Şimdi Ara

Barış Ayhan Yayınları Bana Dava Açıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
8
Favori
25.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Babus gözdağı veriyorlar. Hiç prim verme bunlara ne için özür diliyorsun aç kanunları oku bakayım eğitim materyali hakkında herhangi bir cezai işlem uygulanıyor mu ? Sana dijital ürün diyecek ama eğitim ürünleri bunun dışında. Kaç kişi dava edilip ceza almış bu ülkede gördün mü duydun mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DonaLdChampzZ D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim çok haklısınız zaten satmaya kalkışma amacım da farklı kitap almaktı mezuna kaldığım için aileme yük olduğumu hissettim sanki sınav stresi yetmiyor gibi öğrenciye bir de böyle kurumlar baskı yapıyor ülkede o kadar suçlu serbest bırakıldı bir sürü cinayet zanlısı hiçbir ceza almadan sokakta kitap sattığı için ceza yiyen birisini görürseniz o benimdir :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fedexas

Hangi numarayı arayacağım
    Hocam sitelerinde iletişim numaralari vardır. Ben mail attığım zaman kendileri aramıştı beni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fedexas F kullanıcısına yanıt
    reis bi halt olmaz merak etme.

• Bir şey olmaz korkmayın özür falan da dilemeyin yasa disi çoğaltma falan yapmadiysaniz.

• Videolar drivedaydı ama benden başka birisinin erişimi de imkansızdı hesapları sildim yok ettim bu mevzudan sonra

• fedexas F kullanıcısına yanıt
    Korkmayın bir sonuç çıkmaz bunlar bir avukatlık burosuyla anlasiyorlar herkesi tehdit ediyorlar en fazla linkler kaldırılır mahkeme kararı ile

• Teşekkür ederim zaten tam resmi bir işlem olmadığı mesaj teması kurmak istemediklerinden belli

• quote:

Orijinalden alıntı: fedexas

Teşekkür ederim zaten tam resmi bir işlem olmadığı mesaj teması kurmak istemediklerinden belli
    Merhaba ben de aynı durumla karşı karşıyayım.bende satmak istedim herhangi bir çoğaltma yapmadım bende birinden satın almıştım bu yüzden tek bir kişiye satmak istedim o kişi de hocanın kendisi çıktı ve daha sonradan Özür diledim parayı geri gönderdim ancak dava edeceğini söyledi siz ne yaptınız bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbirvatandas -- 12 Mart 2021; 20:37:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masumbirvatandas

Merhaba ben de aynı durumla karşı karşıyayım.bende satmak istedim herhangi bir çoğaltma yapmadım bende birinden satın almıştım bu yüzden tek bir kişiye satmak istedim o kişi de hocanın kendisi çıktı ve daha sonradan Özür diledim parayı geri gönderdim ancak dava edeceğini söyledi siz ne yaptınız bu konuda?

Alıntıları Göster

Hocam satın alan kişi Behzat Rasuli miydi? Üstüne birde para mı gönderdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

Hocam satın alan kişi Behzat Rasuli miydi? Üstüne birde para mı gönderdi?

Alıntıları Göster

Evet öyle gönderen kişinin adında bizzat kendi ismi yazıyor.

• Hocam ÖSYM'de benzer şeyleri yapıyor.

ÖSYM hazırladığı soruların tamamını paylaşılmasına dava açmakta.

Burada yaşadığınız mevzu başkalarının ücretli içeriğe daha kolay hatta bedava ulaşabilmesi durumu yani aslında siz bilmeden korsan yayın yapmışsınız.

Korsan yayımda suçtur.

https://caneryenidunya.medium.com/telif-ve-bandrol-su%C3%A7lar%C4%B1-dab3f80436d

Buradan inceleyebilirsiniz güzel bir makale.

Yani o yaptığınız mevzu ile crack oyun satmaktan farkı yok o yüzden deva açmışlar. Ancak siz yinede ilanı kaldıracağınızı belirtin bilmediğinizi belirtin yasal işlemden dönerler belki.

• Hoca haklı bu konuda ama böyle şeylerle de uğraşmak saçma bence biraz. Bununla uğraşacağım vakti daha çok reklam yapmaya ayırırdım gelen gelir giden kaybı çok rahat kapatırdı zaten. Böyle yapınca iyi bir imaj oluşmuyor.

• Ben yerinizde olsam bana dava açsa . Ben de ona dava açarım.

Karekök yayınlarından soru çaldığı için.

Başka yayınevinden soru çalınması suç değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E9F644F03

Hocam ÖSYM'de benzer şeyleri yapıyor.

ÖSYM hazırladığı soruların tamamını paylaşılmasına dava açmakta.

