Şimdi Ara

Basım Büyük Belada YARDIM HELP MEE :( (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim yazdığım tüm her şey gerçek...post kasmak istesem inan başka yollarla kasardım

ve sen o kadar aşağılık bir insansın ki ilk başlığı uplamayın artık yaptın şimdi tekrar değiştirdin...büyü biraz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

DoğustanKatil nickine aldırış etmem seni süt dökmüş kediye çeviririm...gelir o adamlardan önce ben bi temiz döverim seni ondan sonra birde o adamlar döver sonra gelir o adamlarla sana bi meydan dayağı çekeriz...ondan sonra DOĞUŞTANFOLLUK mu olursun orasını bilemem...adabınla takıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi øsan -- 22 Haziran 2007; 18:01:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DogustanKatiL

Adanalıytım arkadaslar vurruz öldürrüz falan diolar napacam ya tehdit ediolar

geçmş olsun yapcak bişi yok seni ii bilirdik ALLAH rahmet eğlesin twden takip ederim dewamını...
  • quote:

ŞakalAltıYalan yetmedimi kastıgın postlar?

Ulan harbi sövecem qünde 10 konu açıyon hepsinde 50 tane post kasıyosn her açtığın konuda da sıkıyosn bişeyler yeni server bekliyorm diyosun qelmemişmiydi yeni server 40-80 ler falan seek açmıştır şimdi demi
    Kirlilikten başka birşey yaptığın yok.Aptal bebe
  • arkadaslar amacım kesinlikle post kasmak değil olay ciddi siz tutturmusunuz post post
  • en ii si dayagını ye otur daha da post kasma
  • bence çık karşılarına ben soymadım kim soyduysada ****** de arkadaşım soyduysada beni alakadar etmes de knight oynamıom ben de bi şeyler de ama yüz yüze kalabalık bi yerde de yoksa işin yaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bur_ak47

/>

/>
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />

• adsamlar dövmek için konuşmuş adeta kurtuluşun yok
  • quote:

arkdaslar olay söle
    simdi benim arkadasım yakın arkadsım bi cafeye gidior oturuor masaya sonra arkadasım kalkııor ve ordan 72 lvl bi mage o masada charına girior sonra adamın charı aksam soyuluor.sonra benim arkadasımda o gün tam yaz tatili için ankadaya gidior sonra onun en ii arkadası die benii buluolar sonra bana simdide dioalrki o mage 00.01 düssün senden biliriz diolar senle o iş birliyi yaparsın diolar ben ne yapacam ya evden çıkamıorum msn falan değiştiriorum bise diyin bana :(((

ya salla git bi tane silah al kurusıkı yağdır üstlerine tırsar onlar

• semt adres ver ben gelem hemen bak cafe geliomu
  • adamlara konu seçma gelicektir ama çekinme
  • quote:

arkadaslar amacım kesinlikle post kasmak değil olay ciddi siz tutturmusunuz post post

hani çözülmüdün llen yalancı sen busun işte POSTÇU!ßas git
  • quote:

Orjinalden alıntı: fox_w

Senin derdinin tek çaresi var

Not : alıntıdır

O çarede bu ;

/>

ya ne bu anlamadim.hep kasayi yan yatir fln ne demek istiyorsun yani?
  • arkadaslar az önce gittim bi KURU SIKI ALDIM VE ARTIK KORKMUORUM 1-2 AY ÇARSIYA BİNDE BİR ÇIKIORUM ZATİ SİLAHLA ÇIKACAM EVE GELİRLERSE 2-3 EL SIKCAM HAVAYA
  • quote:

arkadaslar az önce gittim bi KURU SIKI ALDIM VE ARTIK KORKMUORUM 1-2 AY ÇARSIYA BİNDE BİR ÇIKIORUM ZATİ SİLAHLA ÇIKACAM EVE GELİRLERSE 2-3 EL SIKCAM HAVAYA

sacmalama.nerde oturuyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rantr -- 22 Haziran 2007; 19:52:38 >
  • quote:

arkadaslar az önce gittim bi KURU SIKI ALDIM VE ARTIK KORKMUORUM 1-2 AY ÇARSIYA BİNDE BİR ÇIKIORUM ZATİ SİLAHLA ÇIKACAM EVE GELİRLERSE 2-3 EL SIKCAM HAVAYA

sana nie bu forumda doguştanyalancı diolar her yerde aynı şey yazıyo

üstelik senin kastıgın postları okuyunca gülmekten yarılıyom

• quote:

bitirdi post kasmayı
  • quote:

Pardon ama konuşmalarına bakınca kurusıkı silah değil bir meyve bıçağı alacak kadar bile yürek yok sende.Şimdi lütfen ve kibarca söylüyorum git buradan.Çok sıktın sen artık..
    Doguştan YALANCI
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.