Şimdi Ara

başakşehirde oturanlar bakabilir mi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aranızda başakşehirde oturup 345 3d endemik gibi yayınların denemelerinin yapıldıgı o civardaki kurumlara gidenler var mıdır ya da denemelere giriyo musunuz bileniniz varsa yazsın lütfen

• büyük kurumlar derken tam olarak hangi dershaneler biliyo musun acaba bireydir finaldir vs
  • okey sağ ol
  • Koç eğitim var farikanın üstünde ama belli olmuyo ne yapacakları kafalarına göre yapıyorlar
  • Hocam konuyla alakasız bir sorum olacak, başakşehir'de yeni yapılan evler vs olsun lüks gibi görünüyor ama kiraları uygun, neden acaba? şehirin dışında mı kalıyor biraz yoksa başka bir nedenden mi? -Ankaradayım, ama öyle bi kafama takıldı sorayım dedim seneye için.-
  • thebossmyy kullanıcısına yanıt
    ya ben aslında kayaşehirde yaşıyorum ama semt olarak başakşehir olduğu için öyle yazdım yani ordaki kiraları hiçç bilmiyorum:( ama o yüzden olabilir çünkü kayaşehir başakşehir arnavutköy dağlık kalıyolar baya ulaşım falan biraz sıkıntılı diğer semtlere göre otobüs seferleri sayısı daha az mesela ama başakşehirde metro var orası yine biraz daha ii
  • SignOfDarkness kullanıcısına yanıt
    tamamdır sağ ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Dediğin gibi genel olarak binalar vs güzel ve yeni fakat ulaşım çoğu yere sıkıntılı. Metro olması bi nebze rahatlatıyor fakat yine de uğraşıyorsun bir yere giderken. Ayrıca muhafazakar kesim fazla ve burayı değersiz kılan kişilerin de onlar olduğunu düşünüyorum yoksa başakşehir istanbuldaki en güzel semtlerden birisi. Aradığın her şeyi bulabiliyorsun
  • SignOfDarkness kullanıcısına yanıt
    Açıklama için teşekkür ederim hocam.
    Fatih veya Eminönü'nü biliyorsundur... metro ile yakaşık 1 saat sürüyor. 2 aktarma ile otobüsle 50 dk civarı. ama gerçekten nezih ve güzel bir yer çok ferah. Arkadaş yukarıda muhafazakar kesime sallamış ama artık o kafa geride kaldı. Herkes birbiriyle gayet güzel anlaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanys -- 18 Aralık 2019; 21:21:44 >
  • furkanys F kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.