Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (455. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.970
Cevap
97
Favori
1.004.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

Sevgili Basarsoft sevenler, kullanıcılarımız,

IGO Basarsoft Android ürünümüzü kullanan kullanıcılarımıza şu konuları tekrar hatırlatmak istiyoruz,

1. Primo ürünün mağazadan kalkması demek, bu ürünün kullanımının kalkması demek değil. Ürünü kullanmaya devam ediyorsunuz.
    2. Ürünün mağazadan kalkması demek, güncelleme alamamanız anlamına gelmiyor. Ürünü aldıktan en az bir yıl sonrasına kadar piyasadaki güncel haritayı otomatik olarak sistem size gönderiyor olacak.

Bununla birlikte;

Bu ürünü kullanan kullanıcılarımızdan, eğer ben NextGen'e geçmek istiyorum diyen olursa Bayram öncesi;
    ürünü satın almış olduğunuz gmail adresinizden bir email ile, ürün sipariş numaranızı da iletirseniz (Google play hesabınızda var bu bilgi)
    yasin@basarsoft.com.tr
    adresine bu bilgileri ulastirirsaniz,

Basvuran ilk 100 kişiye ücretsiz NextGen kurulum kodu tarafımızdan sağlanacaktır.

Bilgilerinize, ilgilerinize.

Saygılarımla,

Alim K.

Uzun süredir bu konuya girmiyordum, telefonumu Android 6.0'a yükselttiğim için sıfırlamıştım ve bugün de "Başarsoft Navigation Turkey" yazılımını tekrardan yükledim. O esnada da bu konuda daha önce yazılmış olan NextGen'e ücretsiz geçiş olacağı ile ilgili yazılar aklıma geldi ve son sayfalarda yazılmış olan mesajları okumaya başladım, yeni yazılımdan umudu kesmişken bu mesajınızı gördüm ve az önce sipariş numaramı belirtmiş olduğunuz mail adresine gönderdim. Evet belki NextGen'e ücretsiz geçiş sözünde durulamadı ancak 100 kişi için de olsa böyle bir imkan tanımış olmanız yüzümü güldürmedi değil.

Bu arada konuda Başarsoft Navigation Turkey'i daha önceden satın almış bazı kişilerin artık mağazada satışta gözükmediği için indiremediğini gördüm ancak Play Store'da "Uygulamalarım ve oyunlarım" kısmından daha önce indirdiğiniz ve satın almış olduğunuz uygulamalara erişebiliyorsunuz. Yani satın aldık ama indiremiyoruz gibi bir durum yok.

Başarsoft Navigation Turkey mağazadan kalktığı için aklımda tek bir soru işareti vardı; Play Store'da en son 20 Ocak 2016'da güncelleme almış olarak gözüküyor ve bundan sonra çıkacak olan yeni harita güncellemelerini alacak mı? Sanıyorum belli bir süre daha eski yazılıma harita desteği sunulacak ama kesin bir tarih yok.

• Merhaba

Bayrampaşa da yeni açılan axis avm istanbul

Bayrampaşa metrosu yanı

Birçok kavşak eklendi yol değişti otopark girişi yapıldı vs

Güncellemeye alacakmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nextgen e ücretsiz gecis için mail attım siparis no ile
    Pazartesi kontrol edilip bilgi verilecektir diye cevapladı yasin bey
    Beklemedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 18 Haziran 2016; 21:45:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Merhaba

Bayrampaşa da yeni açılan axis avm istanbul

Bayrampaşa metrosu yanı

Birçok kavşak eklendi yol değişti otopark girişi yapıldı vs

Güncellemeye alacakmısınız

Günaydın.

Axis AVM 2016.03 datasına dahil vaziyettedir.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Necmettin.
  • Basarsoft kullanıcısına yanıt
    Yeni harita ne zaman çıkacak desem.
  • Yasin Bey'den bugün cevap geldi ve NextGen'e ücretsiz sahip olmamı sağlayan bir redeem code gönderdi. Durumu telafi ettikleri için Başarsoft'a teşekkürler.
  • akucukpehlivan A kullanıcısına yanıt
    Basarsoft kullanıcısına yanıt
    Mailimi gönderdim. Yasin bey ve alim beye teşekkürler... geçiş sağlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soickan -- 20 Haziran 2016; 16:40:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de kod için başvurdum ve geçiş sağlandı. Teşekkür ediyorum. Keşke tüm kullanıcılar için bunu yapsaydınız söz verdiğiniz gibi ve bunlar yaşanmasaydı.

Gerçi geçilmiş geçilmemiş bence Google Maps bu uygulamalardan çok daha aktif çalışmakta. Başarsoft'un harita verileri sağladığı doğrudur Google'a ama örneğin benim de dahil olduğum binlerce kişi sürekli Google'a doğrudan yeni bölgeler, dükkanlar, gezi yerleri, vb eklemektedir. Tüm dünyada ağır ağır google map maker'la bu içeriği insanlar, halk doğrudan sağlamakta artık. Yakın bir zamanda Google'un başarsoft'a pek de ihtiyacı kalmayacak diye düşünüyorum.

Yine şimdiden veri girişleri insanlar tarafından yapılan
    play.google.com
    MAPS.ME – Offline maps, travel guides & navigation - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapswithme.maps.pro
    maps me gibi uygulamalar da oldukça iş görecektir.

Hiç kimseye sıfırdan bu uygulamaya 60TL vermesini önermem. Basit bir oyun programı bile on yılın üzerinde güncellenebiliyor IGO daha birkaç yılda play store'dan kalktı. Gerek yok yazıktır paranıza.

