valla öle yapacagına parmakları büyük ve hızlı olan arkadaşlar daha seri yöntemler gerçekleştirebilirler benim 1. ve 2. sırada hp ve mana vardır... 3. ve 4. aoe skillerim...5. uzak skill...6. ve 7. de 10lvl skillerim vardır...8. ise pet in hp si bulunur... 50lvl skillerimde F2 menüsüde dizilidir...
senin yaptıgın şekilde sağ tarafı iyi göremezsin bide mouse un sağ tıkı ile ugraşırken kamera açısıda kayabilir...
Genede kişisel tercihtir...
İnsanların ne şekilde kolay kullandığı kendilerine bağlıdır. Mesela herkesin bir ideali vardır ama herkesin ideali aynı değildir..
Herkes kendine nasıl kolay geliyorsa onu kullanıyordur.Mesela bende 1.Slot: 1-Chi 2-Uzak Aoe 3-Yakın Aoe 4-Yakın Aoe 5-Yakın Aoe 6-Paralysis 7-Hp 8-Boar meat loaf 2.Slot: 1-Chi 2-Uzak tek hedef 3-Yakın tek hedef 4-Yakın tek hedef 5-Yakın tek hedef 6-Hp...
quote:
Orjinalden alıntı: Theater_Man
Herkes kendine nasıl kolay geliyorsa onu kullanıyordur.Mesela bende 1.Slot: 1-Chi 2-Uzak Aoe 3-Yakın Aoe 4-Yakın Aoe 5-Yakın Aoe 6-Paralysis 7-Hp 8-Boar meat loaf 2.Slot: 1-Chi 2-Uzak tek hedef 3-Yakın tek hedef 4-Yakın tek hedef 5-Yakın tek hedef 6-Hp...
aslında z\a gidebilecegin yerlerde(southern vs.) uygun ben z a ile gitmem mouse ile giderim o başka fckthestyle yaptıgı dogru bence
z-a derken KO'daki "z-r" yi kastediyorsun sanırım. Hero'da v-a olmuş...
quote:
Orjinalden alıntı: burakcanakman
quote:
Orjinalden alıntı: Theater_Man
aslında z\a gidebilecegin yerlerde(southern vs.) uygun ben z a ile gitmem mouse ile giderim o başka fckthestyle yaptıgı dogru bence
V-A'nın pek doğru çalıştığını söyleyemem.Tabi ki mause ile seçmek daha iyi.Normalde "V" ile en yakındaki mob'u seçmesi gerekirken,çoğu zaman en uzaktakini seçip koşuyor.Sonra topluluk alıp başını geriye dönüyor.Bizim great tiger de kaplandan çok dana gibi hareket ettiğinden mob'ların arkasından hantal hantal geliyor.Haydiii yine topla.En iyisi "F" ile auto attack'ı kapatıp koşmasını engellemek.Sonra uzak skillerle merkezde toplamak,alanları basmak.Tıpkı okçularda olduğu gibi.
zaten ok ve bıçak kullananlar ugraşmıyo alanları uzaga atabiliyolar ama fazla chi yiyo :D
Öneriler için sağolun "Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır" Kendinize uyanı paylaşımlardan kapın işte
bende 1-town kağıdı 2-assassin attack skill i 3-hp potu 4 ve 5 10 lwl skilli 6-chi potu 7-lwl 25 alan skili 8-assas görünmezlik
bencede item yerinden pota tıklarken daha çok zorlanabilirsiniz achilles in dediği gibi herkesin bi ideali vardır ben,mki bu sen alıştıysan item yerinden potu daha rahat basarsın tabi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme