Şimdi Ara

Barış Ayhan Yayınları Bana Dava Açıyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
8
Favori
25.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Madem o kadar ciddi , siz de deyin ki , kitabınız bulunan ve karekök yayınlarıyla tıpa tıp aynı olan sorular için ben de savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum.

Hatta deyin ki , gidip karekök yayınlarıyla konuşacağım.

Telif hakkına göre kendisi de çok yüksek bir meblağ ceza öder .
    Ayrıca tüm kitapları çöp olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayetulkubra

Madem o kadar ciddi , siz de deyin ki , kitabınız bulunan ve karekök yayınlarıyla tıpa tıp aynı olan sorular için ben de savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum.

Hatta deyin ki , gidip karekök yayınlarıyla konuşacağım.

Telif hakkına göre kendisi de çok yüksek bir meblağ ceza öder .
    Ayrıca tüm kitapları çöp olur .

Karekök yayınlarına gerekli şikayetleri yaptık.Ancak koskoca şirket bunun farkında olması gerekirdi şimdiye kadar.Bence uğraşmak istemiyorlar gibi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A6DA2655

Bu mesaj silindi.

Bence dava açacak çünkü parası bende kaldı geri gönderemiyorum.O parayı boşuna göndermiş olamaz bu olayın ciddi olduğunu düşünüyorum belki burayı da okuyordur kendisi bakalım hayırlısı olsun kuldan korkacak değiliz.Yani amacı pek korkutmak değilde fikir ve sanat eserleri kanunu gereğini kullanarak para kazanmak tabiri caizse para koparmak gibime geldi.. çünkü kendini öğrenci olduğuna inandırıp sahte bir kız profil fotoğrafıyla benden satın aldı

• Bilemiyorum dava açması muhtemel sonuçta bende yüksek bir mebla olmasada parası var ve ne yaptımsa geri göndermeyi başaramadım. Hatta vazgeçtim satmıyorum diyorum avukatımla görüşün diyor. Suçsuz olduğumu nasıl ispatlarım ve kendimi nasıl savunurum bilemiyorum. Zaten mahkeme kararınca tazminat istenirse ya da uzlaşma için ücret talep ederse de vermem mümkün değil. Param olsa en başta sitesinden alırdım zaten :( amacım kesinlikle çoğaltıp satmak bunu ticarete dökmek değildi onun kitaplarını kopyalayıp satan birçok firma siteleri var neden onlara açmak yerine böyle öğrencilere takmış durumda gerçekten merak edilesi.. sanırım ben değil ama o bu işi ticaret için yapıyor olabilir insanların aklına bu soru geliyor nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbirvatandas -- 12 Mart 2021; 20:42:10 >
  • masumbirvatandas M kullanıcısına yanıt
    Sadece ikinci el olarak kitap satışı mı yaptınız ? Eğer evetse avukatı neye dayanarak dava açacağını söylüyor mu ? İkinci el kitap satışının yasak olduğunu ilk defa duydum hukuki bir dayanakları olması lazım .
  • Hocam sizin durumu pedere soracağım. Buradan dönüş yaparım. Şu an uyuyor . Yarın sorarım. Ama şu ana kadar babamla bir çok dava konuştum.

Bundan çok daha ciddi davalardan hiç bir şey çıkmadığını gördüm.
    Öyle kolay değil .

En kötü ihtimali konuşayım.
    Siz öğrencisiniz ve hiç bir geliriniz yok.Sizden alabileceği hiç bir para yok.

İ
  • Valla ben olaya çok gıcık oldum.

Muharrem Duş ve Selçuk Kütüğe ısrarla mesaj atacağım.

Hatta arayacağım.

Onlara ulaşabilecek tanıdığım öğretmenler var .

Karekökün telif davası açma zamanı çoktan geçti zaten .
  • Neden ? Sonuçta bir telif hakkı ihlali var .
    Hem de çok açık . Alınan yüzlerce soru var . Bazıları tıpatıp aynı . Bu kitaplardan kazanılmış çok büyük paralar var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A6DA2655

Bu mesaj silindi.

haklısın dikkat etmedim ancak sistem değişti 7/24 eft yapabiliyoruz artık.

Keşke burada bunları yazmak zorunda kalmasaydım :(

kimsenin başına böyle işler gelmesin bütün ders çalışma hevesim kaçtı

• Ösym telif hakkında dolayı yüzlerce öğretmene dava açmış . Komikliği falan yok. İstenirse çok büyük tazminat alınır. Tüm öğretmenler videolarını hemen sildiler . Burada basılı bir kitap var . Bir insanın 100 liralık illegal bir işi davalık olacak da ,
    telif yemiş ve onbinler satmış bir kitap mı sorun olamayacak ? Bence komik olan bu düşünce asıl .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Temren

Sadece ikinci el olarak kitap satışı mı yaptınız ? Eğer evetse avukatı neye dayanarak dava açacağını söylüyor mu ? İkinci el kitap satışının yasak olduğunu ilk defa duydum hukuki bir dayanakları olması lazım .

Hayır kitap satışı değil ancak niyetim sadece kitabı satmaktı kendisi beni ders videolarını satmaya ikna etti yani ders videolarını satmış bulundum.Avukatı iletişim kurmadı henüz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.