Şimdi Ara

barselona güvenli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Parasızları almıyoruz hadi naş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 kasımda ordayım bakalım gidince yazarım güvenlimi değilmi ama istanbulda yaşadığım semte göre hayli hayli güvenlidir değilsede kendileri bilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deroceras

9 kasımda ordayım bakalım gidince yazarım güvenlimi değilmi ama istanbulda yaşadığım semte göre hayli hayli güvenlidir değilsede kendileri bilir :)

Yazarsanız sevinirim

• barcelonada yaklaşık 10 sene önce bulundum İstanbul kadar kozmopolit bir yer yani kuytu köşelerde kötü insanlara rastlamak kolay laf atanlara cevap vermeden muhtatap olmadan geçer gidersen sorun yaşamazsın mümkün mertebe la rambla dan kenar sokakların derinlerine özellikle akşamları gitmenizi önermem ha 3-4 erkekli grup iseniz o zaman sorun olmaz yaklaşmıyorlar zaten kalabalık gruplara
  • Bana hep "tek başına nasıl geziyorsun hiç korkmuyor musun?" diyor en yakınlarım bile ama onlara cevabım şu oluyor "biz hepimiz istanbul gibi bir yerde, ailesi olmadan tek başına yaşamayı başarabilen insanlarız. her gün insanların öldürüldüğü ülkelere komşuyuz, her gün metrobüse binen ve bu trafiği çeken, istiklal caddesinden şişhaneye gayet varabilen insanlarız"
    Türk insanı olarak tehlike çıtamız gayet yüksek yani, barselona nedir ki

Benim barselonada dikkatimi çeken tek şey hırsızlık olayı oldu. çok şükür başıma bir şey gelmedi ama aylak aylak elinizde son model telefonun GPS'inden haritaya bakarak gezilecek bir yer değil pek, doğru. arkadaşımın telefonunu gece 3te haritaya bakarken resmen çocuğun elinden alıp çaldılar. koştuk ettik arkalarından ama adam hayatını onun üzerine kurmuş resmen, yakalamanın imkanı yok.

La Rambla'ya gidersiniz kesin, oralarda bir kardeşiniz olarak rica ediyorum mikrop yuvası kadınları kiralamayın ya. Aha bak en tehlikeli kısmı o. Çok uyuşturucu satmaya çalışacaklardır, almayın. İçmeyiverin bi haftacık.

Sırt çantamın fermuarını açmaya çalışırken bir çocuğu yakaladım sadece metroda. Başıma gelen olay oydu. Bağırdım git buradan dedim gitti çok şükür. Gitmeyebilir miydi? Evet.

• Hırsızlık yaygın diye biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABA İLE TÜRKİYE TURU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hırsızlık bayağı yaygın Barcelona'da. Ancak ben 8 gün eşimle gece gündüz tek gezdim bir problem yaşamadım. Hava karardıktan sonra öyle çok da tekin olmayan yerlere gitmemek lazım. Mesela akşamları Barri Gotic ve El Raval (hatta hava kararmadan da el raval bölgesi pek tekin değil bence) pek güvenli olmuyor. Yine de çok turistik bir şehir, belli başlı yerlerde gezerseniz sorun olmaz diye düşünüyorum.

http://gezginflamingo.blogspot.com.tr/2015/05/barcelona-1.html
    http://gezginflamingo.blogspot.com.tr/2015/06/barcelona-2.html

• Evet barcelonadan dün geldim ve herşeyiyle güzel geçti şehir bana göre türkiyeden çok çok güvenli merkezi yerlerde urban guardian polisleri var üst mesajlardada bahsedilmiş la rambla caddesinde 11-12 den sonra hayat kadınları var bir kaç işaret yapıyorlar fakat yolunuza devam ettiğinizde bişey olmuyor.Bira satan gençlerde dont beer ım muslim dedim de kardes eyvallah dediler bende gezmeye devam ettim tek başımaydım gündüzleri geceleride kaldığım hostel hergün clube götürdü onun öncesinde tanışma kaynaşma partileri oldu christopher hosteli öneririm ayrıca cok ilgili personeli ve cok güzel bir ortamı var barcelonanın en beğenmedim yanı yemekleri 4 gün aç aç gezdim metro sistemi cok güzel t-10 bileti aldım 4 gün boyunca yetti sorularınız varsa yardımcı olurum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.