Şimdi Ara

Barış Ayhan Yayınları Bana Dava Açıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
8
Favori
25.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradaki konunu yeni gördüm burdan da geçmiş olsun diyeyim. Keşke şunlara da karekök dava açsa da kendilerini ilah sanmasalar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • knitta kullanıcısına yanıt
    yasal ama dava açması haklı :D???? Sanki doğru düzgün uyarsa bu adam kaldırmaz mıydı? Zaten sınava hazırlanan çocuğu dava ile korkutup strese sokmak nasıl haklı bir davranış olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigerimsoldu

Buradaki konunu yeni gördüm burdan da geçmiş olsun diyeyim. Keşke şunlara da karekök dava açsa da kendilerini ilah sanmasalar
    Sağolun hocam.
  • ohmygrodd O kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam. ancak herkes aynı anlayışı göstermeyebilir belki o yüzden böyle bir yol izlenmiştir. davadan da bir şey çıkmaz zaten, ben sadece derslerin paylaşılmasına karşı olmasına hak veriyorum. ama evet doğru diyorsunuz önce bir uyarabilir, benim dediklerimi anlatabilirdi

• Porsche vardı sanirim behzatin altinda

• Tam olarak neyi satıyorsunuz ve sizi neden şikayet ediyorlar? Anlamadım.

• Bu paragöz adamlar her şeyi yapar. Para kaptırmamak lazım bunlara

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Tam olarak neyi satıyorsunuz ve sizi neden şikayet ediyorlar? Anlamadım.
    Kaf 1 ve video serisi vardı. Bunları satmak için sahibindene ilan açtım. Adamlarda bunun yasak olduğunu söyleyip yasal işlem başlatıyorlar.
  • Birde behzatı ilahi matçı gibi görenler var,o adamı lisede okuyupta tokatlıcak kişiler var.

• Kitabı satın aldıktan sonra o kitapta o adamın ne hakkı kalıyor ki? Adam pdf haline getirmemiş çoğaltmamış. Kitabın kendisini satıyor. Bu adamlar neyine karışıyor anlamadım.
    Aynısını yapmazdım. Bu adam öğretmen diyor ya kendine, öğrenciyi en iyi bunun anlaması gerekmez mi? Bir kitap ve video setini 200 lira yapıyor. 200 lira ne ya :d Sadece tyt 400 liraya geliyor sen 400 liraya piyasada tyt mat kitabı bırakmazsın. İnsan azcık karşısındakini de düşünür. Asgari ücretle çalışıp çocuğunu okutmaya çalışan da var, kendisi çalışıp kendi kitap parasını çıkarmaya çalışan da var. Herkes paşa çocuğu değil ki. Bu arkadaşımız da böyle belki paraya ihtiyacı varmış satmış normal öğrencisin sonuçta kitapların da fiyatları malum uçmuş.
    Ayrıca önce kaldırması için uyarıda bulunması gerekmez miydi? Hemen dava açmışlar :d şu son cümleyi siliyim de bana da patlamasınlar :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 16 Ocak 2020; 20:7:22 >
  • Bu şahıs kadar paragözünü hayatımda görmedim inşallah bir daha da hiç görmem. Böyle bir şey yok ya ulan nasıl adamlar bunlar hiç mi para görmediniz şıu yaşınıza kadar nereden koparırım derdindeler hala. Seneye girecek arkadaşlara önerimdir bekleyin Mikail hoca dersleri fullesin yazın alın onu falan kullanın para vermeyin bunlara. Ha ayrıca ders anlatan şahsın o kadar da iyi matematikçi olduğunu düşünmüyorum. Düşünmüyorum da değil direk iyi matematikçi değil bu adam Mikail hocanın yanında esamesi okunmaz. Dökümanları hazırlayan ortağı çok iyi iş çıkarıyor o kadar bu da onun ekmeğini yiyor. Dersini alıp kullananlar ne dediğimi anlayacaktır.

• Şu hocada ev geçindiriyor filan diyenler sanki bu arkadaş bedavaya mı aldı behzattan parasını verdi de aldı
    Bu saatten sonra istediğine satar

• Hiçbir behzatım olmaz...

• Çok saçma gerçekten ben doğru bulmuyorum misal ben araba aldım ee paraya ihtiyacım oldu ben bunu sattım ne var bunda para benim param çalmamışım birşey yapmamışım istedğimi yaparım o zman o marka çıksın desin satamazsın benim emeğim var
    yanlışsam düzeltin
  • Yazıklar olsun her şey para olmuş

• iyi de arkadaşlar arabanın ikinci eli ile kitabın ikinci eli bir mi? kitap video işinde aynısını daha ucuza alıyorsun. e o zaman adam niye orijinalini alsın? atıyorum ben bu arkadaştan 20 liraya aldım diyelim e 40 liraya alan adamların suçu ne şimdi, niye 20 tl fazla verdiler? belki önceden uyarabilirler direkt dava etmek yerine ama saçmalamayın arkadaşlar siz olsanız alın gençler paylaşın aranızda mı dersiniz? bu yüzden engel olmaya çalışıyordur adam ben onu söylüyorum.

dersleri iyidir kötüdür adam açgözlüdür değildir ben bunları tartışmıyorum arkadaşlar. siz olsanız buyrun bir kişi benden alsın aranızda paylaşın der misiniz? buna evet diyorsanız siz haklısınız diyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knitta -- 16 Ocak 2020; 20:59:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

Kaf 1 ve video serisi vardı. Bunları satmak için sahibindene ilan açtım. Adamlarda bunun yasak olduğunu söyleyip yasal işlem başlatıyorlar.

Alıntıları Göster
    Kendinizin satın aldığı bir ürün değil mi?

• Boş işler hayatım boyunca kafa mafa bulaşmadım bulaşmam da

• okeanospetrichor O kullanıcısına yanıt
    Ay çok merak ettim söyler misiniz Bekir Avşar olayını

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.