sağlam spor yapman lazım ama halısağa basketbol gibi bacakları yoran sporlar olmalı
    -sağlıklı yemen lazım büyüme hormonu salgılanması için yeterli esansiyel yağları almalısın omega 3-6

Salgılattırdın nasıl kullanılır?

-her gece 11.30da yatıp alarmsız uyanacak kadar uyuman lazım uyku kalitesi önemli sessiz ve karanlık ortam şart
    -uyku düzenin iyi olursa büyüme hormonundan daha çok yararlanırsın.

Kardeşim arkadaşım ortaokuldayken 100 kiloydu ve 1.55-60 boylarındaydı lise sonda elemanı bi gördüm göbekli 1.90 olmuş bu birazda genetik öyle göbekle falan çok alakalı değil bence.

benim dediğim şey genetiğini maxta kullanmak ile alakalı genetiğini tabiki değiştiremezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Dostum büyüme hormonu hakkında bir şey yazmışsın. Büyüme hormonunun uzun ve hafif yerine kısa ve ağır sporlar sonucu daha çok salgılandığını okumuştum, yani hafif tempo koşmak yerine kısa sprintler gibi. Şimdi aklıma takılan, bu durum sadece bacaklarda mı geçerli? BH aktifliğini arttırmak için bacaklara mı yüklenmek lazım yoksa vücut geliştirme gibi kısa süreli zorlayanlar da işe yarar mı bu yönde?

önemli olan kasaları uyarabilmek bacak kasları çok büyük kaslardır koşuyla değil deparla uyarılır ama devamlı depar atılamaz bu nedenle 5dkda bir 1dk depar atmak ideal koşu yaparak uyarılacak ise
  • Vücut geliştirme (fitness) sanıldığının aksine boy uzamasını engellemez. Spor salonuna yazılabilirsin hem böylece troller ile uğraşmak zorunda da kalmazsın, orada profesyonel yardım alabilirsin kafan rahat olsun lisede başarılar...
  • Forumdaki herkes annesinden 25 yaşında doğduğu için böyle tepkiler veriyorlar abisi bakma sen.Seni tersleyenlerle aranda en fazla 2-3 yaş vardır.

Asıl soruna gelicek olursak, spor sadece fiziksel aktivite dereceni arttırır.Spor yaparak boyunu uzatamazsın, bol bol süt iç kemik gelişimi için ve ağırlık altına girme.Yüzme,basketbol,atletizim gibi aktivite derecesi yüksek sporlara yönel.

Kolay gelsin.
  • Yardım edip tavsiyelerini sunanlara çok tesekur ediyorum sayın abilerim forumda hala sizin gibi insanlar olduğunu biliyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalga gecmeyinlan cocukla, spora hevesli kucuklerimiz sizin gibi asosyaller yuzunden hevesleri kırılıyo. Spora yoneltmek varken dalga gecmek ne, cocugun boyuyla ynı boyda olan herif boya bak diyor dalga geciyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000'li mi ? Hıa....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

Kesinlikle baskete başla.Günlük 7-8 kez çekebildiğin kadar (ilk gün 5, ikinci gün 6 gibi her zaman sayıyı yükseltmeye çalış) şeklinde şınav-mekik çek

Özellikle mekik ve şınav çok önemli Ayrıca günlük düzenli olarak 3-5 km koş.Eğer yüzme havuzu gibi bi yere gidebilirsen koşmayı yüzmeyle değiştirebilirsin.2-3 sene sonra bana dua edersin

Şuan 60 mekik-40 şınav çekebiliyorum.Kalp ilaçları kullandığım için koşmam kesinlikle yasak.Bu arada boyum 1.84

senin bahsettiğin düzende durmadan devam ederse bu adam 40 yaşına geldiğinde 3,5 metre olur. oldu ->varmı böyle bişey ya

