YA YETER ARTIK GİT PİS POSTÇU HER AYNI TOPİC HER AYNI SONUÇ BIKTIM SENDEN SAL.K MISN NESİN ADRES VERİİM GEL BURAYI BAS BAKALIM GERÇEKMİYMİŞ KLAWYE ERKEĞİ!
bi kere adın karıştımı hack işine biraz zor kurtulursun!!!
quote:
Orjinalden alıntı: DogustanKatiL
Adanalıytım arkadaslar vurruz öldürrüz falan diolar napacam ya tehdit ediolar
bende adanaLıyım söLe bakim cafenn yerini adres wer _
Ya bu salak geçenlerde adonis açıLdı die ps yollayan maL Değilmi ? O topic de 80 civarı post kasmıştı ; Sonra şikayet edicem dediğimde Msjlarını editledi yaLvardı . O kadar yeminler etti en sonunda şaka maka dedi şimdide aynısı yapıyo maL. 3-4 gün öncesi benden 100 lerce aşağıdaydı post u ; şimdi beni soLLuyo gidiyo
bana gore post kasiyon
quote:
Orjinalden alıntı: Cenk
Kasayı yan yatır ..
Bir şekilde inandır .. Arkadaşını ara böyle böyle de .. Adamlarla konuşsun.
direk polisi ara tehtidler alıorum die
Babana söle hepsini dövsün..
quote:
Orjinalden alıntı: TRojka
herhangi bi şey olursa tehdit falan gibi gider şikayet edersin polis gelsin bi kere zaten bi daha yanına uğramazlar..
önemli olan o polisin gelme süresi polis gelene kadar olan olur
Aynen
quote:
Orjinalden alıntı: Full#Throttle
quote:
herhangi bi şey olursa tehdit falan gibi gider şikayet edersin polis gelsin bi kere zaten bi daha yanına uğramazlar..
quote:
Orjinalden alıntı: Cenk
Kasayı yan yatır ..
Bir şekilde inandır .. Arkadaşını ara böyle böyle de .. Adamlarla konuşsun.
:)))))))))))))))))))
ters cevirsin bence
Bende adanalıyım ama kusura bakma başımı belaya sokmam durduk yerde sana tek dicem şey dayak yesende ölcen yemesende ölcen DOKTORLARIN Bİ SÖZÜ VARDIR YİYENDE ÖLÜYO YEMİYENDE O HESAP
quote:
Orjinalden alıntı: DogustanKatiL
Aynen
quote:
Orjinalden alıntı: Full#Throttle
quote:
dayak yediğinde demiyom zaten ben adam seni tehdit ederse cafeye bi kere polis yolla git şikayet et tehdit ediyolar cafede dövecekler falan diye cafeye polisle git bi daha sana bulaşmazlar zaten..
ailen ile paylaş ilk önce
ya söle benim arkadaşın soyduğunu nerden bilyonuz belki dha önceden oturanlar bişiler yapmıştır de bak bizim charda soyuldu de o masada garanti bişi vardı (boşbi char göster yüksek lvl ) sonra söle işte sende suçu başkasına at onlar sana atıyorsa
Post kasmakda sınır tanımıyorsunuz.. Ne Var Bole YıldızLarınız BoL oLunca Ne oLuyor? Neden Post Kasma Dedim:
Arkadaşım fazla yok çevrem fazla yok yardım edin gibilerinden birşey demişsin önce, Sonra 20 kişi bastık kafeyi Demişsin.. Bu ne Perhiz, Bu Ne Lahana Turşusu... Bence Bu Forumda Gereksiz Bir iNsansın....
Sana inanmıyorum...küçükken bize yalancı çoban isimli bir hikaye anlatmışlardı aynı ordaki çoban gibisin sende...yalancı herif forumda olay çıkması için bir topic açmadysan bir şey bilmiyorum...ve paso ''sonra'' demişsin kelimeleri değiştir.
bence intaar et daha sora masum olduun anlasılırsa o adamlar vicdan azabı çeker sende öteki dünyadan onlara bakıp bakıp gülersin
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
Dostum Öncelikle hiç kimseden korkun olmasın , Haklıysan haklısın en fazla dayak yiceksin. Arkan warsada bişe yapamaslar zaten. Adam eger senden şüpheleniyosa we sana dayak atmaya falan kalkıcaksa oyun için bu kadar küçülmemesi gerektigini we dayak yersen de karşılıksız kalmayacagını sole
Dostum korkma her genç birilerinden haklı bile olsa dayak yer.
bu tam oturdu.
olm senin hiç arkadaşın yok git ağız burun dal işte