Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (451. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.970
Cevap
97
Favori
1.004.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

quote:

Bu arada ciddi anlamda da hukuki süreci takip ettiğimizi belirtmekte fayda var. İşin ucunda hapis cezası bile olacak şekilde ön hazırlıkları yapıyoruz.
    Ama Türkiye'de adalet ve hukuk sisteminin hızını hepimiz biliyoruz.

bu konuda haklısınız
    peki söz verip ,sözünde durmayan firmalar için de bir yaptırım düşünülüyor mu ?

Sevgili Cemal Cemil

Daha net olmaniz halinde bu konuda bir sey soyleyebilirim.

Sözünde durmaktan kastiniz bizim verdigimiz bir soz diye anliyorum.
    Hangisi ?

Saygi ve Sevgilerimle,

Alim K.

biz sizin ömür boyu için verdiğiniz garantileri dün gibi hatırlıyoruz :)
    daha açık konuşmam buradakiler için bir getiri sağlamaz ,arkadaşlara faydasının olacağını bilsem zaten başta açıklardım
    çok sonraları 1-3-5 yıl olayını getirdiniz ,çünkü o sıralar Next dışındaki bütün firmalar ömür boyu güncelleme diyerek ürün satıyordu (gerçi hala satıyorlar) ,sonradan çıktı bu cihazın ömrü kadar yıl olayı ,bunu sizde biliyorsunuz
    siz bir yandan onların politikaları dediniz ,diğer taraftan bize varla yok arası bir şeyler söylediniz
    4 güncelleme olursa sorunlar çıkıyor ,zaten gerek de yok dediniz ama güncellemeler azaldığı halde sorunlar daha da büyüdü
    dediniz ,dediniz yani :)
    eski mesajları baştan sona okuyan birisi ne demek istediğimi çok rahat anlar

neyse geçmişi bir tarafa koyalım ,artık faydası yok
    peki gelecekte bize haritaların tam zamanında güncelleneceği sözünü verebilir misiniz ?
    o bizden kaynaklanmıyor derseniz ,o zaman hiç başka şeyler konuşmaya gerek yok

• akucukpehlivan A kullanıcısına yanıt
    ayrıca bakın bu ne olacak ?
    biz size her zaman inandık ama ....

quote:

Selamlar Arkadaşlar,

https://play.google.com...=com.ndrive.nlifeturkey

Başarsoft haritalı yeni bir ürün daha mağazalarda yerini aldı.

ürünün iTunes Apple versiyonu da onay sürecinde.

Fiyatı: 10 tl !

Artık kırık navigasyon kullanmaya, güncel harita aramak için illegal sitelerde gezinmeye son !

Herkese hayirli olsun !

Yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyoruz.

Saygılarımla,

Alim K.

• Başarsof igo primo Android te yaklaşık 200mb. harita (2015-10) güncellemesi geldi
  • 2015.10 mu?
    2015-Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül düzeltmelerini içeriyor muhtemelen. 2016.05'deyiz! İyimser bir bakışla 9 ay geriden gelen bir harita.
    Milletcek güncel bir harita ile araç süremeyeceğiz anlaşılan.
  • Nextgen android ücretsiz geçiş ne oldu

İnatla yanıtlanmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

Nextgen android ücretsiz geçiş ne oldu

İnatla yanıtlanmıyor

Geçmişte ömür boyu için neler dediği mesajı koydum ona bile cevap veremedi Ben alim beyi tanıyan biriyim.Siz ne kadar sorsanız da işine gelmeyen şeyler de topu taç!a atar boşuna uğraşmayın.Onun vermediği cevabı ben yazayım YALAN OLDU.
  • Android 5 ve üzerinde çağrı gelince donuyordu telefon. Aynınsorun devam ediyor mu acaba?

• Nextgen android ücretsiz geçiş ne oldu

İnatla yanıtlanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

ios igo ya yeni harita verilmeyecek mi?2014.10 sürüm de kaldı yıl 2016 oldu tık yok.Ömür boyu dediniz daha cihazın ömrü bitmedi.Para verdik gel görki kandırılmışız.Yarın huzur-ı mahşerde görüşmek dileğiyle Alim bey 'e selam.

Sevgili İmkansiz,

Oncelikle o kadar beklemeye gerek yok :-)

Önerilerim;

1. Başarsoft Bilgi Teknolojileri A.Ş. Kayacan Sk no:15, Barbaros Mh. Ataşehir İstanbul (Yeni Sahra Metro Gross marketin arkasinda, Palladium'un karsisinda, navigasyonunuzda Basarsoft yazinca da cikar :-))) Bekleriz, bir yemek yiyelim.

