Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (460. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.970
Cevap
97
Favori
1.004.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Enpara var şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 13 Temmuz 2016; 14:47:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nextgen e ücretsiz geçiş için teşekkürler alim bey yasin beyden mail yoluyla kod alıp primo yerine kullanmamıza izin verdiğiniz için :)

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Bankalara bulaşmak istemiyorum. Maaş haricinde bütün hesaplarımı kapattım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sygic kullaniyorum full surumlu trafikli

• Başarsoft 2016.3 igo wince için haritaları manuel olarak paylaşırmısınız beyler..Ben güncelleyemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

Başarsoft 2016.3 igo wince için haritaları manuel olarak paylaşırmısınız beyler..Ben güncelleyemedim.

Böyle bir paylaşım talebi lisanslı ürünler için uygun değil. Yaşadığınız sorunu cihazınızın üreticisi ile paylaşın çözüm üreteceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogoksel

quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

Başarsoft 2016.3 igo wince için haritaları manuel olarak paylaşırmısınız beyler..Ben güncelleyemedim.

Böyle bir paylaşım talebi lisanslı ürünler için uygun değil. Yaşadığınız sorunu cihazınızın üreticisi ile paylaşın çözüm üreteceklerdir.

Teşekkür ederim cevabınız için
  • akucukpehlivan A kullanıcısına yanıt
    Cevabınız ve espiri toleransınız için teşekkürler Alim Bey :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 300 350 TL civarı cihaz önerebilir misiniz?

• Nihayet Yandex Başarsoft'un katkılarıyla, hız ve POI noktalarını kullanıma açmış. Hepimize hayırlı olsun.

Bana göre tek eksiklik, hız sınırı aşıldığında sadece bir kez sesli uyarı veriyor. Aralıklarla sesli uyar ve aşım başlangıcında x kez uyar seçeneği olmalıydı.

Artık navigasyon cihazı almaya pek gerek kalmadı gibi görünüyor.
  • Merhaba arkadaşlar
    Başarsoft nextgen satın aldım bir haftadır kullanıyorum alışmaya çalışıyorum
    Trafik ışıkları ve kameraları haritada görünmüyormu bu nextgende acaba
    Ve menüde mağaza seçeneği yok telefonla sordum başarsofta daha sonra aktif olucakmış trafik olayları hoşuma gitti güzel çalışıyor
    Peki istersek ışıklar ve kameralar yüklenebiliyormu cihazın dahili hafızasına igo klasörün içine
    Bunu bilen arkadaşlar varsa lütfen paylaşırmısınız
    Veya bunlar mağzadan satın alınabiliyormu acaba
    Kolay gelsin
  • Birde artık şu sesli yönlendirmedeki Sinem ablamız "gelmeye" deyip kesmese herşey daha iyi olacak. :)
  • reberemo R kullanıcısına yanıt
    Selamlar ücretsiz geçiş işlemini nasıl yaptınız bende geçiş yapmak istiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

quote:

Orijinalden alıntı: sivhaba

İOS için NEXTGEN uygulaması daha satışa sunulmadığından sanırım sadece Android kullanıcıları yararlanabilecek bu geçiş işleminden.

Sevgili Sivhaba

(ve tüm Forum kullanıcıları tabi ki)

Google Play için sağlamış olduğumuz 100 kişilik basvuruya yeni ürüne geçiş hakkı (Primo'dan NextGen'e) iOS AppStore sürümü için geçerli olmayacaktır.
    iOS'ta çıkmış olan son güncel harita 2016.3 haritası olacak ve bir daha iOS sürümüne tekrar yeni harita güncellemesi verilmeyecektir. Onun yerine yeni çıkan ürünün alınması önerilecektir. Eski sürümler hala kulllanılmaya devam edilebilecektir, ürün desteği de olacaktır, ama maalesef yeni sürüme ücretsiz bir geçiş hakkı söz konusu olmayacaktır.

Neden ?

iOS sürümü NNG firması tarafından yayınlandı ve yayında kaldığı süre boyunca da ek bir ücret istemeden, trafik ve harita güncellemesi sunuldu. Şu an ürün end of life, yani üretimden kalkma sürecine girmiş olduğu için yeni geliştirmeler ve yeni haritalar verilemeyecektir.

Şimdiye kadarki kullanımlarınızdan umarım memnun kalmışsınız ve ürün söz verdiği özelliklerin ve yeteneklerin hakkını vermiştir.

Saygılarımla,

Alim K.

Sayın ilgili selamlar
    Ben geçen sene Başarsoft Navigation Turkey uygulamasını satın aldım. Uygulamayı LG G2 cihazımda kullanıyorum, programla ilgili grafiksel sorunlardan dolayı gerekli yerlere mail ve sanırım buradan da bilgiler verdim. Programın güncellemelere ihtiyacı olduğunu söylememe rağmen yeni sürüm çıkarılmış ancak bu sürüme geçiş yapamıyorum. Yarın Başarsoft Navigasyon bölümünden Yasin beyle konuyu görüşeceğim. Sizde buradan yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CİLO 3.25i -- 22 Temmuz 2016; 19:51:51 >

• alim bey

igo primo note 4 te lisansli kullaniciyim. fakat surekli dikine cizgiler cikip arasira kendiliginden kapaniyor yazilim. para verip aldigim yazilim (alirken en azindan yerli yazilimciya destek olurum diye dusunmustum) benim icin su an kullanilamaz durumda (son guncellemeye ragmen) artik vazgecip yine para ile sygic almayi dusunuyordum fakat sizin haritalarinizi basarili buluyorum.

nextgen ile primonun arasinda ne tur bir fark vardir.

belirttigim gibi verim alamadigim bir yazilim icin primo nextgen gecis izni dusunuyor musunuz.

selamlar

burak reis yavuz
    bryavuz@gmail.com

• bryavuz B kullanıcısına yanıt
    Aynı cihaz bendede var sorun yok bence note 4 den kaynaklı bir sıkıntıdır root yada çakışan program falan gibi.Bende sıfır sorun.

• tesekkurler mesaj icin. cihazda root vs oyle seyler yok. zaten ugrasacak zamanim da yok. farkli olan tek sey android in son surum guncellemesi icin onay vermek. yani note 4 tr icin android son surum yuklu. oyun vs bile yoktur telefonumda. selamlar

• scorpion35 S kullanıcısına yanıt
    Şu zamanda bu cihazı kullana varmı bilmiyorum ama ihtiyaç olabilir bataryası;

eBay
    554844p Replacement Battery for WayteQ X820 X850 for sale online | eBay
    http://www.ebay.com/itm/171966172050?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
  • Primo TabS te sorunluydu, hem görüntü çizgiler vb hem de yavaş çalışıyordu ancak nestgen de hiç bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogoksel -- 25 Temmuz 2016; 9:03:02 >
  • ogoksel O kullanıcısına yanıt
    Demek ki TabS'lerdeki çözünürlük sorunu giderilmiş. Böyle bir anlam çıkarabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.