Şu anda hem sesli navigasyon hem de canlı trafik özelliği eklenmiş durumda Yeni Google Haritalar'a. Bir inceleme videosu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mthan -- 20 Haziran 2016; 18:59:49 >

• Ben de nextgen e ücretsiz geçiş yaptım
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Mthan

Ben de kod için başvurdum ve geçiş sağlandı. Teşekkür ediyorum. Keşke tüm kullanıcılar için bunu yapsaydınız söz verdiğiniz gibi ve bunlar yaşanmasaydı.

Gerçi geçilmiş geçilmemiş bence Google Maps bu uygulamalardan çok daha aktif çalışmakta. Başarsoft'un harita verileri sağladığı doğrudur Google'a ama örneğin benim de dahil olduğum binlerce kişi sürekli Google'a doğrudan yeni bölgeler, dükkanlar, gezi yerleri, vb eklemektedir. Tüm dünyada ağır ağır google map maker'la bu içeriği insanlar, halk doğrudan sağlamakta artık. Yakın bir zamanda Google'un başarsoft'a pek de ihtiyacı kalmayacak diye düşünüyorum.

Yine şimdiden veri girişleri insanlar tarafından yapılanhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapswithme.maps.pro maps me gibi uygulamalar da oldukça iş görecektir.

Hiç kimseye sıfırdan bu uygulamaya 60TL vermesini önermem. Basit bir oyun programı bile on yılın üzerinde güncellenebiliyor IGO daha birkaç yılda play store'dan kalktı. Gerek yok yazıktır paranıza.

Şu anda hem sesli navigasyon hem de canlı trafik özelliği eklenmiş durumda Yeni Google Haritalar'a. Bir inceleme videosu:

Google haritalar basarsofta bir nevi mahkum. Çünkü yolların durumunu basarsoft sağlıyor. Sizin bahsettiğiniz yer eklemeler hep poi olup onu almadada olur ama Google turkiyeye önem pek vermiyor. Hem map maker turkiyede pasif. Bu bile önem vermediğini gösteriyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

IGO Basarsoft Android ürünümüzü kullanan kullanıcılarımıza şu konuları tekrar hatırlatmak istiyoruz,

1. Primo ürünün mağazadan kalkması demek, bu ürünün kullanımının kalkması demek değil. Ürünü kullanmaya devam ediyorsunuz.
    2. Ürünün mağazadan kalkması demek, güncelleme alamamanız anlamına gelmiyor. Ürünü aldıktan en az bir yıl sonrasına kadar piyasadaki güncel haritayı otomatik olarak sistem size gönderiyor olacak.

Bununla birlikte;

Bu ürünü kullanan kullanıcılarımızdan, eğer ben NextGen'e geçmek istiyorum diyen olursa Bayram öncesi;
    ürünü satın almış olduğunuz gmail adresinizden bir email ile, ürün sipariş numaranızı da iletirseniz (Google play hesabınızda var bu bilgi)
    yasin@basarsoft.com.tr

Basvuran ilk 100 kişiye ücretsiz NextGen kurulum kodu tarafımızdan sağlanacaktır.

Saygılarımla,

Alim K.

güzel bir jest yaptınız kendi adıma teşekkür ederim

• Merhaba arkadaşlar
    Başarsoft nextgen yeni satın aldım fakat yükleme hatası veriyor
    Uygulama yüklenemiyor diyor hata kodu_8 uyarısı çıkıyor ekranda
    Play storede cihazınızda yüklü diyor anlamadım gitti
    Yardımcı olabilirseniz muhteşem olur
    Herkese kolay gelsin
  • fico62 F kullanıcısına yanıt
    Başka igo sürümü varsa silin düzelir bendede olmuştu geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

quote:

Bununla birlikte;

yasin@basarsoft.com.tr

Saygılarımla,

Alim K.

Cemal Bey,

gelen maillerden Yasin arkadasimiz cikartamamis, forum'daki nick'inizi de belirtip, gmail iniz ve siparis numaranızı gonderdiginizden emin olabilir misiniz?

bana da cc yapin alim@basarsoft.com.tr

Herkese ek bilgi:

ilk yuzluk paket bitsin, sonrasi icin de bastiracagim.

Saygilarimla,

Alim K.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

quote:

Bununla birlikte;

yasin@basarsoft.com.tr

Saygılarımla,

Alim K.

Cemal Bey,

gelen maillerden Yasin arkadasimiz cikartamamis, forum'daki nick'inizi de belirtip, gmail iniz ve siparis numaranızı gonderdiginizden emin olabilir misiniz?

bana da cc yapin alim@basarsoft.com.tr

Herkese ek bilgi:

ilk yuzluk paket bitsin, sonrasi icin de bastiracagim.

Saygilarimla,

Alim K.

Ben ios için mail attım ancak hiç dönüş yapılmadı

• akucukpehlivan A kullanıcısına yanıt
    doğru hocam bir sorun yok ,oğlumun adına aldığımız için bütün bilgiler onun üzerine (mail adresi dahil)
  • İOS için NEXTGEN uygulaması daha satışa sunulmadığından sanırım sadece Android kullanıcıları yararlanabilecek bu geçiş işleminden.

• Ben ücretsiz geçiş yapamadım ne yazikki

Ücretsiz hak verildiğini sonradan gördüm

ne olucak bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Ben ücretsiz geçiş yapamadım ne yazikki

Ücretsiz hak verildiğini sonradan gördüm

ne olucak bilmiyorum

Başarsoft Navigation Turkey yazılımını satın aldığınız gmail adresi üzerinden yasin@basarsoft.com.tr'ye ürün sipariş numaranız ile birlikte durumu anlatan bir mail atarsanız yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Konuyu yanlış okudum galiba ben apple tablet kullanıyorum araçta

Igo da Sürüm de eski harita da eski

Bundan bahsettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.