Şimdi Ara

bas gitar ve laptobu aynı anda amfiye bağlayamıyorum.acil yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,eski amfimde pc yi amfiye bağlayıp altyapı ya da herhangi bir şarkı üzerine bas gitarımla eşlik edebiliyordum.amfim bozulunca yeni bir amfi aldım fakat yeni aldığım amfide aux ya da cd-input girişi olmadığı için amfiden hem şarkının hem de bas gitarın sesini aynı anda alamıyorum.Y kablo alıp pc ve amfiden gelen jack ı ınput girişine taktım fakat sadece gitarın sesi geliyor, pc de çalan şarkının sesi gelmiyor, bas gitarın jackını çıkardığımda şarkının sesi geliyor ancak.forumda araştırdım A/B footswitch ya da.ses kartı gibi aletlerle çözülebilir gibi geldi fakat tam olarak neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.

bas gitar ve laptobu aynı anda amfiye bağlayamıyorum.acil yardım!!!

• up
  • yok mu yardımcı olabilecek kimse
  • Amfinin input girişi mono olduğu halde siz stereo bağlantı yapmaya çalışıyormuşsunuz gibi görünüyor. Yani tek kanal bağlantı yapabileceğiniz bir girişe iki kanal girmeye çalışıyorsunuz diyelim.

Mikser ya da benzeri bir görevi üstlenecek türde ses kartı bu durumda işinize yarayabilirdi. Ancak bu cihazların da line-out çıkışlarını kullanmanız gerekiyor. Normal sinyal seviyesi amfiniz için yüksek olabilir. Üzerinde bir koruma devresi yoksa zarar dahi verebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Iskarta

Amfinin input girişi mono olduğu halde siz stereo bağlantı yapmaya çalışıyormuşsunuz gibi görünüyor. Yani tek kanal bağlantı yapabileceğiniz bir girişe iki kanal girmeye çalışıyorsunuz diyelim.

Mikser ya da benzeri bir görevi üstlenecek türde ses kartı bu durumda işinize yarayabilirdi. Ancak bu cihazların da line-out çıkışlarını kullanmanız gerekiyor. Normal sinyal seviyesi amfiniz için yüksek olabilir. Üzerinde bir koruma devresi yoksa zarar dahi verebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir..

teşekkürler hocam aux girişi olan bi amfi buldum :)

• Sorunu çözmenize sevindim. İyi günlerde kullanın...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.