Şimdi Ara

Barış Ayhan Yayınları Bana Dava Açıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
8
Favori
25.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hiçbir şey olmaz mahkemeler böyle basit davalara bakmaz genelde azarlayıp anlaşın derler
    br ye de böyle mesele için buraya gelinir mi derler herhalde
  • Aga kaç aydır şu adamı öve öve bitiremediniz Forumda adamı ilah ettiniz yeter la
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    hocam aynı durum benim başıma da geldi mesajla 24 saat içinde sil felan yazıyodu sizce dava açarlar mı iban var ellerinde sadece başka birşey yok birde varsa ss kayıtları vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: fedexas

hocam aynı durum benim başıma da geldi mesajla 24 saat içinde sil felan yazıyodu sizce dava açarlar mı iban var ellerinde sadece başka birşey yok birde varsa ss kayıtları vardır
    Hocam avukatları size mesaj gönderdi mi?
    Evet hocam avukat mesaj attı. Tek amacım mezuna kaldığım için alacağım kitaplara ek gelirdi sürecin buralara geleceğini bilsem hiç düşünmezdim bile bu yazı ihtar mı dava mı açıyolar ne yapmam gerekir herşeyi sildim kaldırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mariaaa1234 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bence bir şey çıkmaz 80 liraya sattıkları hesabı tekrar sattınız diye mahkeme o kadar tazminata çarptırmaz zaten videoları kopyalayıp satmamışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amönyak -- 27 Temmuz 2020; 22:51:5 >
  • fedexas F kullanıcısına yanıt
    özür dilerim bilmiyordum de. kaldırdım an itibari ile de. iyi gunler de bişi olmaz

• amönyak A kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi adamları benden zorla sırf tongaya düşmem için video sordu gösterdim sadece erişimi olamaz yani ama artık ordan da sildim heryerden ilanı felan da kaldırdım sitelerine özür mesajı da gönderdim nolacak bilmiyorum da sanki sınav stresi yetmiyor gibi neden bu kadar uğraşıyorlar anlamıyorum

Hocam Sildiyseniz Satış Gerçekleşmediyse Nasıl Dava Açıyor Ortada Suç Yok Ki Siz Tekrar Avukatıyla Bir Görüşün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hilal Bıyıklı Bozkurt kullanıcısına yanıt
    Blöf yapıyolar gibi değil mi ne ellerinde bi satış var ne de tam kanıt sadece iban atmıştım bi o korkutuyor. Avukatın nosunu sildim maalesef

Yok Hocam Bi Mok Olmaz Zaten Satış Olmamış Hadi Oldu Diyelim 100 Lira İçin Mi Dava Açacaklar Sizi Korkutmaya Çalışmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: fedexas

Evet hocam avukat mesaj attı. Tek amacım mezuna kaldığım için alacağım kitaplara ek gelirdi sürecin buralara geleceğini bilsem hiç düşünmezdim bile bu yazı ihtar mı dava mı açıyolar ne yapmam gerekir herşeyi sildim kaldırdım
    Hocam isterseniz arayıp özür dileyin.

• Gözün doysun resulnebi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hangi numarayı arayacağım

• Ben şunu anlamiyorum şimdi ikinci el bir telefon nasıl satilabiliniyorsa bu adamin kitabida satılabilir ne var bunda?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocayı severim, mesleğini iyi yapıyor, emeğinin karşılığını da alıyor ama çok rahat bir hayat sürüyor. Porsche 911den inip Mercedes E serisine biniyor. Daha çok kazansın. Ama bence almayın gerek yok abi, YouTube da dolu ücretsiz içerik var Mustafa güler vs. Tamamen bedava ve çok iyi anlatımlar mevcut. Aynı şekilde ingilizce biliyorsanız zaten başka ülkelerin videolarını bile izleyebilirsiniz. Ben parasını verip satın aldığım malı ister yakarım ister onu önüme koyup taparım. Yarın Feneriumdan forma alsam bunu satma hakkım yok mu? Bunu yakma hakkım yok mu? İşi bu raddeye getirmemek gerek.

• Arkadaşlar iletişim bölümünden sitede 3 defa özür mesajı attım görürler mi sizce?
  • Hey gidi vakti zamanında "sizlere maddi yük olmayacağım" diyen Behzat Rasuli.

reis sen adamlara ne verdin tam olarak? isim soyisim verdin mi? iban verrdiysen bi halt ollmaz zaten ibannyanında isim soyisim ister eft için. havalede sadece baş harfleri görünür. sıkma canını kredi kartı dolandırıcıları ceza almıyo sen mı alcan. az cesur ol yav.

• Kardeş adamlar benim ismimi soyismimi yanlış biliyor ama iban verirken mecbur doğru ismi verdim ama avukat bana başka isimle ihtar gibi bişeyi wpden yolladı inş peşinde düşmezler

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.