Şimdi Ara

Başarı Teknik Opel özel servisi Şaşmaz - ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
5.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    17.03.2013 tarihinde şaşmaz sanayide bulunan BAŞARI TEKNİK OPEL ÖZEL servisine astra 2000 model CD aracımın marş almadığı şikayeti ile gittim. Aracın marş dinamosunun orjinalini takılmasını belirtmeme ragmen,(250 tl) çin malını takmışlar bunu anladığımda üç ay geçmişti. Daha sonra araç geç marş almaya başladı. Bunun üzerine tekrar gittim. Servise 17-18 yaşlarında bir çocuk koymuşlar bana normal abi dedi fakat 8 yldır kullandığım aracımın marşı normal degildi tekrar gittim ve bu seferde sağlam olan benzin pompasını (200tl) da sagolsunlar değiştirdiler. Sor un düzelmedi tekrar gittim bırakın aracı inceleyelim dediler. Ben bu süreçte verdiğim 450 tl.ye mi yanayım, araçtan soğuduğuma mı yanayım. Servisten kıllandığım için incelemeleri için bırakmadım iyikide. Daha sonra aracı isanbula götürdüm ve arkadaşıma marş sorununu hallettirdim. Adamlar okadar profosyonellerki( başarı teknik) marş motorunun altındaki demiri bile dogru düzgün takmamışlar. İst.a giderken o demir 150-160 km hızla nelere mal olurdu Allah korudu.
    Daha sonra bu gün 15.06.2013 aracımın marş motorundan ıslık sesi gibi ses gelmeye başladı. E tabi artık şaşaza da gitmeye korkar olduk. Arkadaşın vasıtasıyla bir oto elektrikçi kardeşimize aracı onarttık. Başarı teknik bana çin malı marş dinamosu takmış üstelik 10 diş takması gerekirken onuda 9 dişli takmış. Sinirim tepeme çıktı. Aldım taktıkları dinamoyu başarı tekniğe gittim. Beyefendilerin ifadesi ve kıyaslaması aynen şu şekilde; "michlen de fransada, italyada, çinde astik yaptırıyor. Bu dinamoda bu şekilde." Sonuç olarak hatalarını kabullenmediler. 250 Tl lik arıza için 700 tl masraf yaptım. Kaybettiğim zamanıda saymıyorum. Opelin O sundan bile anlamayan bu servise gitmeyin arkadaşlar ben yandım sizde yanmayın. Hakkımı hiçbirşekilde helal etmiyorum. İnşallah bişekilde çıkar sizden başarı teknik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paylaşım için teşekkürler.

BAŞARI TEKNİK OPEL ÖZEL servis

Kara listeye yazdık
  • Teşekkür ederim. Bu tip paylaşımlar çok faydalı oluyor. Başarı teknik opel servisini kınıyorum.

• Ben yandım başkaları yanmasın. Şu an ankarada yaşamıyorum ama ankarada yaşadıgım 5 yılda sanayiye gitmeye korkuyordum. Ahlaksız kazancı haramı kendine yol tutmuş her esnafı kınıyorum.
  • Teşekkürler firma kara listeme alındı. Çevremde soran olursa aman diyeyim. Böyle esnaflar silinsin gitsin piyasadan.
  • haysiyet fukaralari

• Ben de aynı servise aracımı iki kez rutin bakım için götürmüştüm. Genellikle telefonda verdikleri fiyatları sonradan arttırmaya çalıştıkları için gitmeyi bıraktım. Ben de tavsiye etmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende aynı servisten sağlam bir kazık yedim sakin ola gitmeyin.üstelik ortada arizada yok.rutin yağ değişiminde attılar bu kazığı.kaldı ki yağı,yağ filtresini ve bujileri kendim aldığım halde...120tl hesap ödedim.saçma sapan şeyler yüzünden.eksta olarak bir antifiriz değiştirdiler.birde arabaya tech2 bağladılar.yalan olmasın birde motor bloguna su tutup temizlediler.bu arada antifirizide ben almıştım.

• Gitmenizi hiç tavsiye etmiyorum. Paranız çoksa ve standart ya da standart altı bir hizmet almak isterseniz gidebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.