Şimdi Ara

+ BASARKEN SIFIRLANMA İHTİMALİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde +4 bi spear var +5 yapmak istiyom ama korkuyom sıfırlanıcak diye şimdi sorun eger upgrade başarısız olursa kesin sıfırlanmıyo dimi, bahtsız bedevilerinki sıfırlanıyo ama başarısız olsa da +4 kalma ihtimali var dimi, ve sizce ne kadar???

• evvveeeettt
    cevap vermezseniz vermeyin bea +5im var elimde artık, nası da güzel parlıyo bea
  • +5 parlıyomuyu aha ben bilmiyodum
  • evet sıfırlanıyo benim bi kere sıfırlandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: draugerr

arkadaşlar elimde +4 bi spear var +5 yapmak istiyom ama korkuyom sıfırlanıcak diye şimdi sorun eger upgrade başarısız olursa kesin sıfırlanmıyo dimi, bahtsız bedevilerinki sıfırlanıyo ama başarısız olsa da +4 kalma ihtimali var dimi, ve sizce ne kadar???

her + yükseldiğinde bir sonra ki sayı için başarılı olma yüzden düşer...
  • İyi de +3 den sonra parlamıyo mu zaten bu alet.Ben +3 de parlamaya başlıyo diye biliyodum.
  • arkadaşlar yaaa ben elementleri kullanarak sürekli taş yapıp basıodum ama heç başarılı olamadım şimdi bi taş yaptım lwl 1 tabletten basamıorum silaha elimde lwl 8lik glvie war olmu bi türlü + basmak için illa elixir mi lazım yoksa elementledemi oluomu olmuosa elementi basınca silaha kazandırdığı özellikleri ne????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamile kalma ihtimali ne kadar?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lwl 8 silahı 2th degree silahı diil mi yaw
  • yaw bi de bu + basarken özel bi yol varmı şimdiye kadar hiç +3 silah yapamadım hep yandı lucky powder falan da kullanıom lvl 24 acaba lvl düşük olduundan olabilirmi yanması?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.