Arkadaslar sabahları kalkıp okula gittikten sonra baslayan ve okuldada devam eden baş ağrım oluyor.Biraz derste uyuduktan sonra geciyor ama 2 ders sonra filan tekrar oluyor.2 gündür böle.Şuan da devam ettiği için ağrı kesici içtim 15dk önce, kusma hissi başladı suandada afersiniz ama öğürme hissi gibi bir his oldu ama gerisi gelmedi. Üşüttüm diyicem ama okula giderken üstüme kalın gibi bir sweat giyiyorum hırkanın üstüne bide mont sınıftata o sweat ile oturuyorum ama nedense herhalde üşüttüm. Varmı bu yılbası gecesi bir çözümünüz yada deneyipte yarar gördüğünüz bişeyler. Suan sobada tuğla ısıtıyorum.Ayağıma koymak için.
Pc başında beynine daha fazla radyasyon sokmayı bırakıp biraz uyumayı denesen ?
Dostum bırak yılbaşını şimdi , git iyice bir dinlen .
Su an benim de basim agriyor ama havalardan. Bu arada, gecmis olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: SSH
Su an benim de basim agriyor ama havalardan. Bu arada, gecmis olsun.
Saol dostum sanada gecmıs olsun. Suan zaten kanepede uzanmıs vaziyette bilgisayar kullanıyorum otursam belkide daha fazla olucak ama en iyisi biraz gözlerimi kapatıp uyumak.En azından 2 saat.
Moral bozmak gibi olmasın da domuz gribinin normal gripten en ayırıcı özelliklerinden biri miğde bulantısıdır. Eğer bir süre daha devam ederse bir doktora görün derim. Uzan dinlen istiyorsan salla gitsin yılbaşını nolacak