Şimdi Ara

Basım Büyük Belada YARDIM HELP MEE :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Kime Yalan Söledim Post Kastım Yaw biz Ne Yapalım Gelipde Senimi Koriyalim Bizene Ya Ne Grk War Bu foruma Açiyosun KnightOnline Forumu Burası Serapİzgü nün Wurdurmuşlar Forumu Değil Asibeye Post Kasior Dedin Biz Günde En Fazla 10 Post Kasıoz Sen 300 er 300 er Gidion Dikkat Bakalım Haftada Kaç Msj Sayım War En Fazla 50 Dir Ben Olsa Azını Yüzünü Kırardım Senin
  • LA BİDE YARBAY OLCAN YASIN KAÇ SENİN ALLAH ASKINA DORU SÖLE SUNUN SEVİYESİNE BAKIN YA
    kardes çocukların yası iste bu sene lise 3 ü bitirdiler 18-19 falan o civarlar
    quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Basım Büyük Belada YARDIM HELP MEE :(

Dostum Öncelikle hiç kimseden korkun olmasın , Haklıysan haklısın en fazla dayak yiceksin. Arkan warsada bişe yapamaslar zaten. Adam eger senden şüpheleniyosa we sana dayak atmaya falan kalkıcaksa oyun için bu kadar küçülmemesi gerektigini we dayak yersen de karşılıksız kalmayacagını sole

Dostum korkma her genç birilerinde haksız bile olsa dayak yer.

• Bu kasayı yan yatır olayı ne ya ben bilmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DogustanKatiL

LA BİDE YARBAY OLCAN YASIN KAÇ SENİN ALLAH ASKINA DORU SÖLE SUNUN SEVİYESİNE BAKIN YA
    kardes çocukların yası iste bu sene lise 3 ü bitirdiler 18-19 falan o civarlar
    quote:

http://img247.imageshack.us/img247/2522/load35007za3.jpg

Dostum Öncelikle hiç kimseden korkun olmasın , Haklıysan haklısın en fazla dayak yiceksin. Arkan warsada bişe yapamaslar zaten. Adam eger senden şüpheleniyosa we sana dayak atmaya falan kalkıcaksa oyun için bu kadar küçülmemesi gerektigini we dayak yersen de karşılıksız kalmayacagını sole

Dostum korkma her genç birilerinde haksız bile olsa dayak yer.

Bazı şeyleri bilmeden konuşman Yanlış Olur. Konuya gore cvp weriorum.

L3 'e gidiyorum War mı bişe ?
    Madem büyüdügümüz zaman akıllanıcaksak ? Neden bu devletler bu şekilde ? Her büyük insan akılllı Mı oluyo ?

+ Kimin Post kastıgı belli Oluyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 21 Haziran 2007; 19:33:24 >

• post kasıolar abi kendi çaplarında
    quote:

Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR

Bu kasayı yan yatır olayı ne ya ben bilmiyorum...
  • Bende bilmiyorum ama anlamış gibi yapalım bari..

Bu arada "en iyi arkadaşı olarak beni gördü" gibi bi ifade kullanmışsın ve ondan korkuyorsun.
    Ben olsam gider o cafedeki çocuğu bulur ağzını burnunu kırarım.
  • DogustanKatil e yakışan bir olay
  • bence oyun bahane olmus bunların sana satasma nedei baska kesinlikle ben 71 lwl mage oldugunada inanmadım
  • kardes allahını seiosan buraya bise yazma bu benim sorunum ve senden fikir almak istemiorum BAK KÜFÜR EDECEMK SİMDİ İNSAN POST KASTINI BUKADAR BELLİ ETMEZ SUS ÇOCUKSUN ANLADIK BEN O PS Yİ FORUM SIKILIODU EYLENMEK İÇİN YAPTIM BU MESELE CİDDİ Bİ MESELE AMA
    quote:

Orjinalden alıntı: MrJaws

DogustanKatil e yakışan bir olay
  • quote:

Bu kasayı yan yatır olayı ne ya ben bilmiyorum...

aynen bende bilmiorum biri açıklasın ^^

----

kardes sana tafsiytem bi kac gün gözükme ortalarda
  • Bunun oyun olduğunu hatırlat , arkadaşını ara olanları anlat. Adamlarada nasıl olsa o dönücek o zaman görürüz de kibar kibar zaman al

@DieselTRoniC
  • hayatımda bi kere dayak yedim onu anlatayım . 12-13 yaslarındaydım bir yaz günü saat akşam üstü 7 gibi fln . baya süslendim kızlarla aram iyidi o zmanlar . neyse süslendim çıktım ben bisikletle . bisikleti sürüşüm bile artislik kokuyodu . mahallede ara yolda gidiyorum öyle yolun kenarında da karpuzcu var . neyse ben giderken birden önüme 8-10 bisikletli çıktı gencolar baya hızlı sürüyolardı . bende kenarı çekildim biraz ama yol o kadar da geniş deildi. neyse geldiler geçtiler onlar . sonra ben biraz gidiyom böyle yanımdada kız kardeşim ve onun arkadaşı wardı ben ona yazıyodum o aralar. o gruptan bi çocuk bisikletle yanıma geldi dedi ki benle gel . bende yanımdaki kızlara dedim ki siz gidin ben bunu tanıyom bişi yapamaz döver gelirim . tamm dediler gittiler . biz bu çocukla gidiyoz bisiklet üstünde yanyana . çocuk meğer benden kaçarken karpuzcuya girmiş . çocukla bi 100 metre gittik dedi ki bizim mahalleye gel . bende olmaz dedim tırstım biraz. çocuğu ben süt sanıyom ama sonradan mahallenin en it bebelerinden olduğunu söylediler .dur o zman şurda dedi bana ben niye durcakmışım dedim . çocuk beni yolun ortasında bisikletin üstünde dövmüştü . teyzeler dayılar anca ayırdı . sonra dövdüğü yetmez gibi daha peşimden geldiler bu sefer aarkadaşlarıyla . ben orda bi kamyon vardı onun arkasına saklandım . sonra eve tüydüm . kardeşim hani döverdin diye dalga geçiyo du benle . ertesi gün babam konustu çocukla konu kapandı .

