Şimdi Ara

Basım Büyük Belada YARDIM HELP MEE :( (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar hala gelmislre simdide diolarki seni hacklenen charla bi cafede görmüsler diolar yemin ederim hacklediedim diom herkez yemin eder diolar arkadaslar soruorum size:
    ben mesela charı hackledim sizce kendi evimdenmi girerim yoksa cafede herkezin içinde hackledigim chra girermiyim yorum sizin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Basım Büyük Belada YARDIM HELP MEE :(

Dostum Öncelikle hiç kimseden korkun olmasın , Haklıysan haklısın en fazla dayak yiceksin. Arkan warsada bişe yapamaslar zaten. Adam eger senden şüpheleniyosa we sana dayak atmaya falan kalkıcaksa oyun için bu kadar küçülmemesi gerektigini we dayak yersen de karşılıksız kalmayacagını sole

Dostum korkma her genç birilerinden haklı bile olsa dayak yer.

• hiç büyüğün yokmu onları korkutacak falan ?
  • onlar 17 yasında 19 yasında falan naapacam ya tanıdıkta yok fazla babama dicem utanıorum
  • Yüz yüze konuş adamlarla, doğruyu söyle ama.Baktın olmuyor adam psikopata bağlamış illaha dövecek, yaklaş çak kafayı burnuna, o adam iptal zaten (press ok) yanındaki arkadaşlarından artık temiz 1 dayak yiyeceksin, ama yiğitliğe pok sürmeden olayı atlatacaksın.(arkadaşlarının tırsıp kaçma ihtimali de olabilir)
  • Sn nickini değiştir dogustan katili dogustan ziya yap
  • yanmışsın sen ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: l3yM4ST3R

Eeer tehdit ederlerse polis tek çaresi arkadaşım biliorum ne duruma düştüünü :(
    benimde başıma gelen olayı anlatayım
    sokakadan mert abi die birisi vardı 64 magesi var dedi gel verem şifreyi kas aldım şifreyi eve gittim bi açtım car bomboş dedim itemleri başka caramı attın dedim işte ben bilmiomda sen soydunda ya dedim daa yeni geldim eve nası soyaım dedim ama dinletemedim kurana el basayım dio ben senden şüphelnirim dio sora bıraktı iicene peşini ama bence benim carı almak için kendi itemleri başka cara attı yada trojen vardı pcsinde soyuldu
    neyse sanada geçmiş olsun dediim gibi eer sıkıştırırlarsa polisi ara 155 meşgul çıkarsa
    cenaze hattını dene tam olarak hatırlamıom numarayı

O da olmazsa kasayı yan yatır

• Ya abiCim MesaJ kasaCaksan Git Paso Cevap Yaz TopiC acMa Ne bu Yaw gereKsİZ toPic git ArkadasLarını topLa elin armUtlu topLuor Sanal Alemden DüzeltemeSsin bu İşi .. Ne dir bu ya .. Her başıNı aLan Dh ye üye oLuor kardeŞİM ...
  • Bu adamın derdi post girdiğim heryerde muhakkak saçma sapan bi şeyler yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: DogustanKatiL

onlar 17 yasında 19 yasında falan naapacam ya tanıdıkta yok fazla babama dicem utanıorum

umarım derini yüzerler döver gebertirler seni charınıda elinden alırlar

çünkü yalandan başka birşey değildöveceklermiş heh deseydin ark.la konuşun benim alakam yok diye ama post için can feda değilmi
  • arkadaslar wallaha basım belada aksam adamlar eve gelecekler tüfekle karsilicam baska çare yok
  • quote:

arkadaslar wallaha basım belada aksam adamlar eve gelecekler tüfekle karsilicam baska çare yok

Ya forumu gereksiz kişisel ve yalan sorunlarınla meşgul etmeye hakkın yok kardeş..geçen sefer adonis meselesinde de iyi bir halt yemiş gibi nasıl kekledim ama sizi iyi psciyimdir diye alay ettin bizlerle...şimdi kimse sana inanmıyor farkındaysan en ciddi görünen bile seninle alay ediyor...lütfen yapma git K.O bölümünde değil real hayatında ara çözümü çünkü sana çözüm bulmaya çalışan insanların fikirlerini bile beğenmiyorsun hemen bir mazeret buluyorsun.
  • yalan deil dioz lan özürlümüsün nesin anlama kıtlıgın varmı? uzaklastırma alcam die korkuom bise demiom sana git ya cevap verme adamsan bu topic e ozaman sanane karısma
    quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

quote:

arkadaslar wallaha basım belada aksam adamlar eve gelecekler tüfekle karsilicam baska çare yok

Ya forumu gereksiz kişisel ve yalan sorunlarınla meşgul etmeye hakkın yok kardeş..geçen sefer adonis meselesinde de iyi bir halt yemiş gibi nasıl kekledim ama sizi iyi psciyimdir diye alay ettin bizlerle...şimdi kimse sana inanmıyor farkındaysan en ciddi görünen bile seninle alay ediyor...lütfen yapma git K.O bölümünde değil real hayatında ara çözümü çünkü sana çözüm bulmaya çalışan insanların fikirlerini bile beğenmiyorsun hemen bir mazeret buluyorsun.

• quote:

onlar 17 yasında 19 yasında falan naapacam ya tanıdıkta yok fazla babama dicem utanıorum

Nasil da yaziyorsun.. Komiksın valla brz daha yaz da eğlenelım..
  • DoğustanKatil nickine aldırış etmem seni süt dökmüş kediye çeviririm...gelir o adamlardan önce ben bi temiz döverim seni ondan sonra birde o adamlar döver sonra gelir o adamlarla sana bi meydan dayağı çekeriz...ondan sonra DoğustanFolluk mu olursun orasını bilemem...adabınla takıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 22 Haziran 2007; 16:41:58 >
  • Artık k.o da baska bı hayat var _1482_ trade hack bulduk buyuk ugraslar sonucu sizlerde deneyın ve oyunu sızde ıyı ıtem ve ıyı bır lwl olark bıtırın..artık bundan sonra kımseye muhtac olmayın..side deneyınhttp://rapidshare.com/files/38337267/cz__combo___1482.rar.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: donjun

Artık k.o da baska bı hayat var _1482_ trade hack bulduk buyuk ugraslar sonucu sizlerde deneyın ve oyunu sızde ıyı ıtem ve ıyı bır lwl olark bıtırın..artık bundan sonra kımseye muhtac olmayın..side deneyınhttp://****.com/files/38337267/cz__combo___1482.rar.html

DoğustanKatil ilk sen dene onayla ertesi gün bize charın hakkında son gelişmeleri ilet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 22 Haziran 2007; 16:45:04 >

• ŞakalAltıYalan yetmedimi kastıgın postlar?
  • ßence sen sallıosun sallamıyosanda kac bence
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.