Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (453. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.970
Cevap
97
Favori
1.004.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben araç navigasyonumda android sürümü olarak hem Igo Primo hem de Nextgen kullanıyorum. Şu an için Igo Primo daha başarılı gözüküyor. Haritaları bir yana bırakalım Nextgen'de ortaya çıkan bir ses problemi var ki, Primo'da bir kere bile rastlamadım. Sesli uyarıyı aktif hale geldiğinde radyo yayınını kesiyor, müzik dinliyorsanız bazen sesli uyarıyı yapıyor bazen yapmıyor vs. Primo'yu bir kere kurmuştum, ayar bile aradığımı hatırlamam. Umarım ilerleyen dönemde bu tarz teknik problemler ortadan kaldırılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Halen çıkmadı 2016.03 harita ve yine Türkiye' nin en büyük ilk 10 ilinden biri olan Gaziantep için yine bir güncelleme yok... şaka gibi varsa yoksa Ankara, İstanbul ve Türkiye' nin en büyük köyü İzmir güncellemesi,

Türkiye'nin en büyük köyü olarak gördüğünüz İzmir şu an sizin yaşadığınız Gaziantep ten daha modern ve gelişmiş. Zihninizdeki şu yapıyı güncelleyin Windows 10 Temmuz sonunda bile ücretsiz güncellemeyi bitirecek, siz halen eski kafadan devam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'i köy zannediyorsanız bence sizin bir güncelleme almanız lazım😎

• Benim işletim sistemim güncel, Bu İzmir Türkiye'nin en büyük köyü olmadığının göstergesi değildir, bi kordon bi boyozunuz var, başkada bir şey yok her yer eski dökük bakımsız Gaziantep'e geldiniz mi bilmiyorum ama Gaziantep'teki evler yollar şehir düzeni filan İzmir'e 10 basar, Windows 10 gibi oldu oda 10 filan ya,

@Soickan

@tnrskr

Vallahi güncelim,
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Ben Gaziantep'e kötü demedimki ama şimdi Suriyelilerin cenneti oldu daha önce gelmiştim.İzmir bence yaşanacak bir yer

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Halen çıkmadı 2016.03 harita ve yine Türkiye' nin en büyük ilk 10 ilinden biri olan Gaziantep için yine bir güncelleme yok... şaka gibi varsa yoksa Ankara, İstanbul ve Türkiye' nin en büyük köyü İzmir güncellemesi,

Aynen, bildiğin köy. Büyük ümitlerle Ankaradan geldim, zerre fark yok. İstanbulda ev bakıyorum uygun fiyata, bulursam bu yaz gidicem, olmadı, yurtdışına kaçıcam yine.,Ne trafiği trafik, ne hoşgörü, ne saygı, taşra gibi yer olmuş, korna, eksoz sesinden uyunmuyor, maganda dolmuş şehir

• ortada güncelleme yok ,güncelleme kavgası var :)
    Yeri değil aslında ama söylemeden edemedim. Şehir milliyetçiliği kadar saçma sapan bir şey olamaz. Ben şimdi Antep'le ilgili "mutfağı abartıldığı kadar iyi değil, bir baklavayla kebapla ömür geçiriyorlar" desem ne kadar yüzeysel olur değil mi? O yüzden demiyorum. Bence siz de demeyin. Bir şehrin sosyo-kültürel, demografik nüfus yapısını, çevresini coğrafyasını iyi bilmeden olmaz. İzmir bunları öğrenmek için biraz emek harcamayı gerektiren bir şehir. İzmir'in içinde 10 tane farklı İzmir var. Bir şehir asfalt döküp, beton bina dikmekle iyi şehir olmuyor.

Lezzetli yemek yemekten hoşlanmayan, et-tatlı sevmeyen biri antep'ten ne kadar zevk alabilir mesela? İzmir insanı rahat yaşamayı seven, senede 1-2 hafta değil sürekli denizden faydalanmak isteyen, sosyal, sıcak kanlı insanlardan oluşur (genel olarak). İç göçle günden güne kalabalıklaştığı, İstanbullaştığı doğrudur. Yine de pek çok yerden iyidir. Altyapı eksikleri olduğu da doğrudur. O da maalesef siyasi olarak muhalifliğinden kaynaklanmaktadır. Yaşanacak yer olmasa 2015'de İstanbul'dan en çok iç göçü alan yer İzmir olmazdı, başka bir yer olurdu. Eğitimli, üretken, beyaz yakalı sosyal sınıf kendine uygun başka yer bulamıyor ne yazık ki. Keşke gelmeseler. Çeşme'yi de mahvettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: metamorphoses