• Kardeşim, bu antrenmanlar boy uzatmaz, tabi ki spor yaralıdır bunları da yap ama kararında olsun daha gençsin ve imkanın varsa yüz düzenli, yüz ve uzak doğu sporları ile ilgilen.
    Not: Ben 82 doğumluyum bana veya burada ki kimseye abi demek zorunda değilsin, abi denmesi taleple oluyorsa yapma ve sahtedir, birbirimize zaten saygılı olmak zorundayız. Karşılıklı saygı yeterlidir ve forumlar bilgi paylaşmanın ana noktasıdır, yaş filan hikaye. Forumların temel taşı saygıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 14 Haziran 2014; 14:58:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: arda_hann

quote:

Orijinalden alıntı: gamesboy54

13 yaşındaki çocuk eski dh kalmamış diyo

13 yasında olabilirim ama 5 senedir bu forumdayım ben önceden ne yazdıklarımıda okur geçmişime bakarım eskidende pek çok konuda bulundum çokça sayıda abimin yardımını aldım ayrıca 14 den gün aldım 13 veya 14 yaşında olmam ne değiştirir en azından beden yaşım büyük zeka yaşım küçük değil elhemdürillah

zeka yaşım küçük değil

elhamdürillah

trollüyor mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: meshood

quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

Kesinlikle baskete başla.Günlük 7-8 kez çekebildiğin kadar (ilk gün 5, ikinci gün 6 gibi her zaman sayıyı yükseltmeye çalış) şeklinde şınav-mekik çek

Özellikle mekik ve şınav çok önemli Ayrıca günlük düzenli olarak 3-5 km koş.Eğer yüzme havuzu gibi bi yere gidebilirsen koşmayı yüzmeyle değiştirebilirsin.2-3 sene sonra bana dua edersin

Şuan 60 mekik-40 şınav çekebiliyorum.Kalp ilaçları kullandığım için koşmam kesinlikle yasak.Bu arada boyum 1.84

senin bahsettiğin düzende durmadan devam ederse bu adam 40 yaşına geldiğinde 3,5 metre olur. oldu ->varmı böyle bişey ya

Yok canım 10 metre olur

Yazdıklarımı yaparsa hem kaslı hem de yağsız bir vücudu olur

• quote:

Orijinalden alıntı: TeravihteGeğirenAmca

Evet yaş meselesi.İnsanları aşağılamanın son modasıZannediyorum bu olay son 5 yılda gelişen bir olay.2000li yıllarda doğmuş olan insanların doğal olarak teknoloji kullanmaya başlaması ve internete girmesi eski insanları rahatsız etmeye başlıyor.Çünkü onlar şu düşünce yapısına sahip: "biz sizin yaşınızdayken sokağa çıkar oyunlar oynardık" .Arkadaşım senin zamanında bu imkanlar yoktu ki?Senin zamanında da böyle imkanlar olsa her evde bilgisayar internet olsa sen de oynardın.Tarih biliminde olayları zamanın koşullarına göre değerlendirmek diye bir şey vardır.Senin zamanında koşullar öyleydi sokakta oynarlardı sen şimdi bu çocuklardan aynısını bekleyemezsin çünkü koşullar farklı.
    Küçükleri aşağılamanın bir diğer sebebi de "toplum yapısının bozulmasıyla yeni nesilin çok saygısız olduğu düşüncesi."Bu düşünceye kısmen ben de katılıyorum ama genelleme yapmam.Bu saygısız kesim kadar saygılı efendi çocuklar da var.Tutup da yaşı aynı diye ikisini aynı kefeye koymam.
    Başka sebep de kibir veya büyük olmayı bir üstünlük gibi görme.Buna bir şey diyemem.Bu kişinin kendi karakteridir.Kibirliyse her konuda aşağılayacak insan arar.Bazılarının ki de ego tatminidir.
    Demem o ki bre arkadaş sen hiç onun yaşında olmadın mı?Döneminin koşullarına göre yaşadın ama kabullen bu dönemin koşulları da böyle sen de bu devirde yaşasan sen de dalga geçtiğin çocuğun yaptıklarını yapardın.
    Bu havan kime?Kendi isteğin dışında ondan önce doğmuş olmak bir üstünlük sebebi midir?

+yan yatmış 8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.