arkadaşlar elimde +4 bi spear var +5 yapmak istiyom ama korkuyom sıfırlanıcak diye şimdi sorun eger upgrade başarısız olursa kesin sıfırlanmıyo dimi, bahtsız bedevilerinki sıfırlanıyo ama başarısız olsa da +4 kalma ihtimali var dimi, ve sizce ne kadar???
evvveeeettt cevap vermezseniz vermeyin bea +5im var elimde artık, nası da güzel parlıyo bea
+5 parlıyomuyu aha ben bilmiyodum
evet sıfırlanıyo benim bi kere sıfırlandı
quote:
Orjinalden alıntı: draugerr
arkadaşlar elimde +4 bi spear var +5 yapmak istiyom ama korkuyom sıfırlanıcak diye şimdi sorun eger upgrade başarısız olursa kesin sıfırlanmıyo dimi, bahtsız bedevilerinki sıfırlanıyo ama başarısız olsa da +4 kalma ihtimali var dimi, ve sizce ne kadar???
her + yükseldiğinde bir sonra ki sayı için başarılı olma yüzden düşer...
İyi de +3 den sonra parlamıyo mu zaten bu alet.Ben +3 de parlamaya başlıyo diye biliyodum.
arkadaşlar yaaa ben elementleri kullanarak sürekli taş yapıp basıodum ama heç başarılı olamadım şimdi bi taş yaptım lwl 1 tabletten basamıorum silaha elimde lwl 8lik glvie war olmu bi türlü + basmak için illa elixir mi lazım yoksa elementledemi oluomu olmuosa elementi basınca silaha kazandırdığı özellikleri ne????
yaw bi de bu + basarken özel bi yol varmı şimdiye kadar hiç +3 silah yapamadım hep yandı lucky powder falan da kullanıom lvl 24 acaba lvl düşük olduundan olabilirmi yanması?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme