Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.970
Cevap
97
Favori
1.004.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu sıkıntı eski uygulamada da vardı, yenisinde de bu durum aynı.

Şöyle ki; telefonda BT açıksa navigasyon esnasında uygulama sesi bluetooth üzerinden gönderiyor ve arabada o anda normal radyo, mp3 vb. dinliyorsak, doğal olarak yönlendirme sesini duyamıyoruz. Google haritalar bunun farkına varmış ve navigasyon ayarlarında "Sesi Bluetooth üzerinden ver" şeklinde bir seçenekle bu tercihi bize bırakmış. Benzer bir seçenek yeni uygulamaya eklenirse güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

quote:

Orijinalden alıntı: akikara

IOS için bir sürüm var. Epey de güzel. Bu sizin mi?

Sayın Akikara,

Bu ürün bizim temsilciliğini yaptığımız NNG firmasının yeni iOS platformu için çıkardığı iGO ürünü. Adı da iGO World gibi bir şey olacak (tam bilmiyorum)
    Bu üründe tek ülke bir paket olmayacak, ve isteyen istediği ülkeyi satın alabilecek.
    Önceden, her ülke veye ülke grubu için birden fazla iGO indirmeniz gerekiyordu, ve yazılım için tekrar eden maliyetlere katlanmak gerekiyordu.
    Mesela bende, iGO Türkiye, Macar-Romanya ve Avrupa olmak üzere üç ayrı uygulama bulunuyordu.

Bu ürünle birlikte tek yazılım olacak, ve istediğiniz haritayı kalıcı veya kiralama şeklinde indirebileceksiniz. Türkiye haritası da Başarsoft haritası olacak.

Saygılarımla,

Alim K.

Alim bey, ileride sizin adınız altında sunulan Nextgen uygulaması güncellenmeye devam edecek diye biliyorum. Peki, iGO nun Android ve iOS için olan ortak yazılımına entegre olayı ileride düşünülüyor mu?

Örnek olarak 1 sene Başarsoft Nextgen uygulaması güncellemesinden sonra iGO Navigaton World (Nextgen) uygulamasını kullanın artık denilecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Soickan

Aynı uygulama ama güncellemeler farklı olacağından uygulama sürümü ve haritalar farklı zamanlarda güncelleniyor.

Başarsoft nextgen dediğiniz uygulamaya daha mı önce gelir harita güncellemeleri filan ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erbaa82 kullanıcısına yanıt
    Su an en gunceli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Goldmaster nav 517 kullanmaktayım. Naviextras üzerinden türkiye haritası için 2016-03 güncellemesi gözükmüyor benimki hala 2015te?
  • Alim bey öncelike şahsınıza ve tüm forumdaşlara hayırlı bayramlar diliyorum, konuya gelirsek; bilmem hatırlarmısınız ist/arnavutköy ilçesi 2009 yılında ilçe olduktan sonra sokak ve cadde isimleri değişmişti ve bende bu değişen yerlerin listesini ecxell dosyası formatında size iletmiştim ve sizde ilk güncelleme de bu değişiklikleri haritalara işlemiştiniz. (Hatta sizinle fuarda da tanışmıştık :).. Buraya kadar gayet güzel , ancak son 3-4 yıldır haritalarınız da Arnavutköy ile ilgili herhangi bir güncelleme olmamakla birlikte adres arama kısmına girip sokak ismi yazıldığında aranan sokağın hem eski hemde yeni isimleri çıkmakta bu 1 yıl v.s iyi bir seçenekli alışama kadar ama artık eski sokak isimlerinin listeden kaldırılması gerekir diye düşünüyorum. Birde sokak ve cadde isimleri yanlış olanlar var. Bu konuda Here Maps sizden bir tık önde Armavutköyde şu anda. Google Maps de iyi. BAŞARSOFT haritalarında biraz çalışılması gerek. Bu zaman zarfında adresleri değişen bankalar v.s oldu, yollar bazı yollar tek yön olarak değişti, 1-2 aya kadarda yeni belediye binasının Insaati bitmek üzere açılacak, bir sonraki haritada sizden bu bölge için çalışma bekliyor olacağız, iyi bayramlar tekrardan..

Cadde ve sokak isimleri için ana kaynak :)
    http://maps.arnavutkoy.bel.tr/CityInfoCenter/cityguidepublic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z@bers -- 4 Temmuz 2016; 18:36:54 >