Yeri değil aslında ama söylemeden edemedim. Şehir milliyetçiliği kadar saçma sapan bir şey olamaz. Ben şimdi Antep'le ilgili "mutfağı abartıldığı kadar iyi değil, bir baklavayla kebapla ömür geçiriyorlar" desem ne kadar yüzeysel olur değil mi? O yüzden demiyorum. Bence siz de demeyin. Bir şehrin sosyo-kültürel, demografik nüfus yapısını, çevresini coğrafyasını iyi bilmeden olmaz. İzmir bunları öğrenmek için biraz emek harcamayı gerektiren bir şehir. İzmir'in içinde 10 tane farklı İzmir var. Bir şehir asfalt döküp, beton bina dikmekle iyi şehir olmuyor.

Lezzetli yemek yemekten hoşlanmayan, et-tatlı sevmeyen biri antep'ten ne kadar zevk alabilir mesela? İzmir insanı rahat yaşamayı seven, senede 1-2 hafta değil sürekli denizden faydalanmak isteyen, sosyal, sıcak kanlı insanlardan oluşur (genel olarak). İç göçle günden güne kalabalıklaştığı, İstanbullaştığı doğrudur. Yine de pek çok yerden iyidir. Altyapı eksikleri olduğu da doğrudur. O da maalesef siyasi olarak muhalifliğinden kaynaklanmaktadır. Yaşanacak yer olmasa 2015'de İstanbul'dan en çok iç göçü alan yer İzmir olmazdı, başka bir yer olurdu. Eğitimli, üretken, beyaz yakalı sosyal sınıf kendine uygun başka yer bulamıyor ne yazık ki. Keşke gelmeseler. Çeşme'yi de mahvettiler.

Doğru Türkiye'de 3 şehirden başka şehir yok hiç oralar gelişmesin yenilik filan gelmesin, her şey izmir istanbul ankara için,

Valla dostum dediklerimin bununla alakası olmadığını siz de adınız gibi biliyorsunuz. Anadolu şehirlerine gereken önem verilip yerinde kalkınma olsaydı bugün büyük şehirlerde hayat daha yaşanır olur, kimse de mis gibi köyünü kasabasını bırakıp şehirlerde sürünmek zorunda kalmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamorphoses

Valla dostum dediklerimin bununla alakası olmadığını siz de adınız gibi biliyorsunuz. Anadolu şehirlerine gereken önem verilip yerinde kalkınma olsaydı bugün büyük şehirlerde hayat daha yaşanır olur, kimse de mis gibi köyünü kasabasını bırakıp şehirlerde sürünmek zorunda kalmazdı.

Gaziantep köy kasaba değil, konuyu çarptırıyorsunuz Türkiyede 3 büyük şehirden başka şehir yokmuş gibi davranan hem devlet hemde özel sektör,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar,

Birkaç ay önce aracıma aldığım multimedia içinde kurulu olan iGo navigasyon programını güncellemem gerekiyor. Verilen siteye giriş yaptığımda benden cihazın ismi ve/ya modeli isteniyor. Fakat cihazın herhangi bir yerinde marka veya model ismi yok. Satış yerini aradığımda, bana 30 euro karşılığında sd kart satabileceklerini söylüyorlar :) Yani her 5-6 ayda bir, yol ve güzergahlardaki muhtemel değişmelerden ötürü yapmam gereken her güncelleme için 30 euro verip sd kart satın alacağım ;) Bu gayet zekice elbette fakat bütçeme uygun değil! Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Cihazı satın aldığım site şu: (Site sahipleri tesadüfen Türk çıktılar)

http://caraudioexpert.nl/skoda-fabia-octavia-superb-yeti-radio-navigatie-7-inch-capacitief-a9-cortex-3g-w/

Şimdiden teşekkürler...

• Başarsoft mobil uygulamalarıyla bütün güvenilirliğini kaybetmiştir. Öncelikle Başarsoft Navigation ile korsanlarından aylar sonra güncellemeleri vererek bizleri mağdur ettiler. Zaten program da takılmakta sorunlar çıkarmakta, LG G4 kullanıyorum son derece güçlü bir telefon bu uygulamada takılıyor, atlayarak geçiyor. Ne yabancı harita yüklenebilir, ne hız kameraları için bir düzeltme yapılabiliyor, her yeri sıkıntılı. Korsan kullananlar istediği gibi keyfine bakıyorlar. Bir ara program store'dan yok oldu, uzunca zaman yükleyemedik sonra yeni program gelecek o yüzden gibi açıklamalar yapıldı. Sonra burada herkes Nextgen'e geçirilecek diye vaat de bulunup, ardından öyle değilmiş, başka uygulamaymış, vs diye açıklamalar yaparak mevcut kitleyi tamamen kaybettiler. Bu program yeterince güncellenmiyor, takılıyor, birçok özelliği eksik.

