Şimdi Ara

Başarısız idx/sub denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Half sbs filmi altyazılı izleyebilmek için normal .srt altyazıyı 3dsubtitler ile forumlarda anlatıldığı gibi çevirdim. .idx .sub ve .htm dosyaları oluştu. Filmle aynı isimli .idx ve .sub dosyalarını aynı klasöre koydum. Oynatıcı bu altyazıları gördü. Hsbs filmi 2d modda oynatırken altyazılar sağda ve solda her iki görüntüyü ortalamış şekilde olması gereken yerde duruyor. Sorun 3d moda geçince başlıyor. Görüntüler üstüste binip gerekli derinliği sağlıyor. Altyazılar da üst üste biniyor ama 3d derinlik yerine birbirinin içine geçiyor karmakarışık bir hal alıyor. Neyi yanlış yaptım acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olabilecek yok mu?
    Bir türlü çözemedim problemi...
    SS koydum 2d ve 3d halindeki görüntüler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giovi -- 17 Ekim 2012; 0:14:30 >
  • Allah allah , bu işi bir beceremeyen ben miyim?
  • BURAYI bir inceleyin isterseniz.
  • Ustam inan kaç gündür linkini verdiğin de dahil olmak üzere, ne okumadığım konu ne de gezmediğim forum kaldı. Orada yazılanlar genelde . Srt altyazının 3d de kayması yada tv veya playerın idx/sub altyazıyı okumaması yönünde... Bende ise sıkıntı idx/sub 'ı oluşturduktan sonra altyazının 2d modda iken cok kenarlarda çıkması. Dolayısıyla 3d moda geçince projeksiyonun yaptığı kaydırma yetersiz kalıyor ve altyazılar birbirine oturmuyor. Bir forumda depth ayarıyla oynayın dediler ama kar etmedi. "0"da da "-7"de de sonuç aynı...
    Kesin bende bir sığırlık var ama görecez bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar günlerdir 720p sandığım filmin 1080p olduğunu farketmek yüksek bir sinir tahribatına yol açsa da; çözüme ulaşmış olarak uykuya dalmanın verdiği huzur paha biçilemez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.