Şimdi Ara

BARFİKSİN FAYDALARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arda_hann

quote:

Orijinalden alıntı: gamesboy54

13 yaşındaki çocuk eski dh kalmamış diyo

13 yasında olabilirim ama 5 senedir bu forumdayım ben önceden ne yazdıklarımıda okur geçmişime bakarım eskidende pek çok konuda bulundum çokça sayıda abimin yardımını aldım ayrıca 14 den gün aldım 13 veya 14 yaşında olmam ne değiştirir en azından beden yaşım büyük zeka yaşım küçük değil elhemdürillah

zeka yaşım küçük değil

• HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Size komik gelen nedir anlamadım ama bu forumdaki 20 yaşlarında daha alt ve üstündeki abilerimden kastettim.
  • quote:

Size komik gelen nedir anlamadım ama bu forumdaki 20 yaşlarında daha alt ve üstündeki abilerimden kastettim.

20 yaşına geldiğinde bu yazdıklarını gördüğündeki tepkini merak ediyorum sadece
  • 20-25 yaşlarında olan beyni bir kreş çocuguğuyla aynınolanlarda var bu forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTINDAG

İŞTE ABİ HERKES SENİN GİBİ OLABİLSE BEN İNSAN GİBİ BİR SORU SORDUM O KADAR TAMAM KÜÇÜK OLABİLİRİM AMA ONLARDAN ZİHİNSEL OLARAK ÜSTÜNÜM :)

14 yaşında biri olarak sadece bu yorumu yaptığın için blokluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadım istemiyorsunuz yoksa anlama zorluğumu çekiyorsunuz ? Kendimden değil bir soruya adam gibi cevap vermek yerine patlacak şeyler yazanlardan bahsediyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Ayrıca siz merak etmeyin 20 yasına geldiğimde okuyunca utanacağım ayda pişman olacağım birşey yazmadım yazmam!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Ayrıca siz merak etmeyin 20 yasına geldiğimde okuyunca utanacağım ayda pişman olacağım birşey yazmadım yazmam!

Tamam çok haklısın, başarılarının devamını dilerim.

• Birde Benin yasimdayken mekik bile cekememeniz sizin ( beceriksizliginiz - idmansizliginiz ) siz seciniz ama bence 1. Olanı ;)

• Tamam lütfen beyninizi bukadar yormayın bukadar bugunluk yeterli sizin icin hem yatma vaktiniz gelmedimi ? Saat 9u geçiyor

• lisede kızlar kaslı erkeklere veriyomuş
  • 1.76 boyum 56.8 kilom var.

1 haftadir evde barfik sinav falan yapiyorum ilk gun 7 sinav cekiyordum suan 16-17 arasi sinav cekiyorum barfikste ayni ama spordan.sonra hemen uyuyorum (1-2 saat) guzel oluyor...

kol.kaslarim belli sekilde belirginlesri karin kaslaeim kenarlei belli oldu.

kahvaltini iyi yap yumurta falan ye kesinlille disiplinli calis.

• Sen neyin kafadindasin buyrun bir kreş çocuğu daha

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

1.76 boyum 56.8 kilom var.

1 haftadir evde barfik sinav falan yapiyorum ilk gun 7 sinav cekiyordum suan 16-17 arasi sinav cekiyorum barfikste ayni ama spordan.sonra hemen uyuyorum (1-2 saat) guzel oluyor...

Cok tesekur ediyorum bazıları bunu yazamiyor 3dk nizi benim sorununa ayirdiginiz için size çok tesekur ediyor forumdan sizin gibi insanların eksik olmamasını diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DDixon

lisede kızlar kaslı erkeklere veriyomuş

Ayrica asmada tesekur ediyorum sizin gibi yollularin fikrini öğrenmek iyi oldu adresini verde arkadaşları gonderryim ınan çok bayilirsin ülkemizin sizingibi yollulara ihtiyacı var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

1.76 boyum 56.8 kilom var.

Cok tesekur ediyorum bazıları bunu yazamiyor 3dk nizi benim sorununa ayirdiginiz için size çok tesekur ediyor forumdan sizin gibi insanların eksik olmamasını diliyorum.

rica ederim....

kesinlille disiplinli calis. guzel yemek ye tekrar soyluyorum disiplinli calis.

ben sabah kalkinca ve aksam yatmadan.once bu sporlari yapiyorum.

hergun calis kesinlikle aksatma.

ben yarin bir kaliba beton dokup dambil yapacagin :) bu yazi kendime ayirdim. cok farkli.olsun istiyorum

• quote:

quote:

Ayrica asmada tesekur ediyorum sizin gibi yollularin fikrini öğrenmek iyi oldu adresini verde arkadaşları gonderryim ınan çok bayilirsin ülkemizin sizingibi yollulara ihtiyacı var.

/>
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gamesboy54

13 yaşındaki çocuk eski dh kalmamış diyo

13 yasında olabilirim ama 5 senedir bu forumdayım ben önceden ne yazdıklarımıda okur geçmişime bakarım eskidende pek çok konuda bulundum çokça sayıda abimin yardımını aldım ayrıca 14 den gün aldım 13 veya 14 yaşında olmam ne değiştirir en azından beden yaşım büyük zeka yaşım küçük değil elhemdürillah

Yazdıklarımı da, eskiden de,elhamdülillah. Ayrıca noktalama özürlü müsün?

• Barfiks boy uzatmaz ama faydalıdır şınav falan da çek omuzların genişler

• quote:

quote:

sen ne diyon lan degisik

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.