Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (452. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.970
Cevap
97
Favori
1.004.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sevgili Alim bey,

Hiç bir art niyet yok. Sadece olduğu beyan edilen bir özelliği artık elimizde tutmak istiyoruz. Bunu da siz çözüp sunmalısınız bizlere; firmalar ile kullanıcılar konuşamazlar. En azından "Başarsoft" yazan uygulamaların haritalarının diğer firmalardaki ürünlerinizden bir adım önde olduğunu görmek biri mutlu eder ve daha olumlu yorumlar yazmamıza sebep olur.

Şahsım adına belirteyim, Haritalarınızı kullanan neredeyse tüm ürünleri -Naviyel ve Nlife dahil- satın aldım; en son Nextgen bunlara eklendi. Taraflı baktığım bir uygulamayı niye satın alayım değil mi?

Düzce'de dolaşan bir Başarfot aracını gördüğümde nasıl mutlu olup üvgümüğ paylaşıyorsam; 2016 Mayısında 2015 Haziran haritalarını kullanmak zorunda olmaktan rahatsız olmamı da o oranda paylaşıyorum.

Kendi adıma konuşayım; ücretsiz güncelleme beklentisi içinde değilim ama güncel olanı da istemek hakkım.

Önümüzdeki ay tatile çıkacağım. Yine bir iki üç bin kilometre yol yapacağım ve son birkaç günde tüm harita veri tabanını inceliyoum hangisi daha doğru yollar gösteriyor diye. Bakın hiç kapı numarası araştırmıyorm, poi araştırmıyorum. Geçen sene İzmir bölgesinde yaşadığım yönlendirme hatalarını bu sene yaşamak istemiyorum. Sıcak iklimde hatalı bir yerlere gidip de klima olsa da geri dönmek can sıkıcı oluyor bilirsiniz.

Ben hangisi güncel diye aramamalıyım; bilmeliyim ki Başarsoft ülkesi için en güncel haritayı sunar ve kullandırır. Açıp uygulamayı gaza basmalıyım.

Firmaları aşamıyorsanız web tabanlı uygulama yapmayı düşünebilirsiniz, olanları daha iyi hale getirebilirsiniz.

İki yıl önce "Başarsoft artık kulvarını ayırmalı" dediğimde ne kadar samimi ve destekciysem; bu gün de öyleyim.

İyi çalışmalar dileklerimle,
    Sevgiler

Korhan K

• Boşuna uğraşmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    İzmirde harita oldukça güncel, ama garminde ara sokaklara sokma hastalığı malesef devam ediyor. Bilmeyeni hedefe götürür, ama biraz gezdirir, aynı sıkıntı başarsoft haritası kullanan yandex ve google Maps te yok, sanırım garmin algoritnasıyla tam uyuşmuyor. 3 yıldır izmirdeyim. Asla kullanmayacağım, kilit olduğunu bildiğim güzergahlara yönlendiriyor, hedef bölgesine kadar kendim gidiyorum, nokta atışı için gps i

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Şu an gözlemlediğim kadarıyla; Yandex genelde en güncel haritayı kullandırıyor kullanıcısına. İzmir, Bodrum, Kemer ve Manavgat bölgelerinde bazı Test Simulasyonları yaptım, en iyi sonucu Başarsoft ve Yandex ikilisinden aldım.

Giderek daha da netleşiyor kafamda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Şu an gözlemlediğim kadarıyla; Yandex genelde en güncel haritayı kullandırıyor kullanıcısına. İzmir, Bodrum, Kemer ve Manavgat bölgelerinde bazı Test Simulasyonları yaptım, en iyi sonucu Başarsoft ve Yandex ikilisinden aldım.

Giderek daha da netleşiyor kafamda...

Hocam siz Here Maps seviyordunuz yandekse aklınız kaymaya başlamış anlaşılan :)
  • Şu an igo nun yeni sürümü için indirim , kampanya filan mevcut mu android için ? Galiba Başarsoft nextgen diye geçiyor şu an .
  • Halilowich kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Gözlemlediğimi paylaşıyorum. HERE halen kurulu cihazlarımda ve kullanıyorum. Diğer tarafta hak edene de hakkını vermek lazım.

Bakın bugün İstanbuldaydım. Yaklaşık 500 km. Gidiş geliş dahil sadece şehir içi kullanım neticelerimi de paylaşayım. Kağıthane, Sütlüce, Eyüp, Mecidiyeköy (kısmen) Ümraniye ve Kurtköy semtlerinde tamamen hatasız yönlendirme yaptı Yandex. Özellikle D100 üzerindeki trafik yoğunluğunu neredeyse bire bir aktarmasını beğendim ve takdir ettim. Büyük değişiklik var Yandex tarafında. Bir önceki güncellemeye kadar yaşadığım en bariz sorunun (Varış Saatini hatalı bildirmesi) çözüldüğünü gördüm; bence bu büyük bir ilerleme.

