Şimdi Ara

Barış Ayhan Yayınları Bana Dava Açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
8
Favori
25.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EDİT: Konuyu normalde konu dışında açtığım için burada açtığım konuyu unutmuşum ve güncelleyemedim. Ocak ayında arayıp uzlaştım. Kitabı değil videoların olduğu hesabı satması suçmuş.

Bende Kaf 1 ve video serisi vardı. Kullanmadığım için sahibindene ilan açtım. Adamlar da mail attılar pazartesi günü yasal işlem başlatacaklarımış. Böyle şey olur mu? 50 liralık ilan için dava açılır mı? Yasal olmasa sahibinden bu ilanı onaylar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendomen -- 16 Mayıs 2020; 7:59:49 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okeanospetrichor -- 13 Nisan 2020; 1:26:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özür dile ilanı kaldır bence. Yasak olsaydı sahibinden izin vermezdi bilmiyordum falan de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-66CEC5845

Özür dile ilanı kaldır bence. Yasak olsaydı sahibinden izin vermezdi bilmiyordum falan de
    Aynen hocam hemen kaldırdım zaten. Yasak olsa sahibinden neden izin versin ki?
  • Ne olacak acaba çok merak ediyorum bir şey yapmayın hocam savcı/polis gülmüyor mu la bunlara

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05FCD1E67

Ne olacak acaba çok merak ediyorum bir şey yapmayın hocam savcı/polis gülmüyor mu la bunlara
    Zannetmiyorum birşey olacağını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendomen -- 17 Ocak 2020; 16:38:20 >
  • Hiçbir sonuç çıkmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonaLdChampzZ

Hiçbir sonuç çıkmaz.
    Umarım dediğiniz gibi olur.
  • Bunlar iğrenc insanlar şu hale bak ugrastiklari seylere bak

• O zaman herkes ucuza alsın emek korunmaz o zaman ben niye para veriyorum

• Behzat böyle birisi çok şaşırmadım.

• Behzat hoca çok iyi anlatıyor kraldır

• quote:

Orijinalden alıntı: eğitimirfane

O zaman herkes ucuza alsın emek korunmaz o zaman ben niye para veriyorum
    Milletin cebinde para var beleşçilik için bu yola başvuruyolar değil mi ?
  • Atmaca. kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum kardeşlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: eğitimirfane

O zaman herkes ucuza alsın emek korunmaz o zaman ben niye para veriyorum
    Parasını verip aldığıma göre istersem bedavaya da verebilirim.
  • Yapacak bişey yok haksız durumdasın.

• Kendomen kullanıcısına yanıt
    Dava bile açacaklarını zannetmiyorum sana bir uyarı yapmışlar ve sen kaldırmışsın eğer devam etmiş olsaydın hareketinde belki bir ihtimal

Ayrıca sınav surecinde ki bir öğrenciyi böyle bir strese koymakta ne bileyim hiç iyi niyetli değiller yani

• Kendomen kullanıcısına yanıt
    ben bu konuda behzat hocayı haklı buluyorum. tanımam etmem kullanmadım da ama bence buradaki mesele şu. adam paralı videolar satarak hayatını kazanıyor ve her sene bunları alan öğrenciler var. sizin yaptığınız gibi yapılması yasal olabilir ama etik değil bence zira alanlar ertesi sene alacaklara paslayabilir bu sefer hocanın emeğine biçtiği paradan az ödemiş olurlar ve hoca para kazanamaz. güzel iş bence de bir video çekiyorsun yıllarca parasını yiyorsun ama adamın ev geçindirdiğini vs de unutmamak lazım. davadan bir şey çıkmaz hoca da biliyordur salak değil sonuçta ama göz korkutma işte. size bunu demiş siz bunu forumda yazmışsınız belki de aynısını bir iki sene sonra yapacak insanlar görmüş ve bunu yapmaktan vazgeçmiş. hocanın amacı bu bence tamamen.

• birinin altında range birinin altında 5.20 var 50 tllik satış için milleti takip ediyor adamlar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.