Burada yaşadığınız mevzu başkalarının ücretli içeriğe daha kolay hatta bedava ulaşabilmesi durumu yani aslında siz bilmeden korsan yayın yapmışsınız.

Korsan yayımda suçtur.

https://caneryenidunya.medium.com/telif-ve-bandrol-su%C3%A7lar%C4%B1-dab3f80436d

Buradan inceleyebilirsiniz güzel bir makale.

Yani o yaptığınız mevzu ile crack oyun satmaktan farkı yok o yüzden deva açmışlar. Ancak siz yinede ilanı kaldıracağınızı belirtin bilmediğinizi belirtin yasal işlemden dönerler belki.

ben zaten pişmanlığımı belirttim gerekli açıklamaları yaptım öğrenci kimliğimden başka hiç bir mal varlığım yok bana gönderdiği parayı da geri göndermek istedim ancak ıban yanlış hatası verdi ne parayı gönderebiliyorum ne de arayıp konuşabiliyorum.benim telif haklarından böyle suçlardan haberim yoktu uyarsa yeterdi bu işten uzaklaşmam için. Malesef uyarı yapan olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayetulkubra

Ben yerinizde olsam bana dava açsa . Ben de ona dava açarım.

Karekök yayınlarından soru çaldığı için.

Başka yayınevinden soru çalınması suç değil mi ?

Bende anlam veremiyorum.ilanı kaldırdım zaten ben sadece kitap satıyordum video satmıyordum fakat benden videolarıda satmamı talep etti bende kabul ettim sonra hesabıma parayı gönderdi avukatımla görüşün dedi. Telefon numarasını aradım kullanılmamaktadır diyor ibanına geri gönderdim para geri gelmiş iban kullanılmıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Ray Allen 20

Hoca haklı bu konuda ama böyle şeylerle de uğraşmak saçma bence biraz. Bununla uğraşacağım vakti daha çok reklam yapmaya ayırırdım gelen gelir giden kaybı çok rahat kapatırdı zaten. Böyle yapınca iyi bir imaj oluşmuyor.

Eline ne geçecek bilmiyorum ancak beni bulan kendisi ve sadece kitabı satmak isterken videoları satmamı isteyen de kendisi malesef bu duruma düştüm maddi durumu olmayan öğrencilere karşı bunu bir koz olarak kullanıyor sanırım

• Beni uyarsa zaten yapmazdım o kendisini öğrenci olarak tanıttı yardımcı olur musunuz videolar çok pahalı dedi bende yardımcı olmak istedim. Benim gibi hakkında dava açılan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbirvatandas -- 12 Mart 2021; 20:38:58 >
  • masumbirvatandas M kullanıcısına yanıt
    Hocam merak etmeyin . Böyle basit bir şeyden bir şey çıkmaz .

Sadece korkutmaya çalışıyor .

Benim peder avukat , bir sorun olursa sorabilirim.

Onun da bir sürü açığı var . Örneğin diğer yayınlardan soru çalmak gibi . Ya da bu adam İstanbulda çok yüksek fiyata özel ders veriyor. Peki o özel dersin vergisini veriyor mu ?

Aslında bir gurup öğrenci birlik olup , kareköke bu olayı bildirse , karekökün kendisi bu adama dava açar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayetulkubra

Hocam merak etmeyin . Böyle basit bir şeyden bir şey çıkmaz .

Sadece korkutmaya çalışıyor .

Benim peder avukat , bir sorun olursa sorabilirim.

Onun da bir sürü açığı var . Örneğin diğer yayınlardan soru çalmak gibi . Ya da bu adam İstanbulda çok yüksek fiyata özel ders veriyor. Peki o özel dersin vergisini veriyor mu ?

Aslında bir gurup öğrenci birlik olup , kareköke bu olayı bildirse , karekökün kendisi bu adama dava açar .
    Korkutmaya çalıştıklarını düşündüm bende ilk başta ama ücreti bana attığında geri göndermek istedim savcılıkta ifade verdikten sonra iade alırım dedi. Iban adresini sitesinden bulup attım ama ıban kullanılmıyor telefon numarası deseniz sahte.
    ben herhangi bir kişiden aldım ve sadece tek bir kişiye satmak istedim beni kendisi buldu ve açıkcası sadece kitap satmak isterken videoları satmaya ikna etti daha sonra ıban istedi parayı da kendi şahsi hesabından gönderdi.Ben burada bir alicengiz oyunu seziyorum madem bir suç var ortada neden kendi parasıyla satın alıp suça ortak oluyor anlamış değilim.
    Teklifiniz için teşekkür ederim.Allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbirvatandas -- 12 Mart 2021; 20:40:4 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.