2. Gerekli uyarıyı yaptık IGO'ya, yeni release'i hazirliyorlar, onların deyimi ile 'in the coming weeks' yani onumuzdeki haftalarda, yeni harita geliyor olacak.

Umarız ki, urunun omru boyunca bir kac kere sizi dogru rotayla hizli bir sekilde gideceginiz yere goturmusuzdur de, bize verdiginiz 40TL'yi mahsere birakmadan hakkini vermisizdir.

Uyarılarınız ve bize verdiginiz destek icin tesekkur ederiz.

Saygı ve Sevgilerimle,

Alim K.

Yok ben sizinle iki kere yemek yedim ikisinde de hesabı başkasına yıktınız.Şimdi nerede diye merak edersinz söyleyim mekan sahan

Daveti kim yapmisti ? Benim hatirladigim kadari ile ben aynı ekibi birak Sahan'i yurtdisinda da agırlamistim.. Daveti ben yapmıştim da.

:-(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akucukpehlivan -- 18 Mayıs 2016; 11:16:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

Nextgen android ücretsiz geçiş ne oldu

İnatla yanıtlanmıyor

Sevgili Caglar_sss

Bir kac kere anlattik ama, daha net olsun.. sadece bu konuyu cevaplayacak sekilde tekrar cevap verelim.

Başarsoft’a başta NNG tarafından iletilen ana bilgilerde NextGen’in ayri bir ürün olmayip, Primo’nun bir upgrade’i gibi olacagi seklinde idi. Biz de sizlerle bu gelismeleri paylastik. Ama daha sonra bu fikirden vazgecilip, NextGen’in tamamen yeni bir ürün olarak tasarlanmasi gerceklestigi icin, bizler de bu yonde hareket etmek zorunda kaldik.

NextGen, Primo urunleri ve iGO8 ürünleri halen piyasada ticari olarak satilan ve farkli platformlar icin farkli versiyonlari ve ücretleri olan ürünlerdir. Yani piyasada mesela bir arac ici navigasyon aldiginizda, hala hem IGO8 li, hem Primo’lu hem de NextGen’li sürümler görebilirsiniz. Su an piyasadaki mevcut musterilerimiz, halen bizden iGO8 siparisi bile verebilmektedirler.

Eger Primo’nun ürün olarak piyasada satilmamasi, durdurulması gibi bir durum olsaydi ve biz NextGen’i ucretli olarak sunuyor olsaydik bu konuda kullanıcılarımız haklı olurlardı ve tüm Primo kullanıcılarına NextGen’in ücretsiz verilmesi hem gerekirdi, hem de biz de bunun icin ugrasir ve saglardik. Yani IGO Primo ürünü hala ticari olarak var olan ve satilan bir ürün. Dolayısı ile ücretsiz bir geçişi gerektirecek bir durum yok.

Ama burada bunu tetikleyen ana konu bu ürünlerin farkliliğindan cok, Google Play'de Primo versiyonun artık satılmıyor olması diye düşünüyorum.

Basarsoft Primo’lu versiyonun Google Play’de satisinin durdurulmasının sebepleri ise;

1. Primo sürümü, Google Play’in Almanya magazasindan cikartilmis bir urundu (gecen seneye kadar Türkiye’de Google da ücretli ürün cikartilamiyordu) Biz hem almanya'da kurulu bir sirkete bu iş icin ekstra para oduyorduk, hem de ciddi muhasebesel sorunlar cikiyordu. Yani durdurmak ya da tasimak zorunluluktu.
    2. Nextgen’in Google Play sürümünün fiyatını otomotivdekinin aksine, Primo ile ayni fiyat olmasini sagladik.

Bu durumda daha iyi bir ürün ayni fiyatla varken bu iki ürünü de tutmak manasız idi, ve Google Play'de Primo'yu satistan kaldırtık. Ama talep cok olacaksa tekrar yayinlamak zor degil.

Anlayışınız için tekrar teşekkürler.

Saygılarımla,

Alim K.

• quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

2015.10 mu?
    2015-Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül düzeltmelerini içeriyor muhtemelen. 2016.05'deyiz! İyimser bir bakışla 9 ay geriden gelen bir harita.
    Milletcek güncel bir harita ile araç süremeyeceğiz anlaşılan.

Evet Sevgili DD252Admin,

Arabamda VW Navigasyon icinde hala Kadikoy ve Atasehir ayri görülmüyor.. Ofise Kadikoy'den Kayacan Sk aratiyoruz.
    Nerede bu devlet.. nerede bu adalet !!!

:-)))

Ayip oluyor, cok cok ayip oluyor.

Google'daki harita da Yandex'teki harita da su an sürümde olan Navigasyon haritalarımızdan cok daha eski sürümler.

