|
bas gitar ve laptobu aynı anda amfiye bağlayamıyorum.acil yardım!!!
-
-
up -
yok mu yardımcı olabilecek kimse -
Amfinin input girişi mono olduğu halde siz stereo bağlantı yapmaya çalışıyormuşsunuz gibi görünüyor. Yani tek kanal bağlantı yapabileceğiniz bir girişe iki kanal girmeye çalışıyorsunuz diyelim.
Mikser ya da benzeri bir görevi üstlenecek türde ses kartı bu durumda işinize yarayabilirdi. Ancak bu cihazların da line-out çıkışlarını kullanmanız gerekiyor. Normal sinyal seviyesi amfiniz için yüksek olabilir. Üzerinde bir koruma devresi yoksa zarar dahi verebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir..
-
quote:
Orijinalden alıntı: IskartaAmfinin input girişi mono olduğu halde siz stereo bağlantı yapmaya çalışıyormuşsunuz gibi görünüyor. Yani tek kanal bağlantı yapabileceğiniz bir girişe iki kanal girmeye çalışıyorsunuz diyelim.
Mikser ya da benzeri bir görevi üstlenecek türde ses kartı bu durumda işinize yarayabilirdi. Ancak bu cihazların da line-out çıkışlarını kullanmanız gerekiyor. Normal sinyal seviyesi amfiniz için yüksek olabilir. Üzerinde bir koruma devresi yoksa zarar dahi verebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir..
teşekkürler hocam aux girişi olan bi amfi buldum :)
-
Sorunu çözmenize sevindim. İyi günlerde kullanın...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X