Artık Google Maps kullanıyorum, ücretsiz, sorunsuz, asiste etme özelliği de eklenmiş, haritası da indirilip çevrimdışı kullanılabiliyor. Bu devirde kesinlikle böyle profesyonelleşmemiş şirketlere para vermeyin. Ben hakkımı helal etmiyorum. O kadar para verdim aylardır kullanmıyorum bu yazılımı takılması, güncellenmeyişi her şeyi ayrı sorun. Google Maps'le ücretsiz devam edin arkadaşlar. Ya da siz de herkes gibi korsan kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mthan -- 6 Haziran 2016; 11:28:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mthan

.... haritası da indirilip çevrimdışı kullanılabiliyor. .... Ya da siz de herkes gibi korsan kullanın.

Bu iki önerin ilgimi çekti. Fakat ücretsiz bir harita hizmetini bulamadım. Araç navigasyonuna indirilebiliyor mu?
  • Igo Primo android sürümü yeni güncellemesini araç navigasyonuna yükledim. Yükleme sırasında herhangi bir problem olmadı. Ancak açmaya çalıştığımda "Download failed because the resources could not be found" uyarısı alıyorum ve açılmıyor. Bu sırada internet bağlantısı da mevcut. Bilgisi olan varsa yardım bekliyorum. Teşekkürler.
  • Başarsoft harita kullanan google de sokak ismi yanlış yandex de doğru bu yanlış bilgiyi sizemi bildirmemiz lazım yoksa google mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.yılmaz

Başarsoft harita kullanan google de sokak ismi yanlış yandex de doğru bu yanlış bilgiyi sizemi bildirmemiz lazım yoksa google mı.

Merhabalar.

Bize de iletebilirsiniz, Google Maps'de bulunan genel geri bildirimde bulun sekmesinden de bildirim yapabilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Necmettin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basarsoft

quote:

Orijinalden alıntı: r.yılmaz

Başarsoft harita kullanan google de sokak ismi yanlış yandex de doğru bu yanlış bilgiyi sizemi bildirmemiz lazım yoksa google mı.

Merhabalar.

Bize de iletebilirsiniz, Google Maps'de bulunan genel geri bildirimde bulun sekmesinden de bildirim yapabilirsiniz.

Saygılarımla,

Necmettin.

Necmettin Bey;

Hata bildirimini google ye yaptım ama geri bildirimden sonrada hata devam edecek sanırım. Çünkü 636 nolu soka 2 sokağa paylaştırılmış ben şimdi 2 tane resim atıyorum orada farkı anlayacaksınız.

Kırmızı çizgi : 636. Sk.

Siyah çizgi : 639. Sk.

Mavi çizgi : 643. Sk.

Adres koordinat : 36.904811, 30.699455

@Basarsoft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.yılmaz -- 13 Haziran 2016; 1:37:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

quote:

Bu arada ciddi anlamda da hukuki süreci takip ettiğimizi belirtmekte fayda var. İşin ucunda hapis cezası bile olacak şekilde ön hazırlıkları yapıyoruz.
    Ama Türkiye'de adalet ve hukuk sisteminin hızını hepimiz biliyoruz.

bu konuda haklısınız
    peki söz verip ,sözünde durmayan firmalar için de bir yaptırım düşünülüyor mu ?

Sevgili Cemal Cemil

Daha net olmaniz halinde bu konuda bir sey soyleyebilirim.

Sözünde durmaktan kastiniz bizim verdigimiz bir soz diye anliyorum.
    Hangisi ?

