Şimdi Ara

Ptt işyerinde bekliyor ???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
30.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tablet geldi çinden 75 dolara
    Dün ptt işyerinde bekliyo yazmış
    Gidip mi alıcam yoksa beklicem mmi kendi mi gelicek tecrübeli arkadaşlar bi bakarmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

PTT İşyerinde Bekliyor Ne Demek?

PTT işyerinde bekliyor ifadesi, gönderilen bir kargonun veya postanın PTT şubesinde alıcıyı beklediği anlamına gelir. Bu durum genellikle, alıcının adresinde bulunmaması veya kargoyu almaya yetkili olmaması gibi nedenlerle oluşur.

Alıcı, PTT işyerinde bekleyen kargo veya postayı, kimliğini ve takip numarasını göstererek teslim alabilir. Bazı PTT şubeleri, alıcıların kargo veya postalarını belirli bir ücret karşılığında adreslerine teslim etme hizmeti de sunar.

PTT İşyerinde Bekliyor İle İlgili Diğer Bilgiler:

• İade ptt işyerinde bekliyor: Gönderilen bir kargo veya posta, alıcı tarafından reddedildiğinde veya alınamadığında PTT şubesinde beklemeye alınır.
    • PTT işyerinde: PTT şubelerinde sunulan hizmetleri ve işlemleri ifade eder.
    • PTT iş yerinde ne demek: PTT şubelerinde gerçekleştirilen işlemleri ve sunulan hizmetleri sorgulamaya yönelik bir ifadedir.

Kargo veya postanın PTT işyerinde bekletilme süresi, PTT şubesinin yoğunluğuna ve alıcının teslim alma süresine göre değişebilir. Alıcılar, PTT şubesine ulaşarak kargo veya postalarının durumu hakkında bilgi alabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • acik adrese verdiysen gelir hocam

• kutu eve gelmiş olabilir. apartman kapısına bi bak kağıt bırakıyorlar.
    sarı ptt kağıdı varsa gelmiş ama evdekiler almamış demektir. kendin gidip nüfus cüzdanınla alacaksın.
  • Kargo ise gelir de posta ise bir haftaya kadar bekleyebilir ptt de. Ama gelir sonuçta bekle biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paradaisu.

acik adrese verdiysen gelir hocam

Açık adres verdim hocam gitmem gerekiyo mu

• Uzak değilse ve hemen almak istiyorsan gidil alabilirsin kendin yoksa açık adres verdiysen gelir zaten.Olmadı yarın ara şubeyi garanti olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Uzak değilse ve hemen almak istiyorsan gidil alabilirsin kendin yoksa açık adres verdiysen gelir zaten.Olmadı yarın ara şubeyi garanti olsun

Hocam ümraniyede oturuyorum
    Aradığımda hep sıradasınız diyo kapanıyp veya meşgul oluyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Upppp

• quote:

Orijinalden alıntı: Hllfkr.

quote:

Uzak değilse ve hemen almak istiyorsan gidil alabilirsin kendin yoksa açık adres verdiysen gelir zaten.Olmadı yarın ara şubeyi garanti olsun

Bulunduğun yer ümraniyenin bir mobil alanıysa haftanın belirli günleri dağıtım yapılır ve gelmesi gerekir. Eğer her gün dağıtım yapılıyorsa zaten şu ana kadar teslim olması lazımdı. Ya geldiler eve bulamadılar, ya adres yanlış/yetersiz ya da hiç adrese çıkarmadılar ama çıkardık diyecekler. Arayıp öğrenebilirsin durumunu.

Edit : Cumartesi geldiyse cumartesi kargolar yarım gün çalışıyor o yüzden yetişmemiş olabilir.Pazar günü ise kapalı. Eğer yarın kargo gelmezse ertesi gün ya pttye git ya da ara öğren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 1 Kasım 2015; 18:02:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

quote:

quote:

Bulunduğun yer ümraniyenin bir mobil alanıysa haftanın belirli günleri dağıtım yapılır ve gelmesi gerekir. Eğer her gün dağıtım yapılıyorsa zaten şu ana kadar teslim olması lazımdı. Ya geldiler eve bulamadılar, ya adres yanlış/yetersiz ya da hiç adrese çıkarmadılar ama çıkardık diyecekler. Arayıp öğrenebilirsin durumunu.

Edit : Cumartesi geldiyse cumartesi kargolar yarım gün çalışıyor o yüzden yetişmemiş olabilir.Pazar günü ise kapalı. Eğer yarın kargo gelmezse ertesi gün ya pttye git ya da ara öğren

Hocam yakınımdaki bi ptt den bilgi alabilir miyim bide vergi ödeyecekmiyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

quote:

quote:

Hocam yakınımdaki bi ptt den bilgi alabilir miyim bide vergi ödeyecekmiyim

Kargonun takip numarasını biliyorsan herhangi bir şube yardımcı olabilir sana ve yanlış şubeyi arasan bile doğru şubeye yönlendirirler. Ama isimden sorgulama yapacaksan öğrenememe şansın var. Kargonun ücreti dışında herhangi bir ödeme yapmıcaksın diye biliyorum. Tabii kargo ücretini karşı ödemediyse.

• Arkadaslar ukim ptt isyerinde bekliyor yazisi cikti simdi gidip alsammi yoksa gelir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cofcof

Arkadaslar ukim ptt isyerinde bekliyor yazisi cikti simdi gidip alsammi yoksa gelir mi?

gelip seni bulamazsa teslim edilemedi der bekle gelir yani ....

İşin yoksa git al sen bilirisin ama yakında dağıtıma veririler
  • Ukim ambardayim simdi ulastim

• yazate48 kullanıcısına yanıt
    teslim aldım kargomu Ukim gumruk tamamen komediymiş...... allah kimseyi oralara düşürmesin.
  • peki gitmek zorunda mıymışsınız? gümrük vs işlemleri için yoksa eve gelme ihtimali varmıydı?
  • PTT iş yerinde bekliyor yazıyor ise gidip almanız gerekir kargoyu. Aksi takdirde geri gönderilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.