Şimdi Ara

Basari Teknik Servis- Malzeme bekliyor(üreticiden)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iPhone 6mi ankara basari teknik servise verdim ekran citlamasi ve ekran sol ustunde kararmadan dolayi. Basarinin cihaz takip sayfasinda son durum kisimi cihaz onariliyordan, "malzeme bekliyor(ureticiden)" diye degismis. Bu ne demek oluyor bilgisi olan var mi? Acaba degisim icin yeni iphone mu bekleniyor yoksa ekran degisecek sadece o mu bekleniyor.?Basariyi gun icinde iki uc kere aradim ama telefonu acan yok. Bilgisi olanlar cevaplayabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple store lar haric yetkili servislerin ekran degisim yetkisi yok muhtemelen swap cihaz bekliyordur

• Malzeme bekliyor yazmasi kafami karistirdi. Cihaz bekleniyor yada degisim onayi bekleniyor gibi bir sey yazsaydi cihaz degisimi oldugunu anlardim. Malzeme bekleniyor sanki sadece ekran degisecek ekranin gelmesi bekleniyor gibi anlasiliyor daha cok.

• Hocam bendede öyle yazıyodu değişim yapmışlar.

• selam millet bende geçen perşembe günü iphone 6 cihazıma beta sürüm yüklerken itunes ekranında kaldı. ankara sakarya başarıya teslim ettim perşembe günü bugün onarıma başlandıdan Malzeme Bekliyor (Üreticiden) yazısına döndü. bunun anlamı cihaz değişimi mi yoksa parça değişimi mi ? çünkü sorunum yazılımsal ne gibi bir parça değişimi olabilir ki ? teşekkürler
  • İnsallah degisimdir hocam valla bakalim bi iki gune netlesir heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeki.karaali

selam millet bende geçen perşembe günü iphone 6 cihazıma beta sürüm yüklerken itunes ekranında kaldı. ankara sakarya başarıya teslim ettim perşembe günü bugün onarıma başlandıdan Malzeme Bekliyor (Üreticiden) yazısına döndü. bunun anlamı cihaz değişimi mi yoksa parça değişimi mi ? çünkü sorunum yazılımsal ne gibi bir parça değişimi olabilir ki ? teşekkürler

Yazılımsal onarım yapılabilir. Anakart değişimi yapılabilir. Veya cihaz değişimi yapılabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik servis
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki şayet anakart değişimi yapılırsa teknik servis benden bi ücret talep eder mi ?
  • Süreç sonuçlandı. Cihaz değişimi yapılmış.
  • zeki.karaali Z kullanıcısına yanıt
    Kardesim peki senin cihaz degisimin oldu mu

• Merhaba bendede Samsung Galaxy A3 var Telefonun içine az bişey su kaçırmıştım 3-4 hafta sonra şarj olmamaya ve şarjın hep aynı olduğunu gördüm ve orta tuşuda çalışmıyordu bende bu sebeplerden dolayı servise gönderdim ilk önce cihaz onarılıyor yazıyodu sonra malzeme bekleniyor(üreticiden) yazdı şimdi bana swap cihaz verirlermi yoksa tamirm edilir?????
  • MuratC34 M kullanıcısına yanıt
    Yalnız burası apple bölümü, samsung bölümüne konu açsan daha hızlı cevap alırsın.

• SAMSUNG SM-G850FQ WHITE GSM TELEFON 35601606**** 30.10.2017 ANKARA SERVIS TELEFON Malzeme bekliyor(Üreticiden)
    Cihazın Arızası : Kendi kendine kapanıyor | Cihaz kendi kendine kilitleniyor | Servis yok
    Değişen Parça Kodu : INNER BATTERY G850FQ | AS-K SVC REWORK KIT G850HQ | SUB PBA-USB G850FQ | IC-POWER AMP G850F
    Garanti Durumu :
    Garanti Tarihi : 12.12.2015
    telefonumu ayın 26 sında garantiye gönderdim ve baktığımda böyle birşey yazıyordu. burda servis cihaz değişimi mi yapar yoksa belirttiği gibi sadece malzeme değişipte mi gönderir ?
  • direk apple irtibata geçiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakcan25

Apple store lar haric yetkili servislerin ekran degisim yetkisi yok muhtemelen swap cihaz bekliyordur

GARANTİDEKİ TELEFONUMA AKSESUAR DEĞİŞİMİ YAPILMIŞ YAZIYOR CİHAZ MI DEĞİŞMİŞ YOKSA PARÇA MI BATARYA VE TOUCH İD SORUNLUYDU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.