Yani piyasadaki en güncel harita hala Basarsoft'un, Haritanın kalitesi konusunda artık büyük sorular ve şikayetler almıyoruz, burada acık ara lider oldugumuz artık herkes tarafından kabul edildi sanırım, ama hala guncellik konusunun sürülmesi bana komik geliyor. Hatta ve hatta bu süreci bilen insanlar tarafından da söylenilmesi artik insanda art niyet mi var sorusu oluşturuyor.

Canli Televizyon yayını yaptığımızı sanmadığınızı da iyi bildigim icin soylemeye utanıyorum ama, isterseniz gelin, ofiste üretim sürecinde ve navigasyon haritasi derleme sürecinde neyin nasil yapildigini bir daha anlatalim. 6-12 aylık bir haritanın navigasyon sektöründe hala firindan cikmis buhari üstünde ekmek oldugunu baska nasil anlatabiliriz bilemiyorum cunku..

Sevgi ve Saygilarimla,

Alim K.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Alim bey uzun aradan sonra yazmanız çok iyi olmuş.Yeni güncellemelerde devrimsel bir yenilik olacakmı?Mesela trafik verileri yandexin çok gerisinde.Yandex nasıl bir teknik kullanıyorsa nerdeyse anlık trafik verisi paylaşıyor.Birde android nextgen satın aldım buna harita geldiğinde güncelleme olarakmı bilgi geliyor harita yayınlandığı anda android güncellemeside çıkıyormu teşekkürler.

Sevgili Tnrskr,

Evet uzun zamandir ilgilenemedim, cunku sirketin faaliyetlerinin %10'undan bile az bir ciro alanini olusturuyor Navigasyon. Ayrıca sirketin 400 civarinda calisani var artik. Cok farkli alanlarda isler takip ediyoruz. Son bir ayda basarsoft yoneticilerinin bulundugu ülkeler;
    Amerika,
    Pakistan
    İran,
    Güney Afrika,

Hedefimiz bir an once Basarsoft'un altyapı alanındaki birikimi icin yurtdisi pazarlar bulmak.

Yandex Trafik; (Aynı şekilde Google Maps)
    Bu platformlar, ATS cihazlarindan gelen yuzbinlerce hiz bilgisinin yanında mobil cihazlardan da hiz verisi aliyorlar ve noktasal bazli isleyip, segment bazında sunucuda trafik bilgisi haline getirip, güclü sunucuları ve terabaytlarca internet kapasitesi araciligi ile mobil cihazlara yayinliyorlar.
    Maalesef bizim NNG gibi firmaların bu tur bir sunucu ve internet yatirimi yapacak bir is modeli olmadigi gibi, aynı zamanda yazılımları da RDS-TMC zamanında geliştirildikleri icin su anda XML TMC ye gecmelerine ragmen, hala TMC location table sınırları icinde trafik yetenegi sunabilmekteler.

Dolayısı ile bu sorun sadece bizde degil, dünyanın her yerinde satılan yüzbinlerce onboard navigasyonlu üst düzey araclardaki binlerce euroluk navigasyon kitlerinde de var. Google Car, Apple Car Play gibi teknolojiler ile onların tahtları da çok net sallanmakta.. bu konuda söyleyebilecegim sey;
    Destructive Innovation; Yıkıcı Inovasyon.
    Yıkıcı inovasyon, sektörün dışından gelirmiş. Yani otomotiv sektörü kendini yenileyemediği için mobil ürünler bu sektörün tahtını yıkacaklar.
    3-5 yıl sonra sektör çok çok farklı görünecek !

NextGen:
    Aynen google playdeki herhangi bir ürün gibi, ürün güncellemesi gibi geliyor harita güncellemeleri, sizin sadece otomatik güncellemeyi acik tutmanız gerekli. Seceneklerde bu tur ayarlari acik tutmalısınız.

Saygı ve Sevgilerimle.

Alim K.

• quote:

quote:

Selamlar Arkadaşlar,

Artık kırık navigasyon kullanmaya, güncel harita aramak için illegal sitelerde gezinmeye son !

Herkese hayirli olsun !

Saygılarımla,

Alim K.

Hala bir soru göremiyorum Sayın Cemal CEMİL:

Siz bu ürünü aldınız mı?
    Bu ürünle ilgili bir sorununuz var mı ?

Nedir?

Saygılarımla,

Alim K.

• Mthan kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.

