Şimdi Ara

Baroni: F.Bahçe'den ayrılmayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alex'in kulüpten ayrılmasıyla beraber ofansif olarak daha çok sorumluluk alan Sambacı, bu alanda ne kadar becerikli olduğunu da 4-2'lik maçta biri serbest vuruştan olmak üzere kaydettiği 2 golle gösterdi.

"MEİRELES İLE İYİ UYUM YAKALADIK"
    Mönchengladbach karşısındaki performansını değerlendiren Baroni, "Daha çok ofansif rol aldığım bir pozisyonda oynadığım maçlar oldu, ama bu maçta teknik direktörümüz Meireles ile benden daha çok ileri çıkmamı istedi. Tüm dikkatimiz defansı da unutmadan serbestçe atağa çıkabilmekti. 2 gol atacağımı kim bilebilirdi? Meireles çok önemli bir futbolcu ve çok nitelikli. İyi bir takıma geldi ve hemen katkı gösterdi, şu ana kadar iyi uyum yakaladık." dedi.

"YOLUMUZA BAKIYORUZ HAYAT DEVAM EDİYOR"
    Alex'in takımdan ayrılmasına takım olarak üzüldüklerini ifade eden Baroni, "Şüphesiz harika bir oyuncu ve insan kaybettik. Alex'in Fenerbahçe'de başka kimsenin ulaşamayacağı müthiş bir yeri var. Ben ve takım arkadaşlarımız onun böyle gitmesine üzüldük; ama hayat devam ediyor... Profesyoneliz ve yolumuza bakıyoruz." şeklinde konuştu.

"BREZİLYA'YA DÖNMEYECEĞİM!"
    Brezilya'ya dönmeyi düşünmediğini de dile getiren Baroni, "Fenerbahçe ile 2015'e kadar kontratım bulunuyor. Brezilya'ya dönmeyi düşünmüyorum. Burada çok mutluyum. Kulüp ve taraftarlar beni çok seviyorlar. Burada çok çalışıp uzun saman kalma niyetindeyim." dedi.

"FENERBAHÇE TARAFTARI İNANILMAZ"
    Fenerbahçe taraftarına övgüler yağdıran Brezilyalı futbolcu, "Fenerbahçe taraftarı inanılmaz. Almanya'da Borussia'nın stadında maç oynadık ve sıradışı bir şeydi. Taraftarlarımız yine tribünlerdeydi ve bizi cesaretlendirdiler. Çok fanatikler ve bu beni eğlendiriyor, 12. adam deyimi şüphesiz doğru bir deyim. Flamengo ve Corinthians taraftarlarına benziyorlar. Ama Fener taraftarı inanılmaz. Kulübe olan tutkularını her yerde sergiliyorlar." ifadelerini kullandı.

Bu adamada ne diyeceğimizi şaşırdık bir iyi üç kötü

• Burada çok mutluyum. Kulüp ve taraftarlar beni çok seviyorlar.
  • merak etme bundan sonra istesede kötü olamaz, futbolcular 2-3yıl idare edecek sağlam bir uyarı aldılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • entry - imzadaki fotoğraf uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catacomb

entry - imzadaki fotoğraf uyumu

Static-x için söylemek istedim, alıntılamayı unutmuşum
  • Takımdan gönderilmesi gereken ilk oyuncu.Ama iyi bir maç oynadı ya 15 maç sonra ,uzatırlar kontrat

• Allah senin cezanı versin. Defolup gittiğin gün takımın içinde ruhsuz adam kalmamış olacak. Babanıda al git.
  • quote:

quote:

entry - imzadaki fotoğraf uyumu

Static-x için söylemek istedim, alıntılamayı unutmuşum

• bu adam yüzünden ligtv yi iptal ettirdim o derece seviyorum yani
  • Meireles ve M.Topal defansif yükü çekiyorlar,Baroni Mönchengladbach maçındaki gibi ileride oynarsa çok faydalı olur,ön libero olmazdı bu adamdan zaten ama ofans olarak çok verimli olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Meireles ve M.Topal defansif yükü çekiyorlar,Baroni Mönchengladbach maçındaki gibi ileride oynarsa çok faydalı olur,ön libero olmazdı bu adamdan zaten ama ofans olarak çok verimli olacak.

Fenerbahçe gibi bir takım 2 önlibero ile oynamamalı
  • Sevsinler ayrılsan nereye gidersin çok merak ediyorum.
  • inşallah bu sefer düzelir
  • Adamsın Baroni 50 metreden gol atsanda koşmuyorsun diye sevilmeyeceksin ama benim için şu takıma gelen en yetenekli oyunculardan olucaksın inşallah asıl mevkin olan ofansif orta saha rolünde kendine yer bulursunda kendini şu taraftara gösterirsin (ki daha ne yapsın adam)
  • quote:

Meireles ve M.Topal defansif yükü çekiyorlar,Baroni Mönchengladbach maçındaki gibi ileride oynarsa çok faydalı olur,ön libero olmazdı bu adamdan zaten ama ofans olarak çok verimli olacak.

Gördük reyiz Spartak maçında.Baroni bu 1 maç oynar 40 maç yatar ki öyle ahım şahım da oynamadı, 2 gol atması yanıltmasın milleti..
  • Selçuk + Baroni = 0
  • Ciddi ciddi sevildiğini mi zannediyor yoksa daha da antipatik olmak için yumurtladığı bir laf mı?
  • Şu 2 kelime beni alexin gitmesinden daha çok üzdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Fenerbahçe gibi bir takım 2 önlibero ile oynamamalı

Mehmet Topal : Defansif

Meireles : Çift yönlü

Baroni : Ofansif.

Kim dedi 2 önlibero ile oynadıgımızı?
  • Meireles ve Topal Baroni'nin yükünü azaltıyor, daha hücumcu ve potansiyelli olduğu oyununu açığa çıkarabiliyor. Baroni bundan sonraki bu sistem içinde kendisini bulacaktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.