Şimdi Ara

Basım Büyük Belada YARDIM HELP MEE :( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DogustanKatiL

kardes allahını seiosan buraya bise yazma bu benim sorunum ve senden fikir almak istemiorum BAK KÜFÜR EDECEMK SİMDİ İNSAN POST KASTINI BUKADAR BELLİ ETMEZ SUS ÇOCUKSUN ANLADIK BEN O PS Yİ FORUM SIKILIODU EYLENMEK İÇİN YAPTIM BU MESELE CİDDİ Bİ MESELE AMA
    quote:

Orjinalden alıntı: MrJaws

DogustanKatil e yakışan bir olay

çocuksun diyene bak bahse varım yaşın en fazla 15-16 dır.

• quote:

arkdaslar olay söle
    simdi benim arkadasım yakın arkadsım bi cafeye gidior oturuor masaya sonra arkadasım kalkııor ve ordan 72 lvl bi mage o masada charına girior sonra adamın charı aksam soyuluor.sonra benim arkadasımda o gün tam yaz tatili için ankadaya gidior sonra onun en ii arkadası die benii buluolar sonra bana simdide dioalrki o mage 00.01 düssün senden biliriz diolar senle o iş birliyi yaparsın diolar ben ne yapacam ya evden çıkamıorum msn falan değiştiriorum bise diyin bana :(((

Seni bulsam ben dövecem zaten.İnşallah döverler seni. Tek isteğim bu ^^

• quote:

Orjinalden alıntı: YerLi_PLaka34

quote:

Orjinalden alıntı: fox_w

Senin derdinin tek çaresi var

Not : alıntıdır

O çarede bu ;

/>

zuahahahaha gzl reism

kasayı yan yatırmak ne demek ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

quote:

arkdaslar olay söle
    simdi benim arkadasım yakın arkadsım bi cafeye gidior oturuor masaya sonra arkadasım kalkııor ve ordan 72 lvl bi mage o masada charına girior sonra adamın charı aksam soyuluor.sonra benim arkadasımda o gün tam yaz tatili için ankadaya gidior sonra onun en ii arkadası die benii buluolar sonra bana simdide dioalrki o mage 00.01 düssün senden biliriz diolar senle o iş birliyi yaparsın diolar ben ne yapacam ya evden çıkamıorum msn falan değiştiriorum bise diyin bana :(((

+99999999999999999999999999999

• quote:

Orjinalden alıntı: TheM

quote:

arkdaslar olay söle

bende

• quote:

Orjinalden alıntı: karamela:D

quote:

quote:

O çarede bu ;

/>

zuahahahaha gzl reism

Kasayı yan yatırma olayı bi fan club gibi bişiydir .Gereksiz mesajlar adlı bölümü ziyaret olayı çok net bir şekilde anlayacaksın

• quote:

Orjinalden alıntı: karamela:D

quote:

quote:

O çarede bu ;

/>

zuahahahaha gzl reism

Üstüne yakışanı giymen demektir..

Sizden ricam lütfen bu benim msj'ımdan sonra hiç kimse msj yazmasın we konu uplanmasın. Ko genelle alakası olmayan bi konu.Zaten gerekli tavsiyelerde belirtildi.

İyi Forumlar.

• cafede oynadıktan sonra pc ye reset atıp hesabı öyle ödeyin siz kalktıktan sonra keylogger ı kurarsa sizin şifreniz yine ona gider
  • quote:

arkdaslar olay söle

Nick'ine bak beklemezdim senden

• Polis doğru diyor arkadas polise başvur yada ortamını kur SAVAŞ a hazırlan !
  • Adamım git trip at ezildigini gosterirsen daha cok ezerler en fazla dayak yersin ama boylece bi yırtarın olur adamlar tırsar dicemde sen ilk basta korktugunu gostermeseydin...bole sacmalıkmı var ya illa ondan once oturan kisimi soyuyomus charları ayrıca kendi sal*klıgı 72 olmus itemleri kitli degil sert cık bence arkadasını ara gelsin ilgilensin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love_Me

Adamım git trip at ezildigini gosterirsen daha cok ezerler en fazla dayak yersin ama boylece bi yırtarın olur adamlar tırsar dicemde sen ilk basta korktugunu gostermeseydin...bole sacmalıkmı var ya illa ondan once oturan kisimi soyuyomus charları ayrıca kendi sal*klıgı 72 olmus itemleri kitli degil sert cık bence arkadasını ara gelsin ilgilensin

katılıyorum de ben yapmadım de ama illa kavga istiyorsan ederiz de bunca yıllık arkadasımsın de benden nasıl böyle bişey beklersin de baya kişi olurlarsa dh den gelen olur senin semt de oturan vardır rahat ol
  • arkadaşın yapmadıysa sorun yok , ne yapacaklr sanki keyfine bak sen korktukça daha çok üstüne gelirler sallama onları bişi olursa bana haber ver Gelip basayım orayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENZOOvet -- 21 Haziran 2007; 20:58:11 >
  • quote:

görünmicemde eve falan gelirlerse tüfekle falanmı karsılasam niyetleri ciddi olursa ya

