Şimdi Ara

BARIŞ AYHAN YAYINLARI-KAREKÖK BENZERLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
13
Favori
26.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BARIŞ AYHAN YAYINLARI-KAREKÖK BENZERLİĞİ

Karekok ygs sb 340, kaf3 148.

Soruda sadece bir rakam degistirilmis. Onun disinda butun kelimeler ayni.

karekok ygs 335, kaf3 128.

karekok ygs 336, kaf3 126.

Bunlar benim bir iki konudan fazla uzerine dusmeyerek kisa surede hatirladigim kadariyla buldugum orneklerdir..

AÇIKLAMA:

Konu amacladigim ilkeden cikmis, kisisel kavgalara donusmustur. Benim amacim olay cikarmak, ortaligi karistirmak degil; sadece bu durumu sorgulamakti. Bu konuyu acarak daha once bu yayinlarin yetkilileri tarafindan bir aciklama yapilmissa o aciklamalara ulasmayi, yapilmamissa da bilmeyenler icin bu konuda farkindalik yaratmayi amaclamistim. Yani sordugum ve orneklerini gosterdigim olayin basit ve tatmin edici bir cevabi olacagini dusunmustum. Olay hic dusunmedigim bir boyuta, Behzat Rasuli ve Baris Ayhan'in forumla ilk temaslarina kadar buyudu. Ancak onlardan aldigim cevaplar karsisinda buradaki herkes gibi ben de tatmin olmadim ve yetkililere sunu dedim:

"Ben piyasadaki hiçbir iki kaynak arasında cevap şıklarının dizilimine kadar aynı soruyu bulunduran ve bunu defalarca yapan iki kaynak görmedim. Bu sorular TAMAMEN ayni sekilleriyle şu şu ve şu kaynakta geçiyor denirse, bu herbir soru için birden çok kaynaktan gorsel bir sekilde örneklenirse ya da bu belirttigim sorularin TAMAMEN ayni sekilde belli bir havuzdan alindigi kanitlanirsa herkesin ici rahat olur."

Konu kapanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karataym -- 6 Ocak 2018; 1:47:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buralar karışır önlerden rez.

Edit :Başlığı neden değiştirdin beee oraya Hırsız barış ayhan yaz

Not: Benim adamlığım buradan işinize geliyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budokai -- 6 Ocak 2018; 1:51:55 >
  • Sene başında karekökten çalıyor diyordum.
    Yalancı diyorlardı...
  • Basım tarihlerinide yaz bari

• Arkadaşlar Barış Hoca'nız çok güzel yazmış (!)

• Haram olsun PDF çıkaranlara onlar bizim emeklerimiz uhuhuhuhuguuhuhuhu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2380D2E6A -- 5 Ocak 2018; 22:38:41 >
  • Farkettiniz mi?

Karekök de ka ile başlıyor kaf da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aydın yayınları geometri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Barış hocaniz çok güzel çalmış anlamadığıniz hiçbir yer kalmayacak

• rez
  • şaka mı bu? ulan bari cümleyle oyna bari. bu nedir? bir de bunlar millete emeğimizi çalıyorsunuz, satın alın falan demiyorlar mıydı?

• Ben permütaston-kombinasyon-olasılığı behzatdan dinledikten sonra karekökü çözünce bu ne lan bütün sorular aynı demiştim, üstelik şıkların yerleri felanda aynı çoğu sorunun

• Lan oglim

• Ben kitaplari ve videolari orijinal olarak aliyorum. Bana cok seyler katti simdiye kadar. Behzat Rasuli'ye cok buyuk saygi duyuyorum ama Baris Ayhan'in yaptigi her seyden once bana saygisizliktir. Elbette lise mufredati matematiginden sinirsiz sayida soru turetilemez, bazi sorular bazi sorulara benzeyebilir. Bunun cok normal oldugunu kabul ediyorum ve hatta yazarlarin kitaplarini olustururken baska kaynaklarda begendikleri sorulari esin kaynagi olarak alabilmeleri ihtimaline de saygi duyuyorum. Fakat bir kitabin sorularinin bir iki sayi ve kelimesi ile oynayarak kendi sorularini olusturdugunu iddia etmek kendini "uyanik" sanmaktir. Ben buna gicik oluyorum.

• karekök'e bu fotoğrafları göndersek acaba ne olur?
  • bu kaçınca karakökten soru buldum konusu. herhalde kitabı komple geçirmişler
  • Bari şıkların yerlerini değiştirseydin be hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olum hasta mısınız bu sorularda ösym nin sorduğu sorulardan örnek alınarak yazılıyor zaten

• tavukjack kullanıcısına yanıt
    yapma ya. tüm sayılar, sorunun metni hatta şıkların yerlerinin bile aynı olması normal yani öyle mi

• behzat da instagram edebiyat parçalıyor, barış hocanız benzemesin diye hiçbir kitabı incelemiyor vs.
    haklı adam, incelemeden şak şak copy paste yapıyor.
  • KArekök KAf

açıklama vakti geldi artık

yoksa karekökün yazarı Barış Ayhan mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 5 Ocak 2018; 23:34:50 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.