< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendomen -- 16 Mayıs 2020; 7:59:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendomen -- 16 Mayıs 2020; 7:59:49 > |
Bunlar iğrenc insanlar şu hale bak ugrastiklari seylere bak
|
Buradaki konunu yeni gördüm burdan da geçmiş olsun diyeyim. Keşke şunlara da karekök dava açsa da kendilerini ilah sanmasalar
|
Parasını verip aldığıma göre istersem bedavaya da verebilirim.
|
Behzat böyle birisi çok şaşırmadım.
|
Dava bile açacaklarını zannetmiyorum sana bir uyarı yapmışlar ve sen kaldırmışsın eğer devam etmiş olsaydın hareketinde belki bir ihtimal
Ayrıca sınav surecinde ki bir öğrenciyi böyle bir strese koymakta ne bileyim hiç iyi niyetli değiller yani |
Şu hocada ev geçindiriyor filan diyenler sanki bu arkadaş bedavaya mı aldı behzattan parasını verdi de aldı
Bu saatten sonra istediğine satar |
birinin altında range birinin altında 5.20 var 50 tllik satış için milleti takip ediyor adamlar.
|
Hey gidi vakti zamanında "sizlere maddi yük olmayacağım" diyen Behzat Rasuli.
|
yasal ama dava açması haklı :D???? Sanki doğru düzgün uyarsa bu adam kaldırmaz mıydı? Zaten sınava hazırlanan çocuğu dava ile korkutup strese sokmak nasıl haklı bir davranış olabilir?
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okeanospetrichor -- 13 Nisan 2020; 1:26:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendomen -- 17 Ocak 2020; 16:38:20 > |
|
|
|