Bugün İstanbulda araç kullanan arkadaşlar bileceklerdir; inanılmaz sağnak yağış altında gerçekleşen bir trafik akışı vardı; Her şartla hatasız sürüş yaptım.

Sadece Yandex değil yakın zamanda Google Maps'i de test edeceğim; ilk seyahatimde.

Sevgiler.

• DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Yandexin trafik bilgisi takdire şayan İstanbul'u bırakın tokatta bile çok başarılı.Ayrıca rota çizimlerinde de çok aşama kaydettiler.Ama harita doğruluğu ve poi çokluğu halan çok geride başasofta göre.Ben telefonda yandexi açıp pna ile igo kullanıyorum başarsoft tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 27 Mayıs 2016; 21:38:46 >
  • Yandex'in ekran kapalı şekilde arkaplanda çalışma özelliği olması gerektiğini düşünüyorum. Şarj sorunu ortaya çıkıyor...

• arkadaşlar navigasyon cihazları için son güncelleme 2015 Q4 değil mi ?
    artık 2016 nın güncellemelerini de 2017 de alırız
    Alim bey kapı numaralarından bahsediyor ama ben önceliği yollar için istiyorum
    yol beni bir yere götürmezse zaten kapıya kadar götürülmesi düşünülemez
  • Merhaba;

Yeni açılacak olan osmangazi köprüsü eklemeleri nezamana yetişir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Merhaba;

Merhabalar.

2016.03 güncellemesinde yer alacak.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Necmettin.
  • Necmettin bey selamlar
    Yeni haritada Antalya yöresi için güncellemeler mevcutmudur.Belki sizde biliyorsunuzdur.Ant.da birhayli değişiklikler oldu.
    Birde benim kullandığım navigasyon cihazı garmin 3760 başarsoft tabanlı.hız limitleri,kavşak görünüm leri gibi özellikler kullanılmıyor.Bu konuda baytekin firması ile görüşmüştüm. Yeni haritada yer alacağını soylemişlerdi.
    Bu konularda bilginiz varmı. ?

• 2016 Haziran Ayına geldik

ben de soruyorum herkes gibi

Navigasyon cihazları için 2016.03 ne zaman yayınlanacak acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezdin

Necmettin bey selamlar
    Yeni haritada Antalya yöresi için güncellemeler mevcutmudur.Belki sizde biliyorsunuzdur.Ant.da birhayli değişiklikler oldu.
    Birde benim kullandığım navigasyon cihazı garmin 3760 başarsoft tabanlı.hız limitleri,kavşak görünüm leri gibi özellikler kullanılmıyor.Bu konuda baytekin firması ile görüşmüştüm. Yeni haritada yer alacağını soylemişlerdi.
    Bu konularda bilginiz varmı. ?

Merhabalar.

2016.03 datasında Antalya yeni güncellenmiş durumda olacak.

Cihazınız konusunda ise Baytekin ile görüşmeniz daha faydalı olacaktır.

Saygılarımla,

Necmettin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmustafa06

2016 Haziran Ayına geldik

Merhaba.

Bana iletilen net bir tarih olmamakla birlikte kısa zamanda yayınlanacağını düşünüyorum.

Saygılarımla,

Necmettin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basarsoft

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmustafa06

2016 Haziran Ayına geldik

Merhaba.

Bana iletilen net bir tarih olmamakla birlikte kısa zamanda yayınlanacağını düşünüyorum.

Saygılarımla,

Necmettin.

IOS Igo Primo larda güncelleme olacak mı bu dediğiniz 2016.03 haritası için. 2.7.0 sürümü var şu anda. O da 11 Haziran 2015 tarihinde güncellenmiş en son.
  • sanırım baytekinin sitesine 2016.t1 yüklenmiş, sitede isim 2015 görünüyor ama inen dosyanın boyutu 335 mb, bu da 2016.t1 in boyutu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basarsoft

quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Merhaba;

Merhabalar.

2016.03 güncellemesinde yer alacak.

Saygılarımla,

Necmettin.

Tesekkurler cevapladiginiz icin
    İos icin guncellme nezaman gelicektir? Urunu satin almak istoyorum iphone kurucagim...
    Baktigimda hala 11 haziran 2015 1 sene onceki duruyor
    Yardimci olabilirmisiniz

• Halen çıkmadı 2016.03 harita ve yine Türkiye' nin en büyük ilk 10 ilinden biri olan Gaziantep için yine bir güncelleme yok... şaka gibi varsa yoksa Ankara, İstanbul ve Türkiye' nin en büyük köyü İzmir güncellemesi,
  • 
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.