• Hocam soruyorum size navigasyon cihazları için naviextras toolboxta 2016 03 mapı nerede? Bayramdan önce olucak dediler hala gelmedi. Navigasyonda hala eski 2015-10 duruyor. İgo dedik başarsoft iyidir dedik aldık ama bir tane güncelleme yok yazık ya
  • Antalyaya'da sanırım en son Roma imparatorluğu döneminde uğranmış herhalde. Şehrin ana yolları baştan aşağı değişti. Havalimanına girerken arazide gidiyor gibi görünüyorum. Hyundai Tucson navigasyon igo Nextgen naviextras 2015.10 güncellemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alien2000a -- 5 Temmuz 2016; 1:26:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • r.yılmaz kullanıcısına yanıt
    Naviextras üzerinde PND cihazlar güncelleyemiyor gibi bir algı oluştu. Çok sayıda kullanıcı bulunan Next cihaz kullanıcılarından görüş bekleyin. Navitech cihazlarda lisans dosyası yükleniyor -en azından benim 3 cihazımda yüklendi- ama haritalar yüklenmiyor. Cihazınız güncel bilgilendirmesi gösteriyor.
  • aynı şekilde, navitech cihaz güncel gösteriyor ama 2016 haritası yok, mail attım dönen yok
  • Aynen Navitech güncellemeyi alamıyoruz

• Next 5035 cihaz var, naviextras.com'da görünen en güncel harita 2015 4. çeyrek.
  • Demek ki sorunun kaynağı NNG. Geçmiş yıllarda da oldu; zamanla çözerler ama ne zaman? Bayram tatilini kaçırıyoruz bu arada kısmet Kurban Bayramına diyelim. Anladığım kadarıyla o tatil de 9 gün kokuyor

Herkese keyifli bayramlar.
  • Biraz önce naviextras.com'dan neden güncelleme yapılamsı gerektiğine dair mail geldi. Bende 2016 haritası çıktı diye düşündüm, ama malesef yine güncelleme yok.
  • broker B kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

O bilgilendirme maili, çok kişiye gönderiliyor; bana da geldi. Bu, yeni applikasyonlar satılsın diye yapılmış "renklam kokan hareketler" icraatler. NNG böyle...

Keyifli bir bayram diliyorum
  • merhaba

ben yeni yeni navigasyon cihazı kullanmaya başladım çinden bir cihaz aldım içinde igo yüklü fakat harita güncellemem gerekiyor, bu cihazların acemisi olduğum için yardımcı olursanız sevinirim

şimdiden teşekkürler..

(cihaz junsun d100)
  • Ne kadar acı para verip aldığın cihaza yasal güncelleme gelmiyor çalıntı yüklemek zorundasın

• quote:

Orijinalden alıntı: zabit_ersin

Alim bey öncelike şahsınıza ve tüm forumdaşlara hayırlı bayramlar diliyorum, konuya gelirsek; bilmem hatırlarmısınız ist/arnavutköy ilçesi 2009 yılında ilçe olduktan sonra sokak ve cadde isimleri değişmişti ve bende bu değişen yerlerin listesini ecxell dosyası formatında size iletmiştim ve sizde ilk güncelleme de bu değişiklikleri haritalara işlemiştiniz. (Hatta sizinle fuarda da tanışmıştık :).. Buraya kadar gayet güzel , ancak son 3-4 yıldır haritalarınız da Arnavutköy ile ilgili herhangi bir güncelleme olmamakla birlikte adres arama kısmına girip sokak ismi yazıldığında aranan sokağın hem eski hemde yeni isimleri çıkmakta bu 1 yıl v.s iyi bir seçenekli alışama kadar ama artık eski sokak isimlerinin listeden kaldırılması gerekir diye düşünüyorum. Birde sokak ve cadde isimleri yanlış olanlar var. Bu konuda Here Maps sizden bir tık önde Armavutköyde şu anda. Google Maps de iyi. BAŞARSOFT haritalarında biraz çalışılması gerek. Bu zaman zarfında adresleri değişen bankalar v.s oldu, yollar bazı yollar tek yön olarak değişti, 1-2 aya kadarda yeni belediye binasının Insaati bitmek üzere açılacak, bir sonraki haritada sizden bu bölge için çalışma bekliyor olacağız, iyi bayramlar tekrardan..

Cadde ve sokak isimleri için ana kaynak :)
    http://maps.arnavutkoy.bel.tr/CityInfoCenter/cityguidepublic

Merhabalar Zabit_Ersin,

Evet gayet iyi hatirliyorum. :-)

Osmangazi köprüsünün açıldığı gün haritalarımızda işli ve hazır olarak yayınlayabildik. Şimdi 3. köprü de hazır yeni haritalarda yüklü olarak gelecek.
    Bu zaman zarfında da aynen dediğiniz gibi yapacağız ve 3. köprü yolu ve bağlantı yollarının dokunduğu yerlerde de güncelleme çalışmaları yapılıyor olacak. Sanırım 2016.10 haritasında yetiştirmeye calisacak arkadaşlarımız.

Saygılarımla,

Alim K.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ledqer16

merhaba

ben yeni yeni navigasyon cihazı kullanmaya başladım çinden bir cihaz aldım içinde igo yüklü fakat harita güncellemem gerekiyor, bu cihazların acemisi olduğum için yardımcı olursanız sevinirim

şimdiden teşekkürler..

(cihaz junsun d100)

Sevgili Ledqer16

içindeki yüklü IGO kırık bir yazılım ve kırık harita.

artık dolaşacaksınız.

saygılarımla,

Alim K.

• Hayırlı uğurlu olsun arkadşlar sonunda.
  • 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.