Şimdi Ara

Barış Ayhan Yayınları Bana Dava Açıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
8
Favori
25.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lazloo

Kendinizin satın aldığı bir ürün değil mi?

Alıntıları Göster
    Evet kendim satın aldım.
  • Hocam dalga mı geçiyorsun sahibindende ilan açmak ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MechaZix

Hocam dalga mı geçiyorsun sahibindende ilan açmak ne
    Neden?
  • Bir çok kişi saçmalamış, elinizdekiler lisanslı ise hiç bir şey olmaz. Sonuçta korsan bir içerik satmaya kalmamışsınız. Hatta korsan satmaya kalkışsanız bile suç içeren fiil gerçekleşmemiş, ortada satış yok.

Hiç bir şey olmaz rahat olun. İlanı açıp satışı yapabilirsiniz eğer elinizdekiler yasal ise. O zaman kimsenin ikinci el ürün satamaması lazım ülkede. Araba aldım kullandım ihtiyacım kalmadı, satışa koydum Opel bana dava açıyor. Olmaz öyle şey.
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    Bu ne biçim savunma hocam? Sahibinden ne bilsin behzati. İzin verecekler tabi. Ayrıca kopyalanmadigi sürece bir şey olacağını sanmıyorum. Aç ilanı tekrardan satışa çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cube00 -- 16 Ocak 2020; 22:5:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Bir çok kişi saçmalamış, elinizdekiler lisanslı ise hiç bir şey olmaz. Sonuçta korsan bir içerik satmaya kalmamışsınız. Hatta korsan satmaya kalkışsanız bile suç içeren fiil gerçekleşmemiş, ortada satış yok.

Hiç bir şey olmaz rahat olun. İlanı açıp satışı yapabilirsiniz eğer elinizdekiler yasal ise. O zaman kimsenin ikinci el ürün satamaması lazım ülkede. Araba aldım kullandım ihtiyacım kalmadı, satışa koydum Opel bana dava açıyor. Olmaz öyle şey.
    Evet hocam lisanslı da bu adamlar biraz arıza. Daha önce de dava açmışlar öğrencilere.
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    Dava açılmaz usulen red yemesi gerekir. Hadi diyelim, gözden kaçtı açıldı. Hakim sormayacak mı işlenilen suç ne diye, eee yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Dava açılmaz usulen red yemesi gerekir. Hadi diyelim, gözden kaçtı açıldı. Hakim sormayacak mı işlenilen suç ne diye, eee yok.
    Yani suç olması için satışın yapılması gerekiyor. Ben sadece ilan açtım.
  • Satın alırken yaptığınız sözleşmeyi okudunuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

Evet kendim satın aldım.

Alıntıları Göster
    Ben Corolla yı sahibindene satışa koydum. Toyota bana dava açmadı hiç.

Farklı bir yasal durum yoksa, aynı mantık değil mi?

Normal bir durumda hiçbir şey olmaz ki onlar da ne işsizmiş arkadaş ya.

• Jlozde kullanıcısına yanıt
    Forumda bu tür şeylerin satışına izin var mı?
  • Cube00 C kullanıcısına yanıt
    Korsan içerik değilse ikinci el kısmında satışı yapılabilir.
  • Jlozde kullanıcısına yanıt
    Bu bölümde konu açsak? Çünkü hesapları alacak kişiler öğrenciler ve hepsi bu bölümde takılıyor :)
  • Cube00 C kullanıcısına yanıt
    Bu bölümde satış yasaktır. Silinir ve uyarı alırsınız.
  • prim vermeyin bu adamlara her 39-40 mat yapan adam kaf mı kullandı eminim çoğu kullanmamıştır sürekli bu adamlardan bahsedilince kendilerini vazgeçilmez sanıyolar ağzından kul hakkını düşürmez herkese dava açar videolar 2016-2017 den kalma yanlış soru çıkıyo hatalı soru çıkıyo eski müfredattan kalma yerler var diğer baskıda düzeltiriz bu videoyu da görmezsiniz diyo aradan 4 yıl geçmiş hala değişmemiş ben de dava açıyım o zaman para veriyorum sonuçta
  • Bence birşey çıkmaz. Sahibinden kapatılırdı ikinci el satış yasak olsaydı.

• yıllardır kpss dgs ales tyt vs sınavlarına girmiş çalışmış biri olarak.soyluyorumki yayinlari alip para kazandıracağınız son kurum barış ayhan yayınları olmalı. Bu adamlar yakın da selamı bile parayla video ile satacaklar..Para verip ürün aliyorsun 1 sene snra bitiyor. misal aldin sinavi kazanamadn seneye çalışamyrsn cunku video haklari 1 senelik. ayrica koca kitabin videolari nerdeyse soru soru atiyorlrki indirilmesin tek seferde. Bir kitap icn yuzlerce belki binlerce video izlemniz gerekiyor.Gercekten aklı olan uzak dursun. Anladığım kadarıyla çoluk çocuk genc vs demedn herkese dava açıyorlar. whatsp soru gruplarinda da dava açılan ogrenciler vardi pdf attıkları için vs. Kısacası uzak durun

• Hocam git önlerine 100 lira at sus payı okur onlara . Derdin kalmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok boş yapılmış konu üstüne sen aldığın bir kitabı bir başkasına verebiliyosan videoları da verebilirsin kar amaçlı satmışsın gibi tepki verenler olmuş barış ayhan zaten kendi de indiregandi yapıyor soruları başka yayınlardan o zaten soruları başka yayınlardan alırken etiği çiğnemiş oluyor hem sonuçta sen videoların parasını vererek videoların hakkını satın almış oluyosun ve hakkını bir başkasına devrediyorsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.