Şimdi Ara

Barış Ayhan Yayınları Bana Dava Açıyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
8
Favori
25.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ayetulkubra

Bir de yukarıda arkadaşların söylediği gibi eğer olay doğru ise kendisi ceza alır .

Bir insanı sahte bir kişiliğe bürünerek zorla suç işlettirmeye çalışmaktan. Hepsinin hukuki bilgisini pederden alıp seni buradan bilgilendireceğim.

Teşekkür ediyorum beklemedeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masumbirvatandas M kullanıcısına yanıt
    Yasalara göre düşünürseniz insanlar çok büyük cezalar almalıydı ama uygulamada öyle olmuyor .

Bir sürü indirim , bir sürü af ve ceza azaltma , derken ortada bir ceza kalmıyor .

İnsanlar birini bıçakla yaralıyor veya buna benzer suçlar işliyor . Normalde bilmem kaç yıl ceza alması gerekir ama gele gele ceza kuşa dönüyor .
    Onu da küçük bir para cezasına çevirip bırakıyor .
  • KAfam basmıyor !
    Ya arkadaşım komik komik şeyler konuşan kendinsin.

Gören de burada şu an görülmekte olan çok gizli bir davayı konuşuyoruz ve insanların adlarını veriyoruz sanacak .

Sürekli yaşanan bir durumdan bahsediyorum.Bana söylememem gereken bilgileri söyledim diyorsun komik olan bu .

Bunun neresi gizli ?

Gazetelerde , mecliste , sosyal medyada hergün bu tür durumlar bağıra bağıra söyleniyor .

Yapılan bir haksızlığı ve hukuk açığını burada söyleyince ben gizlilik suçu mu işledim ? :)
  • Bir ekleme daha yapayım
    Sadece kitabı satacaktım ama almak isteyince aklımda yokken tamam dedim ayrıca ben normalde tanımam etmem dava açtığını ya da böyle sitelerde takıldığını bilmiyordum Tabiki silah dayayıp sat demedi ama işte kötü bir niyetim yoktu gerçekten.
    Ben başta inanmadım çünkü onur behzat rasuli yazıyordu ibanda sonra sitesinden iletişim numarasına baktım adı gerçekten öyleymiş :( daha sonra hayalkurun.comdan sabit telefonlarından iletişime geçtim adımı biliyorlar ve kendisi kesinlikle benimle görüşmek istemedi böylelikle bana bu organize işi yapanın o olduğunu kesin olarak anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbirvatandas -- 12 Mart 2021; 20:45:28 >
  • quote:

Yasalara göre düşünürseniz insanlar çok büyük cezalar almalıydı ama uygulamada öyle olmuyor .

Bir sürü indirim , bir sürü af ve ceza azaltma , derken ortada bir ceza kalmıyor .

İnsanlar birini bıçakla yaralıyor veya buna benzer suçlar işliyor . Normalde bilmem kaç yıl ceza alması gerekir ama gele gele ceza kuşa dönüyor .
    Onu da küçük bir para cezasına çevirip bırakıyor .

Haklısınız karşı tarafın adım atmasını bekliyorum yoksa somut bir gelişme olmadan bizi burda deli edecekler.

• Bir şey çıkmaz.

• Komandomuz suçüstü yapmış vay be 🤪 Ağacım öncelikle soğukkanlı ol rahatla ferahla o korkuyu at üzerinden hiçbir şey olacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonaLdChampzZ

Komandomuz suçüstü yapmış vay be 🤪 Ağacım öncelikle soğukkanlı ol rahatla ferahla o korkuyu at üzerinden hiçbir şey olacağını zannetmiyorum.

Neler olacak hep birlikte göreceğiz

• quote:

Bir de yukarıda arkadaşların söylediği gibi eğer olay doğru ise kendisi ceza alır .

Bir insanı sahte bir kişiliğe bürünerek zorla suç işlettirmeye çalışmaktan. Hepsinin hukuki bilgisini pederden alıp seni buradan bilgilendireceğim.

Merhaba ne yaptınız bilgi alabildiniz mi?

• masumbirvatandas M kullanıcısına yanıt

Edit var mı kardeşim ?

• sonuç ne oldu

• bu sene çıkacaktı ne oldu acep

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daha bir ayı var hocam...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.