Şimdi Ara

Barış Ayhan Yayınları Bana Dava Açıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
176
Cevap
8
Favori
25.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de dava ettiler.2.el sitesinden almıştım onu kopyalamadım sattım alanda onlarmış ellerinde sattığım videolar var uzlaştınız mı uzlaşma bedeli belirli mi nasıl sonuçlandı davamız?

• Kendomen kullanıcısına yanıt
    Hocam markalaşmış bir ürünü kafanıza göre satamazsınız nasıl bimdeki le cola başka hiçbir markette satılamıyorsa o ürün de öyle özel etiketli üründür o keşke daha önceden birileri uyarsaydı sizi.Ama ürünü sattığınıza dair bir fatura kesilmediği için bir şey olacağını zannetmiyorum.

• Keşke uyarsalarmış hemen niye dava etmişler abi bu da çok saçma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sonuç ne yazar mısınız?

• Hocam bir sey soracağım diyelim ki arkadas bilmeden sattı. Bunun şonuçları ne olur? Hapis cezası mı? Ya da yüzbinlerce lira tazminat mı?

• Bilmiyordum zaten sorun şu bana verileni sattım

• Fatura kesildi delilleri var😭

• quote:

Orijinalden alıntı: Mamaklıyız GARDAŞŞ

Hocam markalaşmış bir ürünü kafanıza göre satamazsınız nasıl bimdeki le cola başka hiçbir markette satılamıyorsa o ürün de öyle özel etiketli üründür o keşke daha önceden birileri uyarsaydı sizi.Ama ürünü sattığınıza dair bir fatura kesilmediği için bir şey olacağını zannetmiyorum.
    Hocam ben normalde konu dışına açtığım konuyu güncellemiştim buraya açtığımı unutmuşum ondan güncelleyemedim. Ben ocak ayında arayıp uzlaştım. Aslında kitabı satması suç değil, videoların olduğu hesabı satması suçmuş. Telif hakkı varmış. Hatta sadece satması değil paylaşması bile suçmuş. O zaman netflix hesaplarını da satmanın suç olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendomen -- 16 Mayıs 2020; 13:4:27 >
  • Uzlaşma bedeli ödediniz mi benden 4500istiyorlar

• TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Ona bir şey diyemem mahkeme karar verir de tahminimce tazminat ödenir çünkü telif hakları ihlalinin cezası genelde tazminat oluyor ihlal ettiğin soru başına 100 lira gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mariaaa1234

Uzlaşma bedeli ödediniz mi benden 4500istiyorlar
    Hayır ödemedim özür diledim sadece. Size de geçmiş olsun, 4500 lira gerçekten fazla.
    Siz satışı gerçekleştirdiniz mi? Ben sadece ilan açmıştım.
    Şu konuya bakabilirsiniz.https://forum.donanimhaber.com/editlendi-sahibinden-den-kitap-sattigim-icin-hakkimda-dava-aciliyor--141646799-8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendomen -- 16 Mayıs 2020; 13:5:46 >
  • Evet 80liraya aldım aynı fiyata sattım zaten bana verilen şeyi sattım kendim kopyalamadım 4500ödücem çok üzgünüm yasak olduğunu bilmiyordum

• arkadaşımız şuan guantanamo'da.. Allah kurtarsın
  • Mariaaa1234 M kullanıcısına yanıt
    bırak mahkemeye versinler enayi misin 5k vereceksin bunlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: granfdx

Bu mesaj silindi.
    Hocam ocak ayında arayıp uzlaştım zaten. Ama yukarıdaki arkadaşa ne olacak merak ediyorum.
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    Bunların yöntemi göz korkutmaktı zaten artık para koparmaya başlamışlar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.