• görünmicemde eve falan gelirlerse tüfekle falanmı karsılasam niyetleri ciddi olursa ya
  • quote:

kardes allahını seiosan buraya bise yazma bu benim sorunum ve senden fikir almak istemiorum BAK KÜFÜR EDECEMK SİMDİ İNSAN POST KASTINI BUKADAR BELLİ ETMEZ SUS ÇOCUKSUN ANLADIK BEN O PS Yİ FORUM SIKILIODU EYLENMEK İÇİN YAPTIM BU MESELE CİDDİ Bİ MESELE AMA
    quote:

Orjinalden alıntı: MrJaws

DogustanKatil e yakışan bir olay

Kimin çocuk olduğu belli.Seni bayağıdır takip ediyorum doğuştanyalancı...Her konuda en az 3 tane saçma mesajın var.Ve hepside çok saçma cevaplar bir kere bile doğru düzgün bir cevap yazdığını görmedim.Zaten kayıt tarihinle mesaj sayın arasındaki farka baktığımız zaman anlaşılır her şey.Bir konuya evet diyorsun 10dk sonra aradan bir kaç yazı geçiyor.Sonra aynı konu içerisinde bu böyle olmaz filan vs vs bişeyler yazıyorsun.Ne zaman akıllanmayı planlıyorsun.Yarbay veya daha fazla bir rütbe aldığında burda insan gibi konuşan arkadaşlardan daha mı zeki olacağını sanıyorsun.Bana kalırsa hayır ve asla da öyle olamazsın.Sen bir hiçsin gözümde.İnşallah Allah daha beterlerini de verir senin gibilere

• BEYLER BIRAKIN ŞUNU YA ADAM HER GÜN 10TANE DAYAK YİYCEM TOPİCİ 10TANEDE YENİ SERVER TOPİCİ AÇIYO İŞİ GÜCÜ POST ADAMIN BİDE GELMİŞ BİZE DİO
  • quote:

Dostum korkma her genç birilerinden haklı bile olsa dayak yer.

bu fazla kaçmiş

• quote:

görünmicemde eve falan gelirlerse tüfekle falanmı karsılasam niyetleri ciddi olursa ya

Kasanı Yan Yatır Sana Küfür Et Lan Bebe Hadi Seviyeni Belli Et Post Kasan Senmiyim Benmiyim
  • quote:

quote:

Adanalıytım arkadaslar vurruz öldürrüz falan diolar napacam ya tehdit ediolar

Ya şöyle yakın bi yerler olsa yardım ederdik ama taa Kırşehir 'de itin öldüğü yerde oturuyorum...
    Adana Gaziosmanpaşa da oturmuyorsan durumun iyi derim...
    Al 15 20 arkadaşını bas cafeyi insan gibi anlat durumu bakın seve seve anlattık deyin...
    Uslanmazlarsa polis...

oh 15 20 arkdasını alıp cafeye gıdersen artıstlık yapmaya geldın sanarlar ama 15 20 tane arkdas olmadan o cafeyede gırılmez.neyse yanında o adamlar guvencen olsun gıt derdınıı anlatırsın bölece anlarsa anlamazlarsada kesın olay cıkar orda

• Eeer tehdit ederlerse polis tek çaresi arkadaşım biliorum ne duruma düştüünü :(
    benimde başıma gelen olayı anlatayım
    sokakadan mert abi die birisi vardı 64 magesi var dedi gel verem şifreyi kas aldım şifreyi eve gittim bi açtım car bomboş dedim itemleri başka caramı attın dedim işte ben bilmiomda sen soydunda ya dedim daa yeni geldim eve nası soyaım dedim ama dinletemedim kurana el basayım dio ben senden şüphelnirim dio sora bıraktı iicene peşini ama bence benim carı almak için kendi itemleri başka cara attı yada trojen vardı pcsinde soyuldu
    neyse sanada geçmiş olsun dediim gibi eer sıkıştırırlarsa polisi ara 155 meşgul çıkarsa
    cenaze hattını dene tam olarak hatırlamıom numarayı

• quote:

Orjinalden alıntı: osandinho

BEYLER BIRAKIN ŞUNU YA ADAM HER GÜN 10TANE DAYAK YİYCEM TOPİCİ 10TANEDE YENİ SERVER TOPİCİ AÇIYO İŞİ GÜCÜ POST ADAMIN BİDE GELMİŞ BİZE DİO

uplamayalım da DAHA FAZLA POST KASMASIN!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi øsan -- 21 Haziran 2007; 19:58:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.