Bu kadar açık ve net. Sezer hem Türk oyuncu olması açısından avantaj, hem de bu aralar çok formda. Sadece bu maç için değil, geçtiğimiz maçlarda da öyleydi Sezer. Ruhsuz Baroni'den kat kat daha iyidir Sezer, sadece topla zaman zaman fazla oynuyor bu kadar..
aykutun gevur tohumu oğlu baroni varken çok zor..adamlar alexi yolladı
quote:
Orijinalden alıntı: Dx
aykutun gevur tohumu oğlu baroni varken çok zor..adamlar alexi yolladı
Sezer henüz büyük maçları hem kafa olarak hem fizik olarak kaldıracak seviyeye çok uzak,Cristian'ıın gerisinde ama zorlaya zorlaya monte edilmeli oraya. Kesinlikle o bölgede şans ve süre verilmeli.Azar azar verilen süre arttırılmalı.3 maç sırtarır, 5 maç sırtarır ama tam kapasiteye yaklaştıkça tozunu attırır oranın.
quote:
Orijinalden alıntı: kuşburnu
Sezer henüz büyük maçları hem kafa olarak hem fizik olarak kaldıracak seviyeye çok uzak,Cristian'ıın gerisinde ama zorlaya zorlaya monte edilmeli oraya. Kesinlikle o bölgede şans ve süre verilmeli.Azar azar verilen süre arttırılmalı.3 maç sırtarır, 5 maç sırtarır ama tam kapasiteye yaklaştıkça tozunu attırır oranın.
Alıntıları Göster
Özer denenmeli forvet arkasında.
quote:
Orijinalden alıntı: Something
Özer ?
quote:
Orijinalden alıntı: berksus
quote:
Özer ?
Sen yenisin galiba buralarda?
quote:
Orijinalden alıntı: berksus
quote:
Özer ?
Alıntıları Göster
Bence şuan için olmaz Sezer bazen çok gereksiz çalıma kaçıyor ve top kayıpları yapıyor Göztepe maçında bu sorun olmaz ama GS ye BJK ye falan orta sahada öyle orta sahada tam çıkarken top katırırsa kevgire döneriz
Alex de Souza twitter'dan yazdı; "sezerinho cok iyi oyuncu...ben onu cok seviyorum.ben cok mutluyum @sezerozturk1010 icin."
Sezerinho is coming
quote:
Hay senin özerini adam gitti dahalen özercisin
quote:
Orijinalden alıntı: Avienova
quote:
Hay senin özerini adam gitti dahalen özercisin
Alıntıları Göster
Aykut Galatasaray maçı için özel bir ilgiyle hazırlıyormuş Baroni'yi. Siz gelmiş burada Sezer Baroni'yi kessin diyorsunuz. İlahi, siz....
Salihide cok begendim Sezeride akillica hareket ediyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: eric13
Tarihi not ettim. İlk defa olumlu bir mesaj gördüm senden.
quote:
quote:
21 e kadar zamaniniz var zaten tadini cikarin hayatin
quote:
quote:
quote:
21 e kadar zamaniniz var zaten tadini cikarin hayatin
Alıntıları Göster
Baroni'den daha iyi oynadığı bir gerçek. Bende Sezer'i koyardım hele ki performansı ve morali bu derece yüksek iken bu fırsatı kaçırmazdım. Büyük maçlara hazır olmayabilir denmiş buna hiç katılmıyorum kendine güvenen ve yeteneği olan her oyuncu her maçta oynar. Hiç unutmuyorum geçen yıl şampiyonlar ligi maçında 19 yaşındaki Alaba Real'in hücum hattını tek başına kesmişti , bunun gibi bir çok örnek var.Kısaca oynayan oynuyor aga.
quote:
sırtarır ne la kanırtır mı demeye çalıştın
quote:
Orijinalden alıntı: malumatfuruş
quote:
Nabıyon lan
İlk defa mı duydun hacı o bölgede sırıtır-sırtarır gibi kullandım işte
Marangozu ariyorum matkabi felN hazirlayin
quote:
Orijinalden alıntı: Sungur Bey
Marangozu ariyorum matkabi felN hazirlayin
Cristian - Sezer - Meireles Cristian'ı beğenmiyoruz da önemli maçlarda tam performansla oynuyor, kötü futbolcu değil ama çok lakayıt. Bence derbiye bu üçlü ile çıkarsak orta sahanın kontrolü bizde olur.
Sezeri biraz abarttınız arkadaşlar asla bir takım oyuncusu olamıyor kendine oynuyor gol atma zorundaymış gibi eveliyor geveliyor üstelik top kaybında bazen takip etmiyor
üstelik geçen sene ilk sahaya çıkdığı maçta yaptığı hata ile kaybettiğimiz maçı ne çabuk unuttunuz (ceza alanı önünde savunmamızdan dönen topu çalım atarak çıkmak istemişti ve golü yemiştik)
bence bu sene tr kupası ve sonradan girmelerle idare edecek seneye takıma alışırsa daha doğrusu takım oyunu oynamayı öğrenirse yerini alır
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: malumatfuruş
quote:
Nabıyon lan
İlk defa mı duydun hacı o bölgede sırıtır-sırtarır gibi kullandım işte
ne ypalım işte dış ticaret açığına katkıda bulunmaya devam ediyoruz, sen de kaçak kat çıkıp, sit alanlarına gecekondu yapıyormuşsun öyle diyolla