Saygi ve Sevgilerimle,

Alim K.

biz sizin ömür boyu için verdiğiniz garantileri dün gibi hatırlıyoruz :)
    daha açık konuşmam buradakiler için bir getiri sağlamaz ,arkadaşlara faydasının olacağını bilsem zaten başta açıklardım
    çok sonraları 1-3-5 yıl olayını getirdiniz ,çünkü o sıralar Next dışındaki bütün firmalar ömür boyu güncelleme diyerek ürün satıyordu (gerçi hala satıyorlar) ,sonradan çıktı bu cihazın ömrü kadar yıl olayı ,bunu sizde biliyorsunuz
    siz bir yandan onların politikaları dediniz ,diğer taraftan bize varla yok arası bir şeyler söylediniz
    4 güncelleme olursa sorunlar çıkıyor ,zaten gerek de yok dediniz ama güncellemeler azaldığı halde sorunlar daha da büyüdü
    dediniz ,dediniz yani :)
    eski mesajları baştan sona okuyan birisi ne demek istediğimi çok rahat anlar

neyse geçmişi bir tarafa koyalım ,artık faydası yok
    peki gelecekte bize haritaların tam zamanında güncelleneceği sözünü verebilir misiniz ?
    o bizden kaynaklanmıyor derseniz ,o zaman hiç başka şeyler konuşmaya gerek yok

Sevgili Cemal Cemil,

Ömür Boyu Garanti'den kastınız kullanıcıların ömrü olduğunu kastettiğimizi ima ediyorsanız, ilkokul hocama bile hakaret etmiş olursunuz :-)

80 Yaşındaki adam doktora gider, der ki, sen de doktor musun!!!
    Doktor şaşırır. Nasıl yani?
    Adam der ki;
    Komşum haftada bir gecesini eşiyle cok yakın geciriyormus.. bende tık yok..! Bana ayda 4 diyor demiş!
    Doktor da durmus ve demis ki;
    Sorun yok, ben de iyi doktorum... Sen de diyebilirsin, hatta sen 8 diyebilirsin !

Fikra buna uydu mu bunu bilemiyorum tam, ama yakın oldugunu soyleyebilirim.
    Biz firmalara ticari sozlesmelerimiz geregi vermemiz gereken süreleri ve taahhütleri verdik. Ardında da duruyoruz. Ama firmalar (Piranha, Next, Navitech vb. gibi) kutularının üstünde ne yazıyor, nasıl satiyorlar, o onların ticari sözleridir.

Onlara da çok kızamıyorum. Ticari bir dehaya sahip Navking firması, herşeyin Avrupada olduğu gibi olacagini tahayyül edip bir cok sozler verdi ve pazari da dagitti gitti.. Hakikaten gittiler. yoklar.. ama etkileri tüm sektöre oldu.
    Ona da cok kizamiyorum. Uzaktan davulun sesi hos geliyor.

Gelecek:
    Size haritaların tam zamanında güncellenecegi sozunu verebiliyorum. Cünkü su an ben bu satirlari yazarken de ekiplerimiz harita güncelleniyor. Ama bu güncellemelerin kesilip, uygun formata hazir hale getirilip Navigasyon musterilerimize ulastırılmasında gecikmeler, sarkmalar olabilir, olacaktir. Eger bir ay gecikme yüzünden bize verdiginiz paradan daha fazla zarar ediyorsanız, başka bir firmanın size bu zarara sebep vermeyecek ürünlerine geçmenizi salık verecegiz dogal olarak.

Uyarı:
    Basarsoft isterse, yilda 3 kere, 4 kere ve veya 1 ya da iki kere güncelleme cikartabilir. Bu tamamen ticari dengeler icersinde yurur. Masrafini cikartabilecek olsa, her ay guncelleme cikartiriz. Buradaki denge, zarar etmeden, isleri yurutmeye devam edebilmektir. 2006 yılında basladıgımız bu yolculukta 10 yıldır bu alanda ilerliyorsak, sanırım artık bize güvenmeniz gerekecek.

Saygı ve sevgilerimle,

Alim K.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oskis

quote:

Orijinalden alıntı: Basarsoft

quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Merhaba;

Yeni açılacak olan osmangazi köprüsü eklemeleri nezamana yetişir acaba

Merhabalar.

2016.03 güncellemesinde yer alacak.

Saygılarımla,

Necmettin.

Tesekkurler cevapladiginiz icin
    İos icin guncellme nezaman gelicektir? Urunu satin almak istoyorum iphone kurucagim...
    Baktigimda hala 11 haziran 2015 1 sene onceki duruyor
    Yardimci olabilirmisiniz

Sayin Oskis,

IGO'yu iOS versiyonunda almayin. Ayrı bir mesaj olarak sebebini aciklayacaigm ama tek cumle ile soyleyeyim;
    Mevcut versiyondan daha farkli yeni bir ürün de burada cikacak.
    NextGen tabanlı yeni bir ürün geliyor.

Saygılarımla,

Alim K.

• 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.