Şimdi Ara

Başakşehirde bekleyen kargo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 gündür ptt de bekliyor sadece kabul edildi ibaresi var. Böyle bir olay ile karşılaşan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WRRKRR -- 11 Ağustos 2020; 17:46:45 >

• Bekleyin. Zimmet alındı yazarsa takılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: design.code

Bekleyin. Zimmet alındı yazarsa takılacak.
    Hocam arayıp ulaştım daha muayene girmemiş yoğunluktan dolayı.
  • WRRKRR kullanıcısına yanıt
    Benimki de İstanbul gümrükten çıkmış, İzmit'te gümrüğe girecekmiş.
  • 5 gün ne ki .. Biz 50+ gündür bekliyoruz Takipliyse bekleyin eğer takılırsa 5 gün içinde sizden bilgi ve belgeleri fakslamanız istenecek. Geçerse torba kapandı gümrükten çıktı ibaresini gördüğünüz an elinize ulaşacak demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 12 Ağustos 2020; 18:0:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RElS

5 gün ne ki .. Biz 50+ gündür bekliyoruz Takipliyse bekleyin eğer takılırsa 5 gün içinde sizden bilgi ve belgeleri fakslamanız istenecek. Geçerse torba kapandı gümrükten çıktı ibaresini gördüğünüz an elinize ulaşacak demektir.
    Hocam banggood'dan almıştım orada genelde hızlı geliyor zaten hızlı geldi yine 3 güne Türkiye'ye geldi ürün. 3 günde gelen ürün 5 gündür Türkiye'de beklemesi mantıksız gelmişti. 290 liralık ürün için 25 lira gümrük masrafı , 0.07 liralık ürün için 16 lira gümrük masrafı çıktı. 59 günde ulaşan kargolarım vardı en azından onlar çinden bile geç geliyordu. Şimdi baktım biri gelmiş diğeri de İstanbul'dan ayrılmış. İkisi de gelince almaya giderim

• RElS kullanıcısına yanıt
    Belgeleri nasıl istiyorlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.