Primo-Nextgen konusu ile ilgili açıklamanın gecikmesinin sebebi tekrar hatalı bir açıklama yapıp da karmaşa yaşanmasını engellemekti.
    Kulanıcılarımızdan gelen soruları yanıtlamak için konu ile ilgili birimlerimizle görüştüğümde o dönem NNG’nin bu şekilde bir düşüncesi olduğunu bildirdiler ve ben de bu sebeple o paylaşımı yaptım. Daha sonrasında durumun değiştiğini ve primo’dan nextgen’e upgrade olmayacağını belirttiler.
    Bu sebeple yaşanan yanlış anlaşılma için şahsım adına özür dilerim.
    İlginiz için tekrar tekrar teşekkürler.
    Saygılarımla,
    Necmettin.
    Bu platformda BAŞARSOFT a yazdığım ve sizin internet sitenize kayıt olup hata bildirdiğim ÜMRANİYE/ TAVUKÇUYOLU nda 2015Eylülden buyana uygulanmaya başlanan tekyön uygulamasının haritalarınızda güncellenmesini rica ediyorum.Ana cadde olduğundan Yolun yabancısı olup navigasyon kullanan vatandaşlarla kafa kafaya çarpışma riskimiz mevcut.Cadde S çizerek gidiyor ve kör noktaları çok olan bir yol.

• quote:

Orijinalden alıntı: sivhaba

Bu platformda BAŞARSOFT a yazdığım ve sizin internet sitenize kayıt olup hata bildirdiğim ÜMRANİYE/ TAVUKÇUYOLU nda 2015Eylülden buyana uygulanmaya başlanan tekyön uygulamasının haritalarınızda güncellenmesini rica ediyorum.Ana cadde olduğundan Yolun yabancısı olup navigasyon kullanan vatandaşlarla kafa kafaya çarpışma riskimiz mevcut.Cadde S çizerek gidiyor ve kör noktaları çok olan bir yol.

Selamlar.

Bölgede çalışmamız olmuş, 2016.03 güncellemesinde yer alacak. 2016.03 yayınlanmak üzere, yayınlandığında inceleyebileceksiniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Necmettin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Alim Bey, bir de Garmine el atarsınız umarım. Sitede hala 2015 var, eposta atınca yeni haritanın indirme linkini veriyorlar, 2016.t1 in. Yeni harita çıktı çıkmadı takip edemiyoruz, android te çıkmışsa başlıyoruz aramaya ya da mail atmaya baytekine

Sevgili agtr,

Garmin yeni cihazlarda Here haritalarina gectiginden beri bu konuda bizde ve garmin tarafinda da bir istah kaybi oldu ister istemez. Ama teknik ekiplerimiz takip ediyor, gelen talepleri zamaninda degerlendiriyoruz.

Baytekin'le biz de konusalim.

Uyari icin tesekkurler.

Alim K.
  • quote:

quote:

quote:

Selamlar Arkadaşlar,

Herkese hayirli olsun !

Saygılarımla,

Alim K.

Hala bir soru göremiyorum Sayın Cemal CEMİL:

Siz bu ürünü aldınız mı?
    Bu ürünle ilgili bir sorununuz var mı ?

Nedir?

Saygılarımla,

Alim K.

evet size güvenerek aldık ve hiç güncelleme gelmedi
    bir iki defa kullanmaya çalıştık ,sorunlarla dolu olduğu için uzun süredir kullanmıyoruz zaten
    soru derken noktasına virgülüne kadar anlatmamız mı gerekiyor ?
    siz problemleri zaten biliyorsunuz diye ayrıntıya girmedim

peki o zaman direk sorayım ;

-bu ürüne ne zaman güncelleme gelecek ?
    -navigasyon cihazları için zamanında güncelleme ne zaman olacak ?

• Primoyu yakın zamanda alarak 1 kere son güncellemeye denk geldim ve sonra yeni programa geçiş vs arada kaynadık.

Ben bir nevi uygulamayı doğru düzgün kullanamadım ve güncellemenin artık yapılmayacağını buradan söylüyorsunuz.

Paramın iadesi için ne yapmam lazım?

quote:

NextGen’in tamamen yeni bir ürün olarak tasarlanmasi gerceklestigi icin, bizler de bu yonde hareket etmek zorunda kaldik.

yani topu yine taca attınız :))
    peki bir zaman sonra NextGen'i kaldırmayacağınız ne malum ?
    yeni bir isimle ve yukarıda anlattığınız gerekçelerle yapma ihtimalinizi çok yüksek görüyorum :)
    navigasyon firmaları hakkında söylediklerinizi mantıklı görsek dahi ,direk harita satım işlerinde şahsen ben haklı olduğunuz bir durum göremiyorum
    birde teknik bir soru sorayım ?
    peki önceki alanlarla ,şimdi alanları bir şekilde birleştirmek mümkün değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.