Bizde kurban bıçağı war.0.5 cm kalınlık.Kargoyla göndereyim istersen?
  • Bana cok sacma geliyor bu tur durumlar. "Sahip olsaydiniz chariniza bana ne, ben oturmadim birsey yapmadim, bana baski yapmaya ve tehdit etmeye devam ederseniz karakolda ve mahkemede gorusuruz" de, cok baski yaparlarsa git karola (yasin kucukse velin ile birlikte) bu bu insanlar beni bus ebeple tehdit ediyor diye dilekce ver ve savciliga suc duyurusunda bulun.
  • ARKADASLAR HAYIRLI OLSUN SORUN ÇÖZÜLDÜ 12 KİSİYLE GİTTİK CAFEYE ADAMLAR RESMEN KUZU KESİLDİLER GÖRMENİZ LAZIM DİORLAR BUNA BİDAHA CHAR SOYDUN FALAN DİCENİZMİ LAN DEDİLER ABİ BİZ DEMEDİKKİ ÖLE BİSE SADECE SORDUK FALAN İNLERİ TİTREDİ ADAMLARIN İDAHA URASSINLARDA GÖRÜM OFF RAHATLADIM YA HADİ YENİ SERVERİ BEKLEYE DEVAM LAST GO KNİGHT ONLİNE/HAYAT OFLİNE
  • quote:

ARKADASLAR HAYIRLI OLSUN SORUN ÇÖZÜLDÜ 12 KİSİYLE GİTTİK CAFEYE ADAMLAR RESMEN KUZU KESİLDİLER GÖRMENİZ LAZIM DİORLAR BUNA BİDAHA CHAR SOYDUN FALAN DİCENİZMİ LAN DEDİLER ABİ BİZ DEMEDİKKİ ÖLE BİSE SADECE SORDUK FALAN İNLERİ TİTREDİ ADAMLARIN İDAHA URASSINLARDA GÖRÜM OFF RAHATLADIM YA HADİ YENİ SERVERİ BEKLEYE DEVAM LAST GO KNİGHT ONLİNE/HAYAT OFLİNE

Yalan %100 Yalan Post Kasmaya Ara Verdi Yemek Yedi Geldi 1 Saatte Nasıl 20 Kişi Toplayıp Cafe Basiorsa Hadi Diyelim Arkası Sağlam Arkasaı Sağlam Olan Adam Bu Kadar Yusuf Yusuf Çekmez YALAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TarkanBey -- 21 Haziran 2007; 21:06:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: temo

cafede oynadıktan sonra pc ye reset atıp hesabı öyle ödeyin siz kalktıktan sonra keylogger ı kurarsa sizin şifreniz yine ona gider

Senin gibiler yuzunden kac cafe ozellikle HDD ve bazen anakart vb degistirmek zırunda kaliyor senin haberin var mi? Keylogger onceden girileni kaydedermis. PEEEEEEHHHHHH!!!!!!......

KEYLOGGER : Tus Kaydedici (basilan tusu kaydeder), gecmiste basilmis olanla ilgisi yok.

Dogrusu, size ait olmayan bir bilgisayari kullanmak ZORUNDA kaldiysaniz ve bilgisayarin sahibine GUVENiYORSANIZ, bilgisayari yeniden baslatmasini isteyin. Sistemde koruyucu yazilim olup olmadigini kontrol edin. Eger guvenli oldugunu dusunuyorsaniz o zaman kullanin. Isiniz bittikten sonra girdiginiz sitelerde, oyunlarda vb "Oturumu Kapat" mantigindaki cikis islemlerinin tamamlandigindan emin olun. Eger bu arkadas gibi farazi seylerden de kusku duyuyorsaniz, icinizin rahat etmesi icin "Bilgisayar Sahibinden" makinayi yeniden baslatmasini isteyin. Her Reset makinanin omrunden bir miktar daha azaltir..

• quote:

Orjinalden alıntı: MrJaws

quote:

ARKADASLAR HAYIRLI OLSUN SORUN ÇÖZÜLDÜ 12 KİSİYLE GİTTİK CAFEYE ADAMLAR RESMEN KUZU KESİLDİLER GÖRMENİZ LAZIM DİORLAR BUNA BİDAHA CHAR SOYDUN FALAN DİCENİZMİ LAN DEDİLER ABİ BİZ DEMEDİKKİ ÖLE BİSE SADECE SORDUK FALAN İNLERİ TİTREDİ ADAMLARIN İDAHA URASSINLARDA GÖRÜM OFF RAHATLADIM YA HADİ YENİ SERVERİ BEKLEYE DEVAM LAST GO KNİGHT ONLİNE/HAYAT OFLİNE

Yalan %100 Yalan Post Kasmaya Ara Verdi Yemek Yedi Geldi 1 Saatte Nasıl 20 Kişi Toplayıp Cafe Basiorsa Hadi Diyelim Arkası Sağlam Arkasaı Sağlam Olan Adam Bu Kadar Yusuf Yusuf Çekmez YALAN

Cep telefonu diye bi alet var..
    Belkide arkadaşlarıyla senin düşündüğündende daha iyi dostlardır...

• quote:

madem çevren vardı niye işin garantiydi niye topic açtın offff